Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

madutza, nici eu cu pompa nu scot nimic si totusi lapte am!
uite cum mai scot eu lapte - il las sa curga in asa ceva: http://www.consumer.philips.com/consumer/nl/be/consumer/cc/_categoryid_TOPIC_ABOUT_PHILIPS_AVENT_BE_CONSUMER/#/consumer/nl/be/consumer/cc/_productid_SCF157_02_BE_CONSUMER/Borstschelpen+SCF157-02

initial le-am luat ca sa imi tin pielea aerisita insa curge o gramada de lapte, am facut si 80ml intr-o dimineata! dar le pun mai rar caci trebuie sa am grija sa nu ma aplec cand le port.

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Chiar daca nu am mai intrat pe forum,sa stiti ca m-am gandit la voi si am apreciat tot sprijinul pe care mi l-ati acordat...
Am vazut pozele cu bebelusii odiseei noastre,sunt minunati,sa fie sanatosi si sa ne aduca numai bucurii!
Am pus si eu poze cu minunea mea...Multumesc,Criss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

eu am dormit cat pentru voi toate!
fi-mea (aia mica!) a dormit de la 12 azi noapte pana la 8.30 azi de dimineata cand a sculat-o sor-sa (aia mare). si la 8.30 a mancat dintr-un san, care pocnea de lapte si a adormit iara. acuma imi beau cafeaua si ma duc sa o scol din nou caci sanul ramas ma doare si ma ustura.
nu ma intrebati cum s-a intamplat minunea sau cat e de sanatos ca nu stiu sa zic. stiu doar ca aseara a mancat iara foarte mult, ba la un san ba la celalalt, ba niste picaturi de fenicul ca ceai nu a fost chip sa ii dau, si pe la 12 am reusit sa o ragai bine si sa o adorm si asta a fost...

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Super tare! Sa-i tina Dumnezeu obiceiul!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Voi le-ati taiat unghiutele (cu unghiera sau forfecuta) la bebelusi inainte sa-i botezati? se zice ca nu e bine....dar nu se mai poate cu bebicul meu...am incercat sa i le rod dar nu pot decat pecele care sunt rupte deja un pic, manusele nu suporta...si se tot zgarie...si sa stau asa paa la 6 luni cand facem botezul, nu se poate...deci ma pun pe taiat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Eu i le-am taiat prima oara pe la 2-3 sapt. Avea unghiutele f mari si se zgaria mereu.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

eu nu mai spun ce program am avut azi noapte ca imi vine sa ma impusc. am cedat nervos si am pasat bebelina parintilor, ca altfel riscam sa sar de la etaj, si nu de alta, dar stricam si terasa .

Madutza, esti sigura ca nu ai lapte? Eu la inceput nu reuseam sa scot cu pompa, ma chinuiam. Dar de fapt nu stiam eu care e tehnica. Ca sa iasa lapte. trebuie sa fie stimulat sanul. Pui bebe mai intai putin la san si apoi pui pompa. Primele manevre cu pompa trebuie sa fie blande, chiar daca nu scoti lapte. Trebuie sa pregatesti sanul. Apoi incepi sa apesi clapeta (a mea e de la Avent, si am o clapeta pe care apas sa creeze vid) pana la maxim si incepe sa vine laptele. Acum eu nu ma mai chinui deloc, pt ca s-a obisnuit sanul si cu pompa.
Revin, ca e cineva la usa, si eu sunt in pijama

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

babyzapi, eu am taiat unghiile copilului de pe la 1-2 saptamani, cand deja erau atat de lungi ca as fi putut sa-i fac manichiura.Astea sunt babisme ca nu e bine sa tai unghiile copilului. Daca ai dubii eu zic sa te duci sa intrebi un preot si o sa vezi ce iti zice.Este ca si taiatul parului, ca si obiceiul taiatului motului, etc., toate astea sunt obiceiuri laice, nu au nimic in comun cu biserica.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Alra, Criss, Amalia, Madutza, Mamiseli, Malinas, Ginye multumesc de raspunsuri. I-am taiat unghiutele, gata....de fapt sotul...bebe dormea la mine in brate, eu ii tineam manuta, tati degetelele si gata cu unghiutele. Mersi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_28 spune:

Buna ziua, mamicutze dragi si LA MULTI ANI!!!
Eu am lipsit o perioada relativ lunga de pe forum, in urma apelului lui Namiselli vroiam sa anunt ca pe 24 noiembrie am nascut o fetitza, Ioana de 3050 kg, 50 cm, Apgar 10, cezariana programata la 39 saptamani. Va pup si vreau sa stiti ca sfaturile voastre mi-au fost de un real folos ca desi n-am fost prea activa, v-am citit din umbra tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_28 spune:

Mamiseli 11, scuze, ti-am scris gresit numele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Maria_28 sa-ti traiasca mica Ioana si sa fie sanatoasa!. Te asteptam la scutece sa ne scrii mai des, sa ne cunoastem, sa schimbam sfaturi!

Citat:
citat din mesajul lui maria_28

Buna ziua, mamicutze dragi si LA MULTI ANI!!!
Eu am lipsit o perioada relativ lunga de pe forum, in urma apelului lui Namiselli vroiam sa anunt ca pe 24 noiembrie am nascut o fetitza, Ioana de 3050 kg, 50 cm, Apgar 10, cezariana programata la 39 saptamani. Va pup si vreau sa stiti ca sfaturile voastre mi-au fost de un real folos ca desi n-am fost prea activa, v-am citit din umbra tot timpul.

Maria

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput