Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 24
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miky-ea Buna,mamici fericite! Va rog sa ma ajutati cu un sfat: este bun vaccinul Infarix? Ni l-a recomandat medicul pediatru pentru 2 luni. Mamica fericita a printesei Bianca Alexia |
Eu tot infarix-ul lk-am facut la 2 luni.
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Babyzapi
Amalia
multumesc pt raspunsuri!
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Alé spune:
Ok. ma bucur ca va place lista. Pentru "minuni" in loc de "cozonacei", va rog io sa gatiti un text de introducere ca-s neinspirata, nedormita, nemincata, etc
si cu cupilu urlator in brate. Stiu de discutia care a fost atunci, dar sincer, mie nu mia fost prea clar cum a ramas: cozonacei versus minuni. La momentul respectiv nu mi-am dat cu parerea, dar daca imi permiteti, o fac acum: denumirea odiseelor este data in mod traditional de un element sezonier: bulgarasi, fulguleti, rindunici, clopotei, mugurasi, pepenasi, etc.
Minuni sunt pt fiecare dintre noi... Sunt convinsa ca fiecare mamica se uita la puiul ei si isi spune ca a fost binecuvintata cu o minune... Iar sarcini obtinute sau tinute cu greu sunt la fiecare odisee... In concluzie, mi se pare mai potrivit ca titlu de odisee "cozonacei", dar voi repecta dorinta majoritatii. 
Otilia, cind ne hotarim sa ne mutam la scutece, imi dati si mie parola de la userul comun ca sa pot sa postez lista si apoi facem ce modificari mai sunt de facut.
Edit: Monicus, nu pot sa fac acum modificarile ca nu am in continuare computer si scriu d prin vecini. `Am zos sa ma grabesc cu lista, ca sa ne putem muta la scutece. ma angajez solemn sa modific si sa nu uit ![]()
babyzapi spune:
Hai k fetele de la odiseea ian-feb au inceput cu nasterile si noi nici nu am predat stafeta, nici nu ne-am mutat la scutece si nici nu pare ca o sa o facem prea curand. Acum sper ca nu o sa dezbatem din nou : cozonacei sau minuni....
eu nu-mi mai dau cu parerea...Ale a facut lista de prima pagina si cred ca asa ar trebui lasata, Otilia a mai facut cateva modificari si Mamiseli a adunat niste randuri dintre cele scrise de noi, pt predarea stafetei...eu zic sa nu mai complicam lucrurile...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Am luat-o razna, cred ca de la somnul putin
Otilia, te-am visat azi-noapte. Parca aveam intalnire cu toate fetele de la odisee, si noi doua ne-a dus sa luam pizza pt toata lumea.
Si te-am pus pe tine sa conduci masina si erai si nenascuta inca, culmea. A, si mai aveam si-un catel mic dupa noi, pe care-a tb sa-l leg undeva afara ca nu aveam voi cu el inauntru. Dar era al unei fete de la odisee - care-aveti catel mic, alb? Stand la masa si asteptand comanda de pizza, imi spuneai ca ai 42 de sapt....
As scrie eu mesajul, dar habar n-am ce sa scriu
sunt in pana totala.
Voi credeti in deochi? Eu nu prea credeam pana ieri, cand mi s-a umplut casa, si de la 3 dupa-masa pana azi noapte la 11 a fost teroare. La 11 am sunat-o pe mama sa-mi spuna cum sa fac de deochi ca nu mai pot... s-a potolit cumva pe la 12, trezit la 3, la 6, la 10, la 12, cam asta e programul normal. Eu banui si burtica, ca ne termina colicile, insa cine stie...
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui Miky-ea Buna,mamici fericite! Va rog sa ma ajutati cu un sfat: este bun vaccinul Infarix? Ni l-a recomandat medicul pediatru pentru 2 luni. Multa sanatate,Spiridusule!Imi pare rau ca ai si tu aceeasi problema ca si mine si Eli...A venit randul meu sa-ti spun sa fii puternica,sa lupti pt puii tai!Doamne ajuta!Astept vesti bune! Eli,tu cum te mai simti? Ale,minunea mea a avut la nastere 48 de cm si scorul apgar 9. Mamica fericita a printesei Bianca Alexia |
eu la alex am mers pe infarix (saucumnaibasescrie) la cristian voi merge la fel..... doar ca il fac la 3 luni, k e dr in vacanta
cu mastita...... nu's ce sa zic, ori io sunt toata si nu stiu sa alaptez, ori s-au defectat tzitzile mele..... dar, frate, daca iau antibiotic in fiecare luna, io care am luat de trei ori in trej de ani..... io ma duc si cer daune ...nu's la cine, da' cer
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Hai k fetele de la odiseea ian-feb au inceput cu nasterile si noi nici nu am predat stafeta, nici nu ne-am mutat la scutece si nici nu pare ca o sa o facem prea curand. Acum sper ca nu o sa dezbatem din nou : cozonacei sau minuni.... eu nu-mi mai dau cu parerea...Ale a facut lista de prima pagina si cred ca asa ar trebui lasata, Otilia a mai facut cateva modificari si Mamiseli a adunat niste randuri dintre cele scrise de noi, pt predarea stafetei...eu zic sa nu mai complicam lucrurile...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008) Poze RAPHAEL Poze ISABELA Povestea nasterii |
poi, gata, la noapte, facem migrarea... ne intalnim la doispe' sa intram in club?
eu de obicei ma culc pe la 1:30-2 dimineata, daca nu mai zboara termometru de 39, la miezul noptii, stau p-aci ca vampiru'
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
elilov3 spune:
ZIUA BUNA FETELE
eu sunt putin mai bine in sensul ca am reusit sa mai scot putin laptic din sani..dar cum ii mulg cum se umfla la loc...a mers faza cu sticla cu apa calda pe san in momenutl mulsului vreau sa zic ca si-au dat drumul cate 1 canal la fiecare san...si am reusit sa scot incrdibila cantitate de 180 ml...in cca 1 h...cu o mana ma mulgeam , cu alta il alaptam cu biberonul pe fiumiu si cu un biberon sub sanul celalalt stateam...tati dormea dupa ce toata noaptea ma urlat de masea....asa ca l-am lasat sa se odihneasca..frate nush da tare incapatanata sunt nu ma conving deloc sa ma las de muls 
merg in continuare cu antibioticul si toate cele pana isi da de tot inapoi si apoi ma decid daca mai merg in continuare cu alaptatul sau nu....am timp 5 zile de acum inainte....
bb sufera mititelul din cauza nenorocitului de buric care nici pana acuma nu i sa inchis...i-am dat de 4 ori cu nitrat de ag si tot ii supureaza
...oricum vad ca merge inspre bine sa tras umflatura.....imi pare rau ca sa oprit din crestere din cauza infectiei la buricel...dar vb aia trecem si peste asta ca de aia sa luptata mami atat cu mulsul sa dea la baiat anticorpi si toate cele...
ginye ma bucur ca Stefanel nu a mai vomat 
Spiridushule si tu ? 
...bahhhh nu se mai poate scot biciul pe mastitele astea
pup sa treaca 
anca eu cred in deochi....zi de trei ori 'tatal nostru' in genunchi cu fata la rasarit in fata copilului apoi il inchini cu niste apa sfintita si trece....la noi functioneaza 
ale eu prefer varianta cozonacei insa nu ma deranjaza nici minuni...la urma urmei se mai pot face modificari si pe parcurs 
izabela subscriu la cele scrise de tine 

revin merg sa pap si apoi trebuie sa ma mulg o placere 

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
ginye55 spune:
Am chemat dr acasa. Vine diseara sa-l vada pe Stefanut.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Miky-ea spune:
Spiridusul si Ginye,dar vaccinul are efecte secundare?Care este diferenta fata de cel subventionat de stat?
Steliana,stiu cum e....sunt niste stari extreme, o durere fizica care te copleseste...Offf...nici nu stiu ce sa-ti mai zic....putere multa!
Voi dati ceai puilor vostri?Daca da,de care si in cantitate zilnic?
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia