Puiuti de Randunici 2008! (176)
Raspunsuri - Pagina 4
natynic spune:
'na ziua!
Is cam chioara, m-am culcat pe la 2 dupa ce am terminat terina de ficat cu afine dar din cauza randunoiului care avea chef nebun de vorba si m-a perturbat, am uitat sa pun folie de plastic sub compozitie si acuma cum o sa mai scot eu terina din vas fara sa o rup?
Bun revenit Liana! Deliciu fii-ta in valiza Si tu arati super bine.
Gecko, aceleasi urari si voua!
Claudia, asa ni se intampla tuturor de multe ori, cand avem timp sa scriem nu e nimeni si apoi gasim cate 5 pagini scrise...
Tuchi pofta buna la torturi (cum am spus, cu accent pe u)
Ma intorc la trebi si mai calc eu pe aici.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
numeioana spune:
Neata!!! Am vazut poze, super poze!!! Nu mai adaug decat ca avem niste puisori tare dulci si simpatici!
Cuscra, si zici ca nu ti-a iesit telina aia? O iei cu cutitul si o intinzi pe paine daca se rupe... Nu-i mai bine de mine ca nu am pregatit nimic? Acum ma duc si eu sa scot niste peste de la congelator si sa vad cum in prepar. Avem sarmale, ciorba, dar cin e mananca?? Da, de baut o sa bem sampanie. O sa desfacem fiecare cate o sticla si o sa ciocnim la miezul noptii sa sarbatorim trecerea in 2009. E primul an in care facem Revelion romantic. La inceput am cam plans, dar acum m-am obisnuit cu gandul...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
Naty,spor si tie la pragatiri!
eu am ouale la fiert,am facut ardeii cu branzica,am facut cele 2 tortulete:cu cicolata si crema de branza(o sa pun poze),azi-noapte am gatat si piftia,mai am pe foc ciorbita ,ca friptura e gata!a,si mai am sa toc pt salata de boeuf!cam atat e la noi ,meniulsa vedem daca o sa putem manca asa de mult!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Ioana,lasa ca nu strica putin romantism
Simo27 spune:
am uitat sa zic:si eu fac peste:pangasius cu legume la cuptor ca e absolut obligatoriu,sa se manance peste in seara de Revelion...asa am auzit!
numeioana spune:
Si eu fac pastrav....dar nu stiu cu ce si cum...
Help! Vreau o reteta cu scoici!
Help! Ce pot sa fac cu niste visine?? As fi facut tortul ala cu branza al lui bubu, dar nu am de unde sa iau branza, ca sunt sechestrata la tzara si nu pot sa ajung in oras... Bubu, ai vreo reteta de praji cu visine?
Hai ca m-a apucat cheful de pregatiri
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
Ioana,uite aici:
http://savalaura.blogspot.com/2007/12/prajitura-cu-visine-in-yena-pentru.html
Simo27 spune:
sau aici:
http://lilysblog-lily.blogspot.com/2007/10/prajitura-cu-visine.html
luny spune:
am vazut poze frumoase cu Liana si Teo
geckooo, vioooo ma bucur sa va vad!! Gecko mai pove si tu despre voi, au plecat neamurile? cum v-ati distra?..Vio absolut superbe pozele si baiatul tau!! ce-l trage de coada pe caine, asa facea si Mufa cu canicheul alor mei, e innebunit sa simta blana in mana!
gudinde na, ca noi nu am facut nimic dulce de Revelion, sarim peste!
naty sper ca tragi o poza la terina sa vedem cum a iesit!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Simo, oare merge si fara branza?