Puiuti de Randunici 2008! (176)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!

A APARUT CUSCRA!!!
E un deliciu noruta mea, imi vine s-o rontai toata

Noi am avut o noapte linistita, Bubu a dormit ne-ntors, dar acum a luat-o de la capat cu mucii&co.
Bubulina, imi pare rau ca n-am "auzit" invitatia la gatit tiramisu on-line, ca nu mai prestam eu azi noapte 2 bucati.
Eu am modificat putin reteta, am inlocuit ouale cu frisca si iese suuuper si asa

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Andreea, imi pare rau ca esti si azi la munca, sper sa ai program scurt, macar...
Mimo, ai rezistat tentatiei??? sa vezi ce misto sunt fructele dupa ce au stat o zi in sangria

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Am vazut pozele Violetei ... foarte frumos

si cald

Vreau si eu in Florida ca la noi am inghetat de dimineata.

Cami imi place sa cred ca-n cateva ore plecam acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

am intrat sa va fac urarea pt 2009:un an nou plin de bunatati, de bucurii, de veselie. multa sanatate, masa plina de bucate iar buzunarul gros......sa ne auzim numai de bine. LA MULTI ANI, 2009!

am urat cam sec..dar nu am inspiratie...am doar o durere groaznica de cap....si o groza de treaba..adica papa de facut..nu facu-i nimik.....dar am vazut pe aci niste bunatati de salivezi numai gandindu-te la ele....

merg sa vad pozele...

lianam, super scumpica randunica ta..ti-am admirat si bradutul....e in ghiveci? oricum arata super....
violetaH.....m-au dat gata pozele...cel putin cele cand ii imbracat in mos.....superbe....imi plac...as vrea sa ii fac si eu galushtei asa ceva..dar la noi greu gasesti un fotograf care sa faca asa ceva...

fetele nu stiu cum facem ca suntem in contra timp....cand am eu timp si stau la calc...voi nu aveti timp si apoi eu nu am timp si voi aveti.....asta e.....pupici, o zi faina

_
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile"Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata neata la cafele scumpe din tari straine si un photoshow de zile mari ...am vazut randunele dragi pe crenguta azi noapte si azi dimineata
Am rezistat tentatiei din balcon insa nu m-am trezit devreme asa cum imi propusesem ceea ce ma face sa sper ca nu voi adormi inainte de miezul noptii
Ma apuc de treburi, incerc sa postez curcanul pe bucatar-as dupa amiaza si acum as vrea sa va urez ca sa nu ratez
Sa va dea Dumnezeu in anul care vine numai bucurii, sa fiti sanatoase si familiile voastre la fel, sa fiti voioase si pline de energie,sa vi se implineasca toate visele frumoase!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

daciana bine ai venit pe ramurica; si eu v-am ademirat pozele (v-am zis ca sunt aproape la zi ); da, bradutul e in ghiveci, vrem sa il replantam, sa vedem daca rezista dragutul de el
cuscra si mie imi era dor de voooi!!!
arieeeel, exact asta ii spuneam lui rares ieri: ca as vrea sa se amane revelionul un pic ....si nuuuuuu, n-am slabit ...un pic de pe fund cred ca am dat jos, nu stiu cum ....si vreaaaaau sa slabeeesc, ca am o burtaaaaaa ...poate din ianuarie
off, nu mai pot scrie ca teo distruge laptopul sus pe mine...trec la treburi...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

am vazut poze de puiuti scumpi:TEODORA si SEAN!
Liana,daca mai zici ca esti grasa,uite ce te asteapta
Cami,Tuchi,Simo-Mimo,Claudia-spor
Gudinde,servici usor cat mai e de stat

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Mi-am baut cafeaua lu' Gecko uitandu-ma la The Harringtons si la Scumpicica . Ne-ati lipsit! Vio, te-ai gandit vreodata sa scoti bani din fotografie?

Inca nu va urez nimic, ca sigur mai apar .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani!! sa va aduca Noul An tot ce va doriti, sa fim sanatosi, veseli, mai buni! Doamne Ajuta!

...o mica urare in loc de buna dimineata!

Nu uitati, live tiramisu

Am vazut poze cu Sean, superb! un copil foarte frumos, mami si tati la fel!

Liana, bine v-ati intors! mi-era dor de mutrita scumpicica de Terooo!

Noi am dormit neintorsi , Stef nu s-a trezit deloc-deloc, doar dimineata la 9
Acum sunt la cumnatica mea si ma fac mumoasa!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am zis ca l-am vazut si pe Tero-boy?? un dulcic si el si sora-sa

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput