Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

andutza, sa-ti traiasca printelese si sa te bucuri de ele. Sa va dea dumnezeu sanatate la toti si numai bucurii. Ma bucur ca ai avut timp sa intri si sa scrii pe forum si sper, ca la primavara, sa ne intalnim cu bebeii si sa stam la povesti.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eli, imi pare rau sa aud ca iar ai probleme cu sanii. Eu, spre deosebire de celelalte fete, te incurajez sa continui. Trebuie sa gasesti solutia care functioneaza la tine. Incearca sa pui pe bebe la san cat mai des. El e cea mai buna pompa. Si eu am o pompa de la Avent si sunt f multumita de ea. Numai ca mi-e lene sa stau sa ma mulg, asa ca o sa-mi comand una electrica d ela Medela. Am auzit numai lucruri bune despre ea. a...si maseaza-te cat mai des. Si inainte de muls, fa un usor masaj. Cu degetele aratator si mijlociu, incepi dinspre baza sanului spre mamelon sa apesi usor, de jur imprejurul sanului(adica mai intai faci de la baza la mamelon, aoi te muti putin mai incolo, ca si cum ai trage o linie de la baza la mamelon) Apoi tot cu degetele astea faci miscari circulare in jurul mamelonului, tot de la baza sanului spre mamelon. Apoi pui pompa..ufff...na ma prea pricep la descrieri, si nu stiu daca intelegi ceva

Madutza, cu pompa NU trebuie sa te doara. Daca te doare, inseamna ca nu o manevrezi bine. Si pe mine ma durea, pana am invatat ce si cum. E bine sa pui bebe la san cat mai mult ca sa stimulezi cd au pusee de crestere. Tine-l la acelasi san pana vezi ca desi suge nu mai iese lapte deloc mai mult timp. E normal sa suga de cateva ori si sa nu iasa, dar daca iese apoi este f bine, nu e nevoie sa muti copilul.Eu nu sunt experta, dar la mine a functionat f bine. Si eu am cerut sfatul fetelor de la Alaptatul help line. Dar acum ma descurc si am lapte mult.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Bravegirl, deci gandim la fel. Nu ma doare nici la pompa, nici la muls manual. Tin minte cand te-ai chinuit si tot puneam in acelasi timp intrebari la Alaptatul Helpline.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele multumesc de pareri pro si contra alaptat
chiar daca m-as decide sa intrerup lactatia tratamentul trebuie sa il fac pana la disparitia nodulilor si eliminarea laptelui din sani pt a nu face maine poimaine alte cele
intreba cineva daca nu suport sa ma mulg manual ei bine tocmai de la muls manual am patit prima data mastita...asa de rau mi-am molestat tesutul ca sa facu franjuri acolo...si dupa cum descria miky-ea mi-a dat sange cand s-au desfundat canalele...sper ca si de data asta sa reusesc am inceput iar antibioticul si antiinflamatorul....sa vedem ce efect au pana maine...eu am incercat sa ma mulg si la ora 18....ma durut vb aiai ca in ochi crunt ace si arsura insuportabila...numai spun ..eu lupt nu ma lasa....dar sper a se rez cat mai repede
mai si fac haz de encaz ca suntem o familie de 'durerosi' Ion are maseaua umflata, eu tzitzile mastitoase si bb colicos ..intru la help line sa vedem tratament si pareri...poate gasesc o solutie convenabbila atat pt mine cat si bb

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli mamica curajoasa! Sper sa scapi cat mai repede de mastita! Of, ca nu mai scapi de ea! Se tine scai de tine! Dar o invingi tu! Multa sanatate si sotului tau! Chiar ca sunteti impreuna la bine si la RAU!Multi pupici!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor, eu sunt necajita rau! BB nu vrea sa manance!Pana la ora asta a mancat 200 ml de lapte! Atat de lunga sa fie influenta vaccinului? A trecut aproape o sapt de cand l-am facut! Si pe langa asta, a vomat in seara asta de vreo 4 ori!Spuneti-mi si mie: e posibil ca de la infectie in gat sa vomite ceva maroniu? Stefan a vomat laptic branzit dar si cu ceva maroniu, destul de mult. Si daca ar fi infectie in gat nu ar tb sa aiba febra? Nu stiu cum sa o mai dau. Tb sa ajung cu el la pediatru, iar!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ginye iubita cred ca ai dreptate trebuie sa ajungi la pediatru nu imi place deloc pediatrul tau ce zice nu ai nr lui/ei de tel?
sanatate multa ii doresc..si sa fie decat o alarma falsa ...a si pun biciul pe voma sa il mai lasa pe Stefanel in pace

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

la multi ani! un an nou fericit si plin de realizari,bebici sanatosi si norocosi va uram si noi.
fetelor am o problema.Chris azi a facut kk asa ca apa si cu niste firisoare rosii.cred ca e singe.nu e mult dar nu stiu ce sa fac.sa merg cu el la spital?
pina acum a mai facut asa moale dar niciodata cu singe.voi ati patit asa?
zau k nu stiu ce sa fac.hellp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Cata Myky, bebe a fost constipat?Daca da, firisoarele de sange de la asta sunt...s-a ranit cand a fost constipat.
La fel am patit si eu cu bubulina mea cateva zile bune.I-am dat ceai de musetel si am si spalat-o cu el si am dat-o cu crema de galbenele la fundulet.
Babyzapi, deci nu numai a mea e fomista rau...Cat a luat bebele tau in prima luna?
Ginye, eu zic sa suni imediat doctorul, legat de varsaturile maronii.Sa fie bebe bine.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

nu a fost constipat,dar se screme cind face kk,si da multe basinele,il doare si burtik .imi e si frica sa imi dau sab simplex

Mergi la inceput