Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Manumanu, cum ti-a venit Infacolul, prin curier sau posta?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna fetele
tot eu ...aceeasi problema...pe 31 dec am sarit una dintre mulsori ,(am fost plecat de acasa, cand m-am intors m-am muls , dar deja aparusera unele duluri) si evident pana a 2 zi sanii mi s-au umflat si iar mi-au aparut dulurile...incerc sa ma mulg dar mai mult de 60 de ml nu reusesc sa scot din amandoi...si aia cu chin si durere mare....sanii s-au inrosit si dor am ace prin ei...uff, iar am facut mastitapompa electrica nu a reusit sa faca mare lucru trage 20 de ml dar doare f f rau
am toate modele de pompe posibile si niciuna nu functioneaza decat una de la avent manuala intre timp am intrat in posesia ei
numai stiu ce sa fac deja sunt 7 sapt de cand imi maltratez sanii
am pus si copilul sa suga, dar ce sa scoata saracul daca eu nu pot sa scot laptic din sani cu pompa...el plange saracul cu tzatza in gura....
simt ca ma lasa nervii, dar nu vreau sa ma las inca cel putin pana dupa botez ...e prea mic si e iarna..offf
help da.ti si voi sfaturi ceva...am intrat la femina intim la alaptatul help line dar nu sa mai scris la topic din 2004 si subiectul e inchis
va rog mai ziceti ce sa mai fac...data trecuta mi-a trecut cu antibiotic zinat 1 pastila la 12 h timp de 5 zile + antiinflamatoare....offf fetelor help
acelasi mesaj l-am postat si la parintii intreaba parintii raspund la pui de mastita...numai stiu ce sa fac simt ca imi vine sa imi iau campii nu alta

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

buna fetele
tot eu ...aceeasi problema...pe 31 dec am sarit una dintre mulsori ,(am fost plecat de acasa, cand m-am intors m-am muls , dar deja aparusera unele duluri) si evident pana a 2 zi sanii mi s-au umflat si iar mi-au aparut dulurile...incerc sa ma mulg dar mai mult de 60 de ml nu reusesc sa scot din amandoi...si aia cu chin si durere mare....sanii s-au inrosit si dor am ace prin ei...uff, iar am facut mastitapompa electrica nu a reusit sa faca mare lucru trage 20 de ml dar doare f f rau
am toate modele de pompe posibile si niciuna nu functioneaza decat una de la avent manuala intre timp am intrat in posesia ei
numai stiu ce sa fac deja sunt 7 sapt de cand imi maltratez sanii
am pus si copilul sa suga, dar ce sa scoata saracul daca eu nu pot sa scot laptic din sani cu pompa...el plange saracul cu tzatza in gura....
simt ca ma lasa nervii, dar nu vreau sa ma las inca cel putin pana dupa botez ...e prea mic si e iarna..offf
help da.ti si voi sfaturi ceva...am intrat la femina intim la alaptatul help line dar nu sa mai scris la topic din 2004 si subiectul e inchis
va rog mai ziceti ce sa mai fac...data trecuta mi-a trecut cu antibiotic zinat 1 pastila la 12 h timp de 5 zile + antiinflamatoare....offf fetelor help
acelasi mesaj l-am postat si la parintii intreaba parintii raspund la pui de mastita...numai stiu ce sa fac simt ca imi vine sa imi iau campii nu alta

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

uite aici subiectul "alaptatul help line"
mastita mea am tratat-o cu augumentin 1/12 ore timp de 7 zile,plus comprese calde cu 2 min inainte sa suga bb si dupa ce a terminat de supt comprese reci...golit sanul daca bb nu a supt bine...
poate nu crezi,da' bb este cea mai buna pompa,daca suporti lasa-l doar pe el sa faca treaba si da-le naibii de pompe...
ai incercat sa te mulgi cu mana?nu-i mai suportabil?

Familia stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Elimama, cred ca trebuie sa incepi sa te gandesti si la sanatatea ta. Pai ai facut mastita iar, sanii sunt praf, tu esti demoralizata, in loc sa te bucuri ca iti creste copilul, tu te stresezi cu laptele. Anticorpii i-ai dat deja, a trecut bebe de la nou nascut la sugar, deci sa zicem ca e mai maricel, poate ar trebui sa iei in calcul lapte praf. Si ce daca e iarna? Raphael de Babyzapi a fost si prematur si papa lapte praf si merge foarte bine. Asta ca exemplu. Nu trebuie sa omiti faptul ca aceste probleme la sani se pot intoarce la tine mai incolo sub forma de noduli si Doamne fereste, altele. Asa ca mai bine lapte praf acum si o mamica sanatoasa decat....Uneori cea mai buna decizie e sa stim cand sa ne oprim.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo ce bine papa bebelina, la fel de mult papa si al meu...ce bine ma simt...YUPIII

Eli iubita...tare mila mi-e de cat te chinui tu...SUBSCRIU la tot ce-a zis Mamiseli

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Bravegirl, multumesc pt raspuns . Azi-noapte a sarit pitica pete masa de la 3 si a dormit 7 ore pline. Am avut ambii sani plini si am muls unul dimineata. Am scos 120ml si cu 20 din celalalt care era mai gol si l-am pastrat pt sculare, si cu 20 de ieri, am stocat 160, deci ei ii ajunge, dar e fix pt nevoile ei. O sa incerc cum ai spus, sa stau cu pompa la san mai mult. Azi a scos, dar pt ca era sanul plin. Pe mine nu ma deranjeaza pompa, sunt rezistenta la dureri, nu am nici o problema in sensul asta. Aaaaa, si mai fac ceva, mai ales in timpul puseurilor, cand simte nevoia sa suga mai mult: o pun la masa la un san si pana la masa urmatoare ii dau din acelsi san, daca mai vrea, chiar daca e mai gol. Cand vine urmatoarea masa i-l dau pe celalalt. M-am gndit ca asa e bine, ca il stimulez pe ce mai gol si o si satur la ora mesei. Ce parere ai?

Eli, mamic eroina! Sunt de acord cu mamiseli! Ai facut toot posibil si nu e cazul sa ajungi la alte probleme! Puiul tau are nevoie de tine sanatoasa si nu trebuie sa iti faci mustrari de constiinta daca nu il alaptezi natural. Sfaturi nu stiu sa iti dau in legatura cu mastita, dar pot sa iti spun ca trebuie sa ai grija cand termini cu "alaptatul". Eu am intarcat-o brusc pe Ana si am ramas cu niste noduli nasoli, din care poti ajunge la cancer in timp. Andreea acum m-a scapat de ei. Ai mare grija si nu te juca cu sanatatea ta!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Eli,draga mea,ma regasesc in descrierea problemei tale...te inteleg perfect deoarece si eu am trecut prin asta de 2 ori (la fiecare san): am facut febra mare,eram slabita,aveam frisoane si cel mai grav sanii eram plini,umflati si simteam ca nu mai rezist.Mi-am dori tare mult sa alaptez minunea mea si de aceea aceste probleme m-au afectat foarte tare,simteam ca nu mai rezist,ca nu e corect...
Aaaa...si mi-au aparut si niste noduli,semn ca mi s-au infundat si niste canale.
Sa-ti spun cum am depasit eu aceste momente:am facut dus cu apa fierbinte inainte de muls,m-am masat chiar daca ma durea foarte tare si m-am muls,chiar daca la inceput nu curgea mai nimic si cel mai important ,nu m-am lasat ...Am continuat sa ma mulg cu pompa manuala de la Chico si dupa aprox 2 zile s-a rezolvat,in sensul ca au disparut :febra,roseata,nodulii,iar cantitatea de lapte s-a reglat.
Am avut momente in care simteam ca nu mai rezist,dar am mers mai departe,cu toate ca am uitat sa precizez ca am avut sfarcurile facute franjuri,aveam rani(imi curgea sange chiar),cand ma mulgeam plangeam...
Iti doresc din suflet sa rezolvi problema si daca tu simti ca vrei sa-i dai in continuare laptic puiului tau,lupta!Iti tin pumnii si astept vesti bune!Doamne ajuta!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Buna fetelor si la multi ani!Sa aveti un an plin de bucurii, sa fiti sanatoase si voi se bebelusii vostri, sa va fereasca DD de boli si alte probleme. Va pup si va imbratisez cu drag.

Eu de luni intru, teoretic, in CIC. Am vazut ca trebuie sa facem, catre angajator, o cerere de suspendare a contractului individual de munca. Aveti cumva un model pt aceasta cerere? multumesc

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Buna mamici!

Bine v-am regasit! va pierdusem, credeam ca ati ajuns la scutesce si nu stoiam unde sa va caut!"

la noapte cand alaptez sper sa recuperez si eu, daca nu cumva ajungeti la 151!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ramo, Infacolul mi-a venit pachet prin posta. Am facut comanda duminica dinainte de Craciun, mi-au trimis mesaj ca au trimis coletul in ziua urmatoare si a ajuns lunea trecuta. Asta tinand cont ca joi, vineri si sambata nu a lucrat posta. La posta nu am platit nimic in plus, ca e colet din UE si se ridica de la ghiseu.

manu
mamica de Anastasia si Radu

Mergi la inceput