Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ale si eu sunt foarte multumita de cum arata prima pagina...nu am nimic de adaugat/comentat... multumim

M-am uitat pe listuta...bebe meu a fost cel mai grabit sa vina pe lume...sau cel mai izgonit din garsoniera ...ca sa nu mai zic ca a fost si cel mai slabut...ma uit pe pozele facute in spital si nu-mi vine sa cred cat de mult s-a schimbat si ce grasunel mi se pare acum....e puternic Praslea cel voinic al meu...ca sa nu mai zic ca e si nervos nevoie mareeee

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

da intradevar are si un miros foarte intepator.imi cam muta nasul.problema e ca daca merg acum imi e frica sa nu ma opreasca la spital,pe medic il gasesc de luni la cabinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ale la mine vreau sa faci cateva corecturi. Am avut o nastee naturala cu epidurala la 30 saptamani si 2 zile si APGAR este 9.
Acestea sunt corecte. Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Fetelor, eu sunt necajita rau! BB nu vrea sa manance!Pana la ora asta a mancat 200 ml de lapte! Atat de lunga sa fie influenta vaccinului? A trecut aproape o sapt de cand l-am facut! Si pe langa asta, a vomat in seara asta de vreo 4 ori!Spuneti-mi si mie: e posibil ca de la infectie in gat sa vomite ceva maroniu? Stefan a vomat laptic branzit dar si cu ceva maroniu, destul de mult. Si daca ar fi infectie in gat nu ar tb sa aiba febra? Nu stiu cum sa o mai dau. Tb sa ajung cu el la pediatru, iar!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Gynie, du-te cu el la doctor. Poate nu face febra pentru ca e prea mic sa aiba sistem imunitar, sa lupte singur cu infecta.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Dragele mele,

In primul rand la multi ani si un an nou minunat alaturi de toti cei dragi voua si de comorile pe care tocmai le-am adus pe lume!
Scriu in graba pt ca noi inca nu avem un program bine determinat si dormim pe apucate. Abia daca reusesc sa citesc printre randuri ce scrieti, dar nu v-am uitat si imi doresc tare mult sa pot sta de vorba cu voi mai pe indelete.

Eli, si eu am facut mastita, exact inainte de Craciun, iar dr. mi-a dat urmatorul tratament:
augmentin 1mg 1 la 8ore in prima zi si apoi la 12 ore inca 2 zile
in paralel, cate o jumatate de panadol
si un algocalmin fiola la nevoie pt redus febra
nici eu nu am reusit sa ma mulg la inceput, dar am luat-o usurel, la dus sub apa calda, cu mana - la mine a functionat numai asa, cu pompa nici vorba
apesi usor numai pe areola si nu te atingi de restul sanului decat eventual ca sa apesi putin pe zonele tari, dar fara sa masezi. Eventual incearca sa vorbesti cu o moasa mai in varsta care te sa te invete cum sa mulgi corect sanul manual.iar dupa ce golesi sanul pui punga cu geata. E foarte important ca sa reduci inflamatia.
Cat timp ai febra nu alaptezi. dupa ai voie si chiar e indicat.
Nu te descuraja, si daca vezi ca nici asa nu merge, sfatul de la Mamiseli e poate cel mai intelept, desi te inteleg perfect cat de greu iti este.
eu am facut o mini-depresie imediat dupa nastere, tocmai din cauza laptelui.
Acum ii dau fetitei sa suga cat am si restul completare, ca asta e!

Fetelor, noi ne luptam cu constipatia. Dr. ne-a zis sa incercam sa o ajutam cu termometrul, dar eu nu sunt foarte incantata si ma tem sa nu se obisnuiasca asa. Nu prea stiu ce sa fac! Am vazut ca ati mai discutat despre asta, dar nu am reusit sa citesc tot, deci nu stiu exact ce solutii ati gasit voi. Asi fi recunoascatoare daca ma puteti ajuta si pe mine pe PM cu un sfat!

Am fugit ca plange bebita mea de foame!

Va pup pe toate! Si inca o data La multi ani!

Iulia, mami de Sara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Uite ca am apasat tasta o in loc de 9.. scuze... 39 saptamani si 2 zile.. te pup.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Ale, multumim pentru listuta. E super! Pacat de laptop . Ce zici sa pumen la sfarsitul listutei nr de cavaleri si numarul de pritese?

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Ale arata foarte bine prima pagina. Daca mai sunt modificari de facut, le-om face dupa aia. Important e ca o parte din putinul timp liber pe care il ai il consumi cu asta. Multumesc si pupici.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

am facut din nou mastita
orice sfat e bine venit, da-ti pm ca verifica tati
..ambii medici sunt plecati din tara

sunt praf, nu aam reusit sa scad febra sub 38

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Buna seara dragi mamici. Insfarsit s-a linistit si Edutzul meu ca a fost foarte agitat, am reusit sa-l linistesc numai tinandu-l la san desi nu mai manca ci doar statea cu sfarcul in gura si mai mesteca la el din cand in cand. Si trebuia sa ma plimb prin casa, obligatoriu, ca daca ma asezam simtea imediat. Si am niste dureri de spate de mor, si ma mai doare si epiziotomia ca nici acum nu s-a vindecat complet. In general nu ma doare insa daca ma plimb mult sau daca stau mult in fund incep sa simt o presiune in zona cu pricina. Nu stiu de ce a fost atat de agitat azi, banuiesc ca tot colicii. La noi infacolul nu a mers din pacate. Are zile mai bune si zile mai proaste. Nici nu i-am facut baitza in seara asta ca era atat de obosit incat am zis ca nu e o idee prea buna sa-l mai obosesc si cu baita. Mi-e atat de mila de el cand e obosit, pana si cand suge e agitat si trage de sfarcuri de mi le lungeste si nu sta locului deloc.

Maine vrem sa mergem la Biserica sa vb cu preotul de botez, sper sa nu fie prea complicat.

Si eu i-am taiat unghiutele de la maini in a 4-a zi, in somn, cu unghiera de copii. La picioruse nu am curaj inca.

Oof iar se trezeste, cred ca ma asteapta o noapte lunga.

Adriana mamica de Eduard
http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

Mergi la inceput