Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
Alra, vad ca tot ai nopti bune cu somn mult Cat despre program, nici a mea nu are cine stie ce program. Stiu doar ca mananca la aproximativ 3 ore si daca nu sunt gata sa-i dau papa cand cere, sa te tii.....nu mai poate sta nimeni pe langa ea, atata urla!!!! Eu sunt super happy ca e linistita noaptea, se trezeste si papa foarte scurt si rapid, dupa care doarme .....in patutul ei

e super si asa: sa se trezeasca la 3 ore da sa adoarma repede si in patul ei. nu stai mult treaza si poti dormi bine dupa aceea. noaptea ii dai numai san sau combinat? eu merg in continuare pe san exclusiv insa daca nu reusesc sa o culc seara pana in 12 am sa ii dau sticla completare cativa ml cat sa isi puna dop. nu mai vreau sa stau pana la 2 noaptea asta in primul rand si apoi iara am sfarcurile prastie dupa puseul de saptamana asta.

apropo de unghii la laura a fost asa: pana in 7-8 luni i le-am taiat in somn, apoi nu s-a mai putut si i le-am taiat cu forta - unu o tinea si altu le taia, apoi nu s-a mai putut nici asa si am inceput sa i le taiem mai intai lui papi ca demo ca sa vrea si ea acuma cere singura sa ii taiem unghiile
tot cu "papi" ca element demonstrativ am reusit sa ii dam si picaturi de nas. cu supozitoarele insa nu am insistat la fel de mult

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui dobreclaudia

Ma puteti ajuta si pe mine? viitoare mamica fara experienta?
1. Ce poti manca dupa cezariana si cand? ca sa-i dau indicatii mamei din timp...
2. pentru a scapa de durerile de dupa cezariana ati luat ceva singure? si ce?
3. trebuie burtiera imediat dupa operatie? sau mai tarziu?

va multumesc si astept un raspuns
36

clau

1. In prima zi supa (doar zeama )fara ceapa si cartof care cica baloneaza
2. Pentru durere am luat algocalmin fiole (max 3 /zi)
3. Am purtat burtiera de cum am ajuns acasa dar nu neaparat pentru a mi se trage burta ci pentru ca asa ma simteam mai bine

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2009) si Julia Alessandra (5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:

Julia, woow, ambii copii nascuti in aceesi ziBine ai venit acasa, sanatate multa lui bebe. Si-a revenit bine cu clavicula, adik totul e in regula acuma??

Laura,, i-am scos bandajul aseara iar astazi a venit doctorita de familie si a zis ca e OK. Manuta o misca f bine si nu cred ca il doare.

Babyzapi, eu a trebuit sa-i tai unghiile inca din maternitate pt ca s-a zgariat pe fata din prima zi.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://community.webshots.com/album/569474404wRLSzZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La Multi Ani, sa fiti sanatosi, sa aveti un an bun plin de impliniri!

Cum a fost odiseea pentru mine? Pai de ce sa nu recunosc, desi a fost a doua sarcina am avut parca si mai multe griji ca prima data. Nu pot spune ca am avut probleme cu sarcina ci doar diverse stresuri si intamplari in lant. Mai intai am avut scurgeri maronii si chiar nu credeam ca-s gravida si ca voi avea un bb. La odisee am intrat cu inima indoita, vroiam sa-i scriu un mesaj lui Carmendu. Ma uit in urma si-mi aduc aminte ba de scurgerile maronii, ba de prima ecografie obtinuta cu greu la 12 saptamani, ba de stresul ca voi face varicela fix cand scapasem de grija anticorpilor Rh- pana la 12 saptamani de sarcina. Mi-a fost teama si de mersul cu avionul, nu mai spun de aventurile cu barcile de viteza si urcatul la 150 de metri cu balonul la Berlin. Si-am venit in tara, am reusit sa fac si eu in sfarsit un control la gineca mea si Triplu Test care a iesit bine, la fel si eco, si cu anticorpii stateam bine, atat doar ca iar mi s-a spus ca am colul scurt si am primit tratament. Dar cu colul pur si simplu nu am mai fost stresata, am mers pe ce spunea doctorul de aici ca daca am dus prima sarcina asa bine pana la 42 de saptamani inseamna ca asa-i felul lui sa fie scurt si uite ca a avut dreptate. Si cel mai important am aflat ca minunea din burtica este fetita . Si ne-am intors in Norvegia, am facut si aici ecografia morfologica si totul bine si frumos. Chiar era prea multa liniste pana cand si-a rupta Ana nazdravana piciorul, dupa care a intrat un hot peste noi in casa, alt hot la servici mi-a luat telefonul, am inceput sa merg cu Ana la bazin. Si am ajuns aproape de marele final, am facut radiografie si mi s-a spus ca bb nu e peste medie si pot naste normal dupa prima nastere prin cezariana. Am mai baut si ceai de frunze de zmeur, am zis hai sa incerc si acupunctura. A venit si sotul aici si atunci s-a hotarat si fata sa vina pe lume. Si cam asta a fost cu sarcina.
Vad ca unora le este dor de burtica. Mie nu prea, la inceput au fost greturile, ultimele doua luni diverse dureri de bazin si senzatia de sufocare, asa ca prefer sa fiu cu bb in brate.
BB3 ? Deocamdata un vis frumos dar mie mi-ar place asa ca nu excludem. Vad ca si sotul e mai optimist ca a vazut ce bine m-am recuperat dupa nasterea naturala, plus ca vreau si eu un baiat .

Vreau sa va multumesc tuturor , eu m-am simtit tare bine la odisee pentru ca voi ati avut mereu un gand sau un cuvant bun pentru mine, pentru ca am gasit aici multe prietene dragi, parca ne-am fi cunoscut de-o viata desi nici nu ne-am vazut. Alaturi de voi a fost mai usoara si mai placuta sarcina !

Ma bucur tare de tot ca toate am nascut cu bine si copilasii ne sunt sanatosi, cresc bine.

Le urez mamicilor de ianuarie-februarie sa nasca usor copilasi sanatosi si cuminti!

Si mai sper ca prietenele noastre dragi, cele care au pierdut sarcinile, sa revina in curand la odisee si sa ne reintalnim la scutece.

P.S. Ma bucur ca am reusit sa scriu acum un mesaj, ca pe 31 am ramas fara net.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Andutza, felicitari pentru cele doua minuni! Poate mai povestim noi doua despre cum e sa fii proaspata mamica de gemeni...

Otiliav, emotionant mesaj... m-a facut si pe mine sa-mi aduc aminte de zilele sarcinii...

Fetelor care aveti nevoie de Infacol, eu am comandat si am si primit zilele trecute din Anglia, de la o farmacie online, la pretul de supermarket plus taxe postale minime, si care livreaza in Romania. A venit pachetelul intr-o saptamana incluzand Craciunul, deci in mod normal ar face mai putin. Pun aici linkul, transmiteti si altora, nu de alta dar m-am saturat de nenorocitii care aduc in Romania si il vand la 50-70-100 RON profitand de necazul bietilor parinti! In plus, la bebeii mei Infacolul chiar a functionat, chiar daca nu le-a eliminat total crizele de colici, am observat ca fac mult mai multe partzuri fara efort, ii ajuta sa elimine gazele mai bine... si crizele de colici sunt mai scurte si mai rare. In plus le mai dau si ceai de fenicul.

Linkul cu pricina: http://www.chemistdirect.co.uk/

manu
mamica de Anastasia si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Alra multa sanatate Laurei!

Fetelor sunt fericita ca bb a luat in sfarsit tetina noua!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Seara, la culcare, ii mai dau completare, asta in cazul in care mai am cui, ca-mi adoarme la san de multe ori. In felul asta doarme cam 4-5 ore legate. Noaptea si prima masa dimineata ii dau exclusiv san, adica doua sau trei mese. Ziua mergem pe completare cam la toate mesele, adica vreo 3. Astazi o voi cantari, ca avem 4 saptamani.....ce repede a trecut luna asta....
Imi pare tare rau sa aud ca Laura e asa bolnavioara Nu stiu ce sfaturi sa dau, ca nu ne-am lovit de probleme de tuse/astm, stiu doar ca medicul imi recomanda cu insistenta saculet cu sare calda pe piept cand a mai tusit Rebeca, plus ceaiuri de tuse de nalba mare si scai vanat, pe care din fericire Rebeca le accepta fara probleme.

Abia astept sa vina medicul nostru luni s-o asculte la plamani pe bebe mica, ca inca mai tuseste razlet.

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
Alra, vad ca tot ai nopti bune cu somn mult Cat despre program, nici a mea nu are cine stie ce program. Stiu doar ca mananca la aproximativ 3 ore si daca nu sunt gata sa-i dau papa cand cere, sa te tii.....nu mai poate sta nimeni pe langa ea, atata urla!!!! Eu sunt super happy ca e linistita noaptea, se trezeste si papa foarte scurt si rapid, dupa care doarme .....in patutul ei

e super si asa: sa se trezeasca la 3 ore da sa adoarma repede si in patul ei. nu stai mult treaza si poti dormi bine dupa aceea. noaptea ii dai numai san sau combinat? eu merg in continuare pe san exclusiv insa daca nu reusesc sa o culc seara pana in 12 am sa ii dau sticla completare cativa ml cat sa isi puna dop. nu mai vreau sa stau pana la 2 noaptea asta in primul rand si apoi iara am sfarcurile prastie dupa puseul de saptamana asta.

apropo de unghii la laura a fost asa: pana in 7-8 luni i le-am taiat in somn, apoi nu s-a mai putut si i le-am taiat cu forta - unu o tinea si altu le taia, apoi nu s-a mai putut nici asa si am inceput sa i le taiem mai intai lui papi ca demo ca sa vrea si ea acuma cere singura sa ii taiem unghiile
tot cu "papi" ca element demonstrativ am reusit sa ii dam si picaturi de nas. cu supozitoarele insa nu am insistat la fel de mult

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Andutza, felicitari pentru cele doua minuni! Poate mai povestim noi doua despre cum e sa fii proaspata mamica de gemeni...

Otiliav, emotionant mesaj... m-a facut si pe mine sa-mi aduc aminte de zilele sarcinii...

Fetelor care aveti nevoie de Infacol, eu am comandat si am si primit zilele trecute din Anglia, de la o farmacie online, la pretul de supermarket plus taxe postale minime, si care livreaza in Romania. A venit pachetelul intr-o saptamana incluzand Craciunul, deci in mod normal ar face mai putin. Pun aici linkul, transmiteti si altora, nu de alta dar m-am saturat de nenorocitii care aduc in Romania si il vand la 50-70-100 RON profitand de necazul bietilor parinti! In plus, la bebeii mei Infacolul chiar a functionat, chiar daca nu le-a eliminat total crizele de colici, am observat ca fac mult mai multe partzuri fara efort, ii ajuta sa elimine gazele mai bine... si crizele de colici sunt mai scurte si mai rare. In plus le mai dau si ceai de fenicul.

manu

Manu, dar unde e Infacolul ala pe site-ul asta? Ca eu nu-l gasesc!! Si imi poti explica cum ai comnadat, cum ai platit?

Mami de fetita si de baietel 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

manu

Manu, dar unde e Infacolul ala pe site-ul asta? Ca eu nu-l gasesc!! Si imi poti explica cum ai comnadat, cum ai platit?

Mami de fetita si de baietel 28+

Eseea, pe prima pagina a siteului, sus de tot este o casuta cu "Search". Acolo introduci "Infacol" si iti da produsul cu pretul etc. Apoi dai click pe "Buy now" si completezi ce iti cere mai departe. Trebuie sa te inregistrezi ca si client. Eu am platit cu card Mastercard in lei, mi-a luat echivalentul in GBP la cursul bancii mele (ING). Ca sa renteze cu taxa de transport, sfatul meu e sa comanzi mai multe sticlute. Eu am comandat 4. O sticluta la 1 copil tine cam 10 zile.

manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Andutza felicitari pt printesele tale, lasand la o parte greutatile cred ca este minunat sa ai gemeni. Imi imaginez prin ce clipe groaznice ai trecut cu operatia sica recuperarea a fost mai grea, dar slava Domnului ca acum esti bine si te bucuri de minunile tale alaturi de sot

Julia a bucur ca bebe Tudor Stefan este bine acum, sa va traiasca,, sa fie sanatos si sa va umple casa cu bucurii.

Alexa pasare ratacitoare bine-ai mai reveni la cuib. Te astept la barfa si a nu uiti de pozici

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput