Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Buna ziua dragele mele in noul an, sa fie plin de bucurii, de impliniri sufletesti, sa ne bucuram in fiecare secunda de minunile noastre care cresc vazand cu ochii.
Diamishamulti de tot, te-am albit toata de atatea pupaturi Ce face puiul mic? Dar tu? Mai bine cu moralul?

Pupici multi si imbratisari calde pt fostele, de acum, gravidutele de noiembrie decembrie. A fost nemaipomenit de bine sa ai cu cine impartasi grijile, preocuparile, panicile dar si bucuria imensa cand au aparut minunile noastre.

Asa, acum chestii administrative. Nu va grabiti cu mutatul la scutece ca mai sunt multe de facut. In primul rand trebuie sa facem apelul gravidutelor care au ramas in lista, sa vedem daca raspunde careva. Apoi sa predam stafeta. Eu am salvat cate ceva din ce ati scris voi, ganduri frumoase si am zis sa le pun intr-un singur mesaj, ca un colaj de ganduri de la mamicutele de nov dec. Daca sunteti de acord cu ideea, mai astept randuri pt fetele de ianuarie sa le pun la un loc. Facem un draft, il postam aici la noi sa ne dam cu parerea daca e bun ca stafeta apoi il trimitem cu userul comun nov-dec. Si nu in ultimul rand, ca sa ne mutam la scutece trebuie sa avem o prima pagina. Cea de acum e de gravidutze nu de mamicutze. Si nu ne-o face nimeni, noi o facem (adica cine se pricepe sa faca, adica Otilica, Ale...please).

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Spiridus am trimis poze pe mailul comun, si pe al tau. Vreau si eu in filmuletz!! E asa frumosssss!!!!! Pupici multi pt mamica muncitoare.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

La multi ani si multa sanatate si voua si minunilor voastre!

Sa aveti multe multe bucurii si impliniri anul acesta si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra cu toate agitatia, ti-a dormit bine dupa aia! Nu pot sa nu remarc ca ai mai scazut un kg , felicitarile mele mamico, mai ales acum ca suntem in plin sezon de papa bun!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Urmatoarele forumiste sunt chemate la apel:
Je_grigo, Loremarian, sadcutza, Madalina70, siminica, Naty35, Laurasv, Aliburtica, Loredana, Eleramo, Oana_oana26, Bebeoana, Yannisa, Bebestrumf, Iubu77, Mary81, MAria28, Marushk, Dadap, Excel, amyacatrinei, I_fotache, Marguta, Blue78, stewie, Onut77, ioanamami_16, Nadina, rodicaosoian, Geaninagreti, Pisu pisu, sorvint, jakimiha.

Pentru ca ne apropiem de sfarsitul minunantei noastre odisee de noiembrie-decembrie, invitam forumistele mai sus mentionate sa ne insoteasca la scutece unde vom continua minunata prietenie ce s-a legat intre noi. Pentru inscrierea in listuta, asteptam data nasterii micutului sau micutei, greutatea, lungimea in cm si scorul Apgar. Pupici multi si va asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

LA MULTI AAAANIIII!!!!!
SA AVETI UN AN MINUNAT!!!am vazut colajul.....am plans ca o prostuta.....
ma bucur ca suntem in continuare impreuna si sper ca la primavara sa facem o intalnire ca la carte....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

http://community.webshots.com/album/569372429jGkhSz

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Maiiii eu chiar va cautam la scutece ... ce mai faceti aici??!!

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura,
Otocalm,sant picaturi pt urechiuse.Siropul de tuse este homeopatic,i-am dat doua zile de teama sa nu se transforme tusea pe care o avea,pt ca initial a fost Crinuta racita si saracuta s-a chinuit cu de toate...,apoi am luat eu si taree rau m-am simtit(in special gatul) si apoi a luat Raducu...
acum este mult mai bine,sper sa facem vaccinul pe 5 ian
voi cum mai santeti?
Otilia,Futermother,
cu mare intarziere,vreau sa va urez si eu din tot sufletul un calduros La multi ani,sa fiti sanatoase,sa aveti parte de multe bucurii alaturi de cei dragi voua

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Dandusa, exact asa a evoluat si la noi, mai intai mi-a racit Rebeca chiar in ultima zi de gradinita mi-a venit infundata tot, cu tuse etc, apoi mi-a venit mie randul chiar in zilele de Craciun m-a chninuit raceala, cu dureri de gat, cap infundat si dureros, tuse si muuuuuci nene, de nu mai scap de ei nici acuma L-a atins si pe sot, iar de cateva zile a atins-o si pe cea mica din pacate
Singurul lucru de care mi-e frica e tusea, ca in rest s-a mai calmat si nasul infundat, ca-l curatam la greu, starea generala e buna, mananca...nu ca in zilele ei bune, dar mananca, febra nu are.....Doamne ajuta sa trecem cu bine peste raceala asta!!!
Sanatate va doresc si voua!!

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Laura,
Otocalm,sant picaturi pt urechiuse.Siropul de tuse este homeopatic,i-am dat doua zile de teama sa nu se transforme tusea pe care o avea,pt ca initial a fost Crinuta racita si saracuta s-a chinuit cu de toate...,apoi am luat eu si taree rau m-am simtit(in special gatul) si apoi a luat Raducu...
acum este mult mai bine,sper sa facem vaccinul pe 5 ian
voi cum mai santeti?
Otilia,Futermother,
cu mare intarziere,vreau sa va urez si eu din tot sufletul un calduros La multi ani,sa fiti sanatoase,sa aveti parte de multe bucurii alaturi de cei dragi voua

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Am pus si eu poze cu o craciunita mica pe contul de cozonacei.

Pozele mele

Mergi la inceput