Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Manu, multumesc tare mult.

Mami de fetita si de baietel 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

voi nu vreti sa mai plecati de aici?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

LA MULTI ANI!!!

Nu am apucat sa scriu nimic, dar am citit tot, tot ce-ati scris!!!
Si pentru mine a fost speciala odiseea asta! Mi-am facut cateva prietene, am regasit aici o veche prietena din Timisoara si o veche prietena de la odiseea trecuta (care e si vecina mea)...am gasit aici 100 de mamici care vorbeau aceeasi limba ca si mine, limba gravidutzelor si ma bucur ca existati! Sper sa petrecem la fel de frumos si urmatorii patru ani la pitici! Si, de ce nu, sa ne intalnim si de-adevaratelea!
Haideti la Scutece odata !!!

Diamisha, , foarte emotionant ce-ai scris, , mesajul tau m-a facut sa lacrimez!!!

Julia16, pe bebele tau il cheama FIX ca pe al meu, Tudor Stfean . Ce coincidenta...

...................

Noi iesim azi cu bebe prin magazine, e prima oara cand iese in lume, ca sa zic asa...Pana acum a fost doar in parc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Lauramiron, Monicus, Ale

Ale multumim ca vrei sa te ocupi de aspectul primei pagini de la scutece. Imi pare rau ca nu esti intr-o dispozitie prea buna. Sper sa ai o zi linistita . Sa inteleg ca e asa cald la voi de nu ii dai nici pantalonasi nici sosetute Norei? Super.

Alra a luat bine in greutate mititica, cat despre Laura sper sa scape repede de tuse si sa aiba rezultate bune cu aerosolii. pup dulce.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Julia mersi

Alra m-am tavalit de ras bine ca a scapat 'papi' de partea demo cu supozitoarele [:-)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sunt pe fuga, dar vreau sa continui mesajul pt Madutza.
Deci, sanul nu este rezervor de lapte. Laptele se produce in timp ce bebe suge. Daca ai suficient lapte pt bebe, inseamna ca e f bine, sanul tau produce dupa cerere. Dca vrei sa te mulgi, trebuie sa incerci sa stimulezi productia. Iei pompa si o pui la sanul la care a fost bebe chiar si jumatate de ora, o ora, chiar daca scoti doar cativa ml. Vezi sa fii blanda, sa nu maltratezi sanul. La inceput o sa vezi ca nu iese nimic, dar treptat vor iesi cativa ml de lapte. Asa sanul va sti ca nu e de ajuns, si va produce mai mult. In fiecare zi o sa observi ca laptele o sa vina mai repede si va creste si cantitatea. Eu la inceput ma chinuiam sa scot 40 de ml cam jumatate, chiar o ora. Acum in 10 min scot 100ml. Eu de obicei ma mmulg la celalalt san cd suge bebelina. La mine asa funtioneaza cel mai bine, pt ca stimuleaza ea lactatia, si nu mai e nevoie sa stau ma mult eu cu pompa. Poti sa incerci si tu asa. Cand alaptezi, mulge putin din sanul celalalt. Nu mulge mult, ca poate nu mai ai ce sa-i dai apoi copilului, daca inca nu s-a obisnuit sanul ca trebuie sa produca mai mult. o alta metoda f buna ar fi sa mulgi complet sanul si sa folosesti sistemul de alaptare d ela Medela. In asa fel pui copilul la san, el suge laptele muls, dar stimuleaza in acelas timp sanul sa produca si iti va creste automat productia. este mai greu l ainceput, dar crede-ma ca dupa o saptamana o sa se regleze si nu o sa ti se mai para asa greu. Eu la inceput nu prea suportam pompa, mi se parea agresiva. Dar acum nu am nici o problema, m-am obisnuit f bine cu ea. Sanul produce dupa cerere, chiar daca nu ma mulg in fiecare zi, in ziua cd ma mulg, produce imediat mai mult lapte. Si nu am sanii tari. Sunt usor tensionati daca trec 2 ore si bebelina nu a supt. Si din sanii moi, la mine tasneste laptele in jet, de patez tot prin jurul meu dc scapa bebelina sanul.
Cam atat imi vine acum in minte...a, eu nu iau nimic pt stimulare gen ceai, pastilute. Totul se bazeaza pe faptul ca dc e cerere, sanul se conformeaza si produce.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Ginye felicitari ca a acceptat Stefanut tetina noua ai scapat de-o grija.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Dragele mele,

Am intrat sa va urez LA MULTI ANI! si ssa aveti parte numai de bucurii si sa va bucurati de bebicii vostrii ca alta bogatie mai mare nu exista pe lumea asta.

Narcis George in asteptarea surioarei

Narcisa 33+ Mara Ioana

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

fetelor...noi cand ne mutam la scutece?

fetelor de la odiseea ian-febr..le doresc o nastere cat mai usoara...minuni papacioase si fara colici...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

http://community.webshots.com/album/569372429jGkhSz

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

La multi ani!Un an nou cu tot ce va doriti alaturi de bebelusi si de familia voastra!
Va multumesc ca existati si ca mi-ati fost alaturi atunci cand am avut nevoie de sfaturi si informatii...nu stiu ce m-as fi facut fara voi, cred ca o luam pe aratura.
Legat de Infacol, eu am luat de la un tip de pe net, chiar pe 1 s-a intalnit sotul meu cu el si a luat pt. inceput o stiluta, ca sa vedem cum se comporta mititica.E ok, inaintea fiecarei mese si apoi se partie incontinuuuuu, dar n-o mai doare burtica.Sticluta a costat 40 RON.
Fetelor, pitica mea papa mult de tot.
Lapticul e Topfer Pre si am ajuns sa papam 940 ml in 24 de ore si cam 100 ml de ceai de tei.Dimineata la 9:30 i-am facut 110 ml si nu s-a saturat si am mai facut inca 70...a ras tot.Luni o sun pe dr sa vedem daca-l schimbam, sa trecem la Topfer Bio 1 sau sa-i dam mai mult la fiecare masa.Mi se pare cant. mare pt 1 luna, vineri mergem la dr. sa vedem cat cantarim, dar se vede ca a luat, se simte si cand o iau in brate.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput