Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 7
monicus spune:
Bravegirl frumoase cuvinte... m-au emotionat la maxim si adevarate in acelasi timp.
Un an plin cu multe realizari si tot ce ti-ai propus sase indeplineasca
Te
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Nu stiu daca mai apuc azi sa intru, asa ca: LA MULTI ANI!!!! Si pt minunea mea: Te doream inainte d e a te concepe, Te visam de cand erai un sambure mic, Te adoram cand te jucai in pantece, Te iubeam inainte de a te naste, Acum te tin in brate si simt ca plutesc, E de ajuns sa-ti intalnesc privirea si ma topesc, Esti a mea si nimeni si nimic nu va schimba asta, Te iubesc sufetel mic!!! ========== Corina Mamica de Arianna Maria Albumul meu |
Printesa noastra dulce Ana
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy
spiridusul spune:
dragele mele, aseara eram in viteza
am facut filmuletz cu pozele trimise de voi
mie mi se pare fun
mamiseli, am salvat si pozutza ta
o sa completam filmuletzul pe masura ce mai revine lumea de pe la revelioane... eu nu as vrea sa vanez poze , poate cineva nu vrea sa ii fac poza publica, nu?
trebuie doar sa trimitetzi una bucata poza cu burt pe mail, si fata rezolva...
acum sunt un pic calcata de tren, si nu ma concentrila bine, de luni, raman singura din nou, si revin la program normal
daca cineva mai intreba de filmuletz, raspundeti voi,... fetele care aveti deja adresa mea, cea personala.. nu-i bai... doar ca vreau sa o dati doar pe PM
pup fetele,
revin sapt viitoare
SA avem cu toate un 2009 linistit, cu sanatate si impliniri
Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
Z_IULIA spune:
Chiar daca cu intarziere, intru si eu sa va urez un an nou cu bucurii, impliniri si multa sanatate!Sa aveti parte de tot binele din lume!
Va pup si sper si eu ca voi avea mai mult timp sa intru mai des!
Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
dandusa spune:
Amalia,
va urmarim cu nasterea...,va urmarim cu somnul...,va urmarim cu greutateasi Raducu are 5800g
Spiridus,
faci un gest minunat si avand in vedere timpul tau liber...,jos palaria,multumim
Bravegirl,
pitika ta face kk mai rar,asa-i? sau a retinut aiurea poate ca asta-i problema trezirii...
ma uit la plodul meu...,daca are o zi in care nu face kk ,este f agitat,abia reusesc sa-l temperez...,ii da o stare groaznica...nu suporta zgomotele,nu poate sa doarma...si cand papa face urat...dar daca are o zi normala cu kk,este cel mai cuminte copilas,mananca si doarme...in brate-i adevarat...da' ce mai conteaza?!
dormitul pe burta mea ,noi il experimentam de f mult timp...,altfel as fi avut muulte nopti albe pt ca el regurgiteaza f mult,chiar si la o ora sau mai bine de dupa supt si de fiecare data se trezeste...asa ca noaptea il alaptez, stau cu el la eructat cca 15 min,apoi imi asez pernele il pun pe burta mea si dorm...
cea mai buna metoda sa scoata aerul si mami sa doarma linistita
Diamisha,
am admirat ultimele poze cu printesa si rochita ei minunata...la multe lunisoare
Brie,
ma bucur mult ca fratele tau este mai bine,doamne ajuta in continuare
Marysa,Wndy,
mi-e un dorrrrrrrrr de voiiiiiiiiiiiii
Diana,
va pupam cu mare dragastept de ceva timp poze noi cu prichindeii tai...,ce zici...pui cateva?
Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)
monicus spune:
Sunt si mereu voi fi entuziasmata ca v-am cunoscut dragi mamici de noiembrie-decembrie care ati fost tot timpul pe forum cu sfaturi pretioase. Sunt emotionata ca voi lasa in urma aceasta odisee. A fost un an cu multe impliniri si realizari si mai ales ca aparut minunea noastra mult dorita in viata noastra. Sarbatorile in sine au fost speciale pentru ca au fost pline de lacrimi de fericire cand o tineam pe micutza printzesa in brate. Sunt momente unice si nu pot fi inlocuite cu nimic. Sentimentul de parinte de face alt om. Sincer sunt sentimente care te misca.
Am impartasit multe pe aceasta odisee.. si am fost sfatuita bine de catre voi. Ori de cate ori am cerut ajutor,,, imediat ati sarit si voi cu sfaturi bune, atat pe perioada sarcinii cat si pe perioada de proaspata mamaica.
Va multumesc pentru toate sfaturile si pentru sprijin ori de cate ori am avut nevoie.
Un an plin cu realizari si implinri pe toate planurile.
Sanatate multa si sa aveti parte de tot binele din lume.
va pup
Andy08 spune:
Bine v-am regasit in 2009!
Diamisha, Babyzapi: mult de tot. Stiti ca sentimentele sunt reciproce, nu?
Eu am alaptat pana la 12 fara 10 aseara (cand a adormit puiul) si am reinceput de la 12.20 (cand s-a trezit puiul), deci am reusit sa prind 12 noaptea in bratele sotului, sa ciocnim un pahar de sampanie, sa ne pupam puiul somnoros si sa dansam. A fost frumos!
Un gand frumos, o floare si numai urari de bine pt. gravidutzele si mamicile de ianuarie-februarie. Nasteri usoare si pui sanatosi!
Andy, mami de Andrei
monicus spune:
Spiridusulmultumim frumos pentru filmuletz..
Am o mare rugaminte pot sa schim si eu poza? Vreau sa iti dau o alta poza. se poate sa mai schimbi? Sau filmul este "batut in cuite" si nu se mai poate schimba nimic la el?
Te
citat din mesajul lui spiridusul http://www.youtube.com/watch?v=x6m8FGN0zes&feature=channel iin loc de urare Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007 www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului |
oceanborn spune:
la multi ani mamicute dragute !!!! sanatate, fericire si bunastare alaturi de familiile voastre!!!!
Spiridus felicitari pt colaj...e minunat!!!
Ce sa mai spun...s-a spus cam tot ce trebuia...ma bucur nespus ca v-am cunoscut ,asa au trecut mai usor cele 9 luni alaturi de voi. mie nu mi-e dor de burtica...sincer...cand vad ce minune am avut acolo atata timp , ma bucur ca au trecut.
fetelor de la odiseea ian -feb nasteri usoare, bebei pufosi, mancaciosi, sanatosi si necolicosi. multa bafta!
cam atat...limba mea de lemn...si vreo 4 kile jumate atarnande pe umarul meu (Thomas..)nu lasa inspiratia sa iasa ...de unde nu-i...
pt toate fostele gravidute curajoase de nov-dec!!1!!!!
mami de Thomas
dandusa spune:
poze cu noi
as vrea sa scriu si eu ceva frumos...,da' n-am inspiartie deocamdata,mai astept...
oricum mesajele voastre sant minunate...,f emotionante
Familia stralucitoare
monicus spune:
dandusa adevarate poze... sunteti cu totii atat de frumosi... sa iti traiasca copilasii si sa fiti cu totii sanataosi si voiosi si sa te bucuri in continuare de micutzii..
Te
citat din mesajul lui dandusa poze cu noi as vrea sa scriu si eu ceva frumos...,da' n-am inspiartie deocamdata,mai astept... oricum mesajele voastre sant minunate...,f emotionante Familia stralucitoare |