Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Madutza, esti sigura ca nu ai lapte? Eu la inceput nu reuseam sa scot cu pompa, ma chinuiam. Dar de fapt nu stiam eu care e tehnica. Ca sa iasa lapte. trebuie sa fie stimulat sanul. Pui bebe mai intai putin la san si apoi pui pompa. Primele manevre cu pompa trebuie sa fie blande, chiar daca nu scoti lapte. Trebuie sa pregatesti sanul. Apoi incepi sa apesi clapeta (a mea e de la Avent, si am o clapeta pe care apas sa creeze vid) pana la maxim si incepe sa vine laptele. Acum eu nu ma mai chinui deloc, pt ca s-a obisnuit sanul si cu pompa.
Revin, ca e cineva la usa, si eu sunt in pijama

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Corina, pai daca ma mulg manual cateodata nu iese din ambii sani nimic. De multe ori ii dau ambii sani, pentru ca altfel nu se satura si ii goleste. Cu pompa altadata am reusit sa mulg, cand sunt mai plini, dar cand au doar putin lapte (dupa supt) nu mai iese nimic. Si se zice ca trebuie muls surplusul dupa ce a supt. Daca incerc cu mana mai iese un pic, doar de vre-o cateva ori, apoi nu mai iese. Ei cred ca ii ajunge laptele si la puseurile de cestere o tin mereu la san si se face. Dar as vrea sa am un pic mai mult decat ii ajunge ei, ca sa pot mulge si face rezerve, pentru cand trebuie sa plec de acasa.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_28

Buna ziua, mamicutze dragi si LA MULTI ANI!!!
Eu am lipsit o perioada relativ lunga de pe forum, in urma apelului lui Namiselli vroiam sa anunt ca pe 24 noiembrie am nascut o fetitza, Ioana de 3050 kg, 50 cm, Apgar 10, cezariana programata la 39 saptamani. Va pup si vreau sa stiti ca sfaturile voastre mi-au fost de un real folos ca desi n-am fost prea activa, v-am citit din umbra tot timpul.

Maria

Felicitari! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si pe tine te asteptam mai des la clubul scutecelor!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Maria_28 bine ai revenit. Felicitari pt minunea Ioana. Poate scrii mai des si aici pana ne mutam si la scutece. Pupici

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Felicitari Mariana! Bine ai revenit!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

La multi ani dragele mele, fie ca anul 2009 sa va aduca numai bucurii alaturi ce cei mici si de cei dragi!

Am intrat ca m-am mai linistit un pic cu printesele mele!

In data de 19 dec am adus pe lume 2 printese Valentina 2550 g, 48cm, scor apgar 9, si Alexia 2600 g, 49cm, scor apgar 9.
Pe data de 18 dec m-am internat in spital datorita unei colestaze hepatice, mancarimea de care va povesteam devenise insuportabila.A doua zi am facut toate analizele si s-a hotarat sa fac operatia.Eram foarte bucuroasa si nu aveam un pic de frica, aveam sa ma intalnesc cu comorile mele.Sotul cand a auzit ca intru in sala mai mai sa lesine, ma si busea rasul, i-am explicat ca de asta venisem si ca a venit momentul dar era pierdut.Am intrat in sala la ora 18, la 18 si 12 min am auzit primul planset al Valentinei la 18 si 14 min am auzit-o pe Alexia, am inceput sa plang de fericire la auzul sopranelor mele, le-am vazut le-am pupat si asteptam sa ma inchida cand aud ca sangerez, mi se explica ca una din placente a aderat f bine de uter si nu reusesc sa o scoata, din 3 dr. deja erau vreo 6 in sala, au cerut sa mi se faca transfuzie, eu m-am speriat in primele minute dupa care am realizat ca daca ma panichez imi fac mai mult rau si m-am linistit chiar glumeam si ii spuneam asistentei sa-i spuna sotului ca sunt bine la o tigara si cafea si sa nu-si faca griji, dar pe perete era o icoana si ma rugam la D-zeu sa faca cum o vrea El eu facusem 2 fete superbe si mai intai de toate sanatoase.Se gandeau sa imi scoata uterul daca nu incepe sa se contracte, dar au reusit sa desprinda placenta si sa ma inchida dupa o ora si 45 min, mi-au pus o drena pt sange sa vada cum decurg lucrurile.Am ajuns la post operator si mi-am vazut sotul care era terminat ii venea sa planga cand m-a vazut si eu radeam eram tare pt el pt fete pt mine, trebuia sa fiu.Am petrecut acolo 2 zile cu dureri mari pe care le stingeam cu calmante, apoi am mai stat inca 3 zile in salon in care de dragul fetelor m-am pus pe picioare doar trebuia sa le duc acasa sa le schimb sa le hranesc, avem treaba nu mai puteam ocupa locul in spital degeaba.Am plecat acasa pe 23 dec si m-am obisnuit rapid cu rolul de mama, tati e si el minunat si va spun sincer ca nush ce m-as fi facut fara el.E topit dupa fetele lui si face orice sa ne vada cu zambetul pe buze.Am petrecut cele mai frumoase sarbatori in pijamale, am primit de la Mos cel mai frumos cadou Comorile noastre Valentina si Alexia.

va pup pe toate si va multumesc pentru incurajari...Imi cer scuze ca intru mai rar dar nu prea am timp...A si vreau si eu userul si parola pt bebei sa pun poze...

Alexandra mami de Valentina Si Alexia 19 dec 2008

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"

http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

La Multi Ani fetelor & new babies

gataaaaaaa odiseeaaaaaa....mai e cineva cu nascutul????.... Mi-e dor de voi...nu am ratat niciun mesaj...dar am facut mai multa recuperare de capitole decat sa scriu...asta nu inseamna ca nu ma "activez" cat de curand...Va iubi mult si cand termin cu "plimbaricitul" de sarbatori revin....a...si cu poze ca sa vedeti ce am facut noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andutza_02

La multi ani dragele mele, fie ca anul 2009 sa va aduca numai bucurii alaturi ce cei mici si de cei dragi!

Am intrat ca m-am mai linistit un pic cu printesele mele!

In data de 19 dec am adus pe lume 2 printese Valentina 2550 g, 48cm, scor apgar 9, si Alexia 2600 g, 49cm, scor apgar 9.
Pe data de 18 dec m-am internat in spital datorita unei colestaze hepatice, mancarimea de care va povesteam devenise insuportabila.A doua zi am facut toate analizele si s-a hotarat sa fac operatia.Eram foarte bucuroasa si nu aveam un pic de frica, aveam sa ma intalnesc cu comorile mele.Sotul cand a auzit ca intru in sala mai mai sa lesine, ma si busea rasul, i-am explicat ca de asta venisem si ca a venit momentul dar era pierdut.Am intrat in sala la ora 18, la 18 si 12 min am auzit primul planset al Valentinei la 18 si 14 min am auzit-o pe Alexia, am inceput sa plang de fericire la auzul sopranelor mele, le-am vazut le-am pupat si asteptam sa ma inchida cand aud ca sangerez, mi se explica ca una din placente a aderat f bine de uter si nu reusesc sa o scoata, din 3 dr. deja erau vreo 6 in sala, au cerut sa mi se faca transfuzie, eu m-am speriat in primele minute dupa care am realizat ca daca ma panichez imi fac mai mult rau si m-am linistit chiar glumeam si ii spuneam asistentei sa-i spuna sotului ca sunt bine la o tigara si cafea si sa nu-si faca griji, dar pe perete era o icoana si ma rugam la D-zeu sa faca cum o vrea El eu facusem 2 fete superbe si mai intai de toate sanatoase.Se gandeau sa imi scoata uterul daca nu incepe sa se contracte, dar au reusit sa desprinda placenta si sa ma inchida dupa o ora si 45 min, mi-au pus o drena pt sange sa vada cum decurg lucrurile.Am ajuns la post operator si mi-am vazut sotul care era terminat ii venea sa planga cand m-a vazut si eu radeam eram tare pt el pt fete pt mine, trebuia sa fiu.Am petrecut acolo 2 zile cu dureri mari pe care le stingeam cu calmante, apoi am mai stat inca 3 zile in salon in care de dragul fetelor m-am pus pe picioare doar trebuia sa le duc acasa sa le schimb sa le hranesc, avem treaba nu mai puteam ocupa locul in spital degeaba.Am plecat acasa pe 23 dec si m-am obisnuit rapid cu rolul de mama, tati e si el minunat si va spun sincer ca nush ce m-as fi facut fara el.E topit dupa fetele lui si face orice sa ne vada cu zambetul pe buze.Am petrecut cele mai frumoase sarbatori in pijamale, am primit de la Mos cel mai frumos cadou Comorile noastre Valentina si Alexia.

va pup pe toate si va multumesc pentru incurajari...Imi cer scuze ca intru mai rar dar nu prea am timp...A si vreau si eu userul si parola pt bebei sa pun poze...

Alexandra mami de Valentina Si Alexia 19 dec 2008

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"

http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png

Sa-ti traiasca printesele! Sa fie sanatoase si tie sa-ti dea Dumnezeu multa putere si sanatate! Felicitari si pt tati care te ajuta!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

La Multi Ani fetelor & new babies

gataaaaaaa odiseeaaaaaa....mai e cineva cu nascutul????.... Mi-e dor de voi...nu am ratat niciun mesaj...dar am facut mai multa recuperare de capitole decat sa scriu...asta nu inseamna ca nu ma "activez" cat de curand...Va iubi mult si cand termin cu "plimbaricitul" de sarbatori revin....a...si cu poze ca sa vedeti ce am facut noi

Laura lui Alexis Daniel alias Dodo 17.11.2008

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

Bine ai revenit!Te astepam cu pozele! Pupi!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

LA MULTI ANI !!!!

Am revenit acasa in 30. Am citit din urma si am plans cand am citit mesajele voastre. Va multumesc din suflet! Insemnati foarte mult pentru mine!
Amalia, Mirtha, Mamiseli, va multumesc in mod special ca ati transmis mesajul meu si pt incurajarile voastre!

BB e bine si e un scump. Am pus cateva poze. I-am pus numele Tudor Stefan. Nu-mi vine sa cred ca si el si Maria sunt nascuti in aceeasi zi : 26 Dec.
Eu incerc sa-mi revin. Am niste hemoroizi care ma supara ingrozitor. Nici cu moralul n-am stat prea bine. In 28 neonatoloaga a observat ca Tudor are clavicula dreapta fisurata de la nastere. Mi-am facut o groaza de griji, m-am condamnat ca nu am vrut cezariana, dar am aflat ca se intalneste frecvent la copiii mari. Acum bb e bine, a stat 5 zile cu bratul imobilizat cu bandaj.
Laptic am. Tudor mi-a facut rani, dar asta e, nu m-am descurajat. La Maria nu am avut asa ceva.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://community.webshots.com/album/569474404wRLSzZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Julia,felicitari pentru bebe Tudor Stefan, sa va traiasca,sa fie sanatos,voios si voinic,iar tie iti urez recuperare rapida!
Alexandra,felicitari pentru cele 2 printese Valentina si Alexia,sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ceea ce va doriti!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia

Mergi la inceput