Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eu am facut o tentativa de mesaj pt fetele de ian-feb si i-am pus-o lui Ale pe PM, mai scrieti si voi ceva, orice va trece frumos prin cap si culegem dintre randuri ceva ce suna bine, sa ne mutam diseara + ce-a mai cules Mamiseli parca.

Eli, mersic, o sa incerc data viit si-asa. Saracutzii sunt neputinciosi si lipsiti de energia pe care-o avem noi, nu se pot apara de toti si toate. Tin pumnii cu nenorocita aia de mastita. Mie de vreo doua ori mi s-au intarit si simteam noduli, si da-i cu masaj si comprese fierbinti si durere, nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce-ai trecut tu...

Ginye, poate e doar infundat inca cu secretii. Da Doamne sa nu fie nimic. Insa m-ai facut sa ma gandesc ca nu am nr nici unui pediatru, nu am in casa nimic pt febra, tb sa iau masuri.

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

neata.sunt capie nu mai pot.fimiu se trezeste noapte din 2 in 2 ore sa pape.nu stiu ce-i cu el ca de 2 zile e asa.sa fie racit?eu sunt cobza si ma gindesc sa nu fi luat si el.vad ca mai sunt fete cu aceeasi problema cu programul de somn.e posibil sa fie un nou puseu de crestere la 2,5 luni?
mai puii vostrii au coji in cap?al meu are in tot capul.am schimbat samponul si uleiul dar tot acolo suntsi are si pe frunte niste bubite de nu ii mai trec.i-am dat cu bepanten dar vad ca degeaba.nu ii trec si mai rau se fac.si se freaca cu capul de mine intruna .
miine merg la dr ,sa ii zic ca BB papa cam des.ma gindesc ca nu il mai satura laptele meu si poate are nevoie de completare.nu stiu.dar daca e asa o sa fie vai de capul meu sa ii dau cu lingurita ca nu vrea biberonul.
in alta ordine de idei eu am slabit in ultimul hal.aveti ceva idei de retete pt ingrasare?ca nu mai sta hainele pe mine si imi vine sa urlu
sper sa fiu si eu prezenta la 12 cind trecem la scutece ,daca nu adorm
poop toate mamicile curajoase si minunile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye sa ne dai numai vesti bune dupa vizita medicului.

Spiridusul si eu cred ca o sa bantui pe aici la noapte...deci ne 'vedem'.

Eliza mersi de sustinere

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Spiridusul si Ginye,dar vaccinul are efecte secundare?Care este diferenta fata de cel subventionat de stat?
Steliana,stiu cum e....sunt niste stari extreme, o durere fizica care te copleseste...Offf...nici nu stiu ce sa-ti mai zic....putere multa!
Voi dati ceai puilor vostri?Daca da,de care si in cantitate zilnic?

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia

Ca efecte secundare stiu ca sunt cam la fel in ambele cazuri. Al meu nu a avut pofta de mancare si a fost marait cateva zile. Dar stiu ca bb poatew face si febra. Nu a fost cazul nostru. Diferenta consta in faptul ca infarixul este pt mai multi virusi. Eu am facut infarix hexa pt 6 tulpini de virusi. Am inteles ca exista si infarix penta pt 5 tulpini. Intreaba dr. ar tb sa-ti ofere mai multe informatii.
In ceea ce priveste ceaiul, eu ii dau babydrink, intre o jumate de plic si un plic pe zi.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Si cred ca si filmuletul facut de Spiridusul ar trebui si merita adaugat pe prima pagina de la Scutece, acum sau dupa ce ne mutam...chestia e sa ne mutam....nici nu s-a mai facut capitol nou, desi suntem al pag 25...cred ca de aici ne mutam direct la scutece ...YUPIII....

Anca mutumim ca ai adus si tu o contributie cu cateva randuri pt predarea stafetei...eu mi-am pierdut muza

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Ginye, poate e doar infundat inca cu secretii. Da Doamne sa nu fie nimic. Insa m-ai facut sa ma gandesc ca nu am nr nici unui pediatru, nu am in casa nimic pt febra, tb sa iau masuri.

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Nu stiu daca mai are secretii. Eu il aspir aproape zilnic cu batista sugarului. chiar daca il aspir el tot greu respira. Se aude un harait pe nasuc. O sa vedem diseara dupa ce-l consulta dr.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Cata_miky al meu nu are coji in cap, dar are bubite pe obrajori de vreo 3 zile si e iritat rau si la barbita si la fel am dat cu bepanthen si nimic, crema de galbenele si nimic. Am zis ca o sa cumpar tarate de la plafar sa le fierb intr-o oala cu apa si apica aia sa o folosesc sa-l spal pe bebe, asta pana saptamana viitoare cand ajungem la medic. RETETA DE INGRASAT? VREAU SI EU...STIE CINEVA? in afara de mananca pana crapi ca nu tine, nu pot sa ma fortez sa mananc mult ca vars imediat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cata, Babyzapi sa dati si la mine reteta de ingrasat daca faceti rost de ea...dar vorba aia...o sa ni se spune mancare la greu..de parca ar fi asta solutia la noi..
Acu' sa nu ne sariti restul in cap, ca fiecare cu problema lui!...Deh, unii sunt pe invers.....si nu ma refer la prostii..

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alé

Ok. ma bucur ca va place lista. Pentru "minuni" in loc de "cozonacei", va rog io sa gatiti un text de introducere ca-s neinspirata, nedormita, nemincata, etc si cu cupilu urlator in brate. Stiu de discutia care a fost atunci, dar sincer, mie nu mia fost prea clar cum a ramas: cozonacei versus minuni. La momentul respectiv nu mi-am dat cu parerea, dar daca imi permiteti, o fac acum: denumirea odiseelor este data in mod traditional de un element sezonier: bulgarasi, fulguleti, rindunici, clopotei, mugurasi, pepenasi, etc.

Minuni sunt pt fiecare dintre noi... Sunt convinsa ca fiecare mamica se uita la puiul ei si isi spune ca a fost binecuvintata cu o minune... Iar sarcini obtinute sau tinute cu greu sunt la fiecare odisee... In concluzie, mi se pare mai potrivit ca titlu de odisee "cozonacei", dar voi repecta dorinta majoritatii.

Otilia, cind ne hotarim sa ne mutam la scutece, imi dati si mie parola de la userul comun ca sa pot sa postez lista si apoi facem ce modificari mai sunt de facut.

Edit: Monicus, nu pot sa fac acum modificarile ca nu am in continuare computer si scriu d prin vecini. `Am zos sa ma grabesc cu lista, ca sa ne putem muta la scutece. ma angajez solemn sa modific si sa nu uit

Toate lucrurile se intampla cu un scop |Alé, mami de Nora 08.12.08|

Scriu cu stanga ca bb suge, asa ca scriu pe scurt.
Hi hi, pai si eu de la tine am parola, nu am facut modificari.
Monicus, lista va fi pusa cu userul comun, deci vor putea fi facute modificari.
Eu stiu ca in urma discutiei a ramas sa punem numele subiectului Briose si Cozonacei de Noiembrie-Decembrie iar in lista sa fie Minuni de Octombrie/Noiembrie/Decembrie.
Anes pe unde esti, ma gandeam sa scrii tu primul mesaj fiind prima care ai nascut.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Babyzapi, felicitari pentru cele 5 ore de somnic legat Si ziua tot asa de des iti papa, ca vad ca noaptea tot la 2 ore ii dai??
Noi suntem extremele grupului....., adica bebelusii nostri, cel mai mic cu cel mai mare Sa ne traiasca!
Otilia, are exact 5700g si 60cm, deci luat 1kg si 3cm Bravo Elisei ca v-a lasat sa va faceti treburile Ana ce mai face/zice??
Alra, auzi....dar ziua doarme babutza ta?! Ce program are si cat mananca peste zi?? Ca de exemplu a mea mananca destul de putin noaptea si peste zi flamanzeste repede si papa mai mult. Ma gandesc ca poate si Nicole flamanzeste mai tare seara....
Iar cu baita, mare diferenta intre seara cu baie si seara fara nu prea e, dar oricum n-o trezeste baita. DAR....eu trebuie sa calculez foarte bine ora de baie in functie de programul de masa, ca altfel e jale.....daca cumva e flamanda ne strica toata distractia, ma iau toate transpiratiile pana o spal/creia o pauzasc/imbrac....cu alte cuvinte nu am o ora exacta de baie, uneori e la 8, alteori e la 9...

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput