Puiuti de Randunici 2008! (176)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

IOANA:
4 oua separate de albus, albus batut spuma + o cana de zahar, adaugat in ploaie dupa ce s-a format spuma,apoi omogenizezi cu galbenusul frecat cu putina sare, adaugi un praf copt dizolvat in zeama de lamaie, 2 pachete zahar vanilat, faina o cana jumate, amestecata usor cu telul de sus in jos ..ungi cu unt tava, tapetezi cu faina, pui compozitia in tava, pui deasupra visinele si la cuptor!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

fete am o intrebare,am luatgranule pt imunitate gen oscilo si nu stiu cum s a i le dau,le pun in lapte sau ceai?aici scrie ca sub limba dar ....no way...deci?si pot sa il dau daca ii curge nasul?atat...

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mimo, si mie mi-au fugit ochii pe langa si ti-am admirat sufra (cum zice Briana). Am vazut cum s-au impartit la voi genele frateste. Deci ati fost pe rand acasa la conceperea copiilor.
Am citit compunerea...m-ai lasat fara replica...e o alta varianta a problemei mele...dar am inteles ideea ...si nu m-am simtit ca la scoala...deci cade varianta cu lectia...pur si simplu am pus-o la suflet ...aaa. si imi amintesc si eu de concediile la Felix, de blugii de la 10 ani(, nu) facuti dintr-o pereche de-ai sora-mii mai mare cu 10 ani decat mine dar rocium eram tare, de bomboanele cubaneze cu gust de portocale pe care fiica-mea nici nu le-ar incerca macar, de ciocolatelele chinezesti luate cu pile de la Mercur...
Miha pentru aprecieri, mai ales cand vin de la tine, m-am mai linistit, nu mai caut buba. Iti doresc din suflet sa reusesc sa iti educi copilul asa cum iti doresti fara sa cazi prada tentatiei "de a calca pe langa".
Liana, am vazut pozicile , sa tot defaci bagajele cu asa continut .

Va urez ca noul sa an sa fie cel putin la fel de plin de bucurii cum a fost cel care a trecut, desi e cam greu sa concurezi cu minunile ce au aparut in vietile noastre anul asta. Sa va aduca multa sanatate voua, puiutilor si tuturor celor dragi voua.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

fete am o intrebare,am luatgranule pt imunitate gen oscilo si nu stiu cum s a i le dau,le pun in lapte sau ceai?aici scrie ca sub limba dar ....no way...deci?si pot sa il dau daca ii curge nasul?atat...

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

eu le dizolv intr-un ...ceva si apoi trag in seringa de nurofen!merge ff bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mamicutelor,
iata ca tocmai se incheie un an deosebit,si totusi greu,anul in care am trait emotii unice,poate cele mai aprinse emotii de pana acum,pentru unele dintre noi,anul in care am devenit mame si sentimentul acesta ne-a invaluit pana la Cer.
Am fost martore la primul zambet din viata bbilor nostri,la prima rostogolire,la primul dintisor ce si-a facut aparitia si la toate etapele parcurse cu repeziciune de catre minunile noastre.
Sa ne dea Domnul un An Nou, macar la fel de frumos si bun ca cel ce tocmai se incheie,sa ne umple de fericire vazand cum puii nostri incep sa ciripeasca si sa zboare din cuib.
Sa traim sentimente marete alaturi de familia noastra draga si de asemenea,sa traim cu maxima intensitate ziua cea mare in care puiutii nostri dragi vor calca prima treapta a vietii lor,a primului anisor.
Sa fim in continuare impreuna,la bine si la greu,sa ne sustinem, sa ne intelegem si sa ne bucuram cum am facut-o in tot acest timp si, sa privim inainte spre noi impliniri.
Asa sa ne ajute Dumnezeu.LA MULTI ANI!

O mamica fericita.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Va urez un an nou fericit si sa vi se implineasca si cele mai ascunse dorinte.Sa ne vedem sanatoase in anul ce vine.
In seara asta lasam piticotul cu mama si plecam la restaurant, e prima noapte cand plecam fara el, sper sa fie ok. Multi pupici.

mamica de Bogdan Alexandru 10 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stelutz,
Nu ar mai fi nimic de adaugat, decat sa dea Domnul sa avem tot mai multe si mai frumoase de povestit, pe masura ce fostii nostri bebelusi vor deveni, din ce in ce mai mult, niste omuleti care au de descoperit, cu ochisorii lor inocenti si cu glasul limpede, o lume intreaga. Sa putem sa le-o oferim, cat mai frumos posibil!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Foarte frumos, Stela!! Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Claudia, dixtractie placuta si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE
STELA
LA MULTI ANI RALUCA SI DIANA G!
SA AVETI UN AN PLIN DE REALIZARI SI BUCURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello randunime!!!!
am intrat si eu sa va urez spor la treaba, care mai aveti....care nu odihna placuta!!!!

eu mai am o gramada de treaba si und emai pui ca am si ajutoare......nu stiu cum trece timpul asta!!!!!!!!!!

eu fac asa la meniu:

salata de creveti,
salata de telina cu maioneza,
ciperci cu maioneza
ciorba de burta
friptura
tort si prajitura cu ness...daca mai am timp fac si niste saratele
la aperitiv mai am si branzeturi cu nuci si struguri

cand iau o pauza revin

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel