Puiuti de Randunici 2008! (176)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ne-am intoooors!!!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

defapt ne-am intors noi de sambata seara dar.....treburi, una, alta....insa am citit tot, am vazut aproape toate pozele, si pana se termina anul le vad pe toate sa nu raman restanta ....e prea mult de scris si nu am timp de scrisorica....azi am umblat toata ziua, dar a fost frumoooooos, ca mosul a mai venit o data la noi generoooos ....nu-mi pot aduna ideile ca imi e sooomn, aseara am spalat/uscat/calcat pana la 3 dimineata si inca mai am ...maine, adica azi defapt, mai fac una alta ca seara mergem la niste prieteni care aun si ei bebel la revelion...o sa fie asa, linistit, dar parca nici nu ma simt in stare de altceva mai zgomotos acum... mai pun si eu cateva
poze cu noi ....si merg la nani acum ca chiar nu imi mai pot aduna ideile....daaaar, intai ginerutul meu frumusel si ii spun cu intarziere la mai multe lunisoare, sa fie sanatos si cat mai voios...sa se faca bine repede repejor, sa ii treaca raceala, sa lase mucozaurii si tusea si maraiala in 2008 si in 2009 sa fie sanatos si vesel! si un maaaare si la cuscra draguta
va pe toate si daca nu mai apar pana la anul va doresc pentru anul urmator tot binele din lume si mai ales sanatate!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

liana, o ador pe te(r)o girl!!!! mi-a fost dor de tine! cum adica dispari? haaaa? abia ai venit si pleci iar???
aaaa mi se pare mie sau tu ai slabit pe sestache???

tuchi, hahahhaha! nici gand!!! NU-MI IAU TV!!! pozele sunt facute la ai mei, m-am rugat de ei sa inchida pacostea aia ca sa ne auzim si noi si mai ales sa nu iasa in poze , dar nu m-am putut intelege cu super, extra, mega dependentul de tata.
si asa m-am infipt in el, caci in ajun, dupa ce a venit moshu' ii cam ushuia din sufragerie pe copii, ca incepuse porcaria aia de serial cu "colorati" si nu a ratat niciun episod! shit! mor de ciuda cand il vad cat de mosh este cateodata!!! vesnic cu telecomanda in mana, disperat sa nu rateze ceva la tv. EU NU O SA AJUNG ASA NICIODATA

simo, merge aricioiul, numai ca nu mai am energie si chef....mai ales ca m-am impotmolit la o chestie...

naty, a venit laptopul, cu linux pe el, dar fara interfata grafica....asa ca totul trebuie facut prin comenzi scrise, pe care noi nu le stim ....uffff, va trebui sa-l sacai pe frate-miu sa-mi rezolve beleaua asta...

eu nu am chef de revelion! as mai amana cu 2-3 saptamani momentul, poate mi-as face timp si chef. ne vom vedea cu prietena mea avocata care m-a ajutat cu firma si cu al ei viitor sot, vom sta la povesti pana pe la 2-3 noaptea, apoi vom parca, caci eu sunt chiauna de oboseala, iar ei abia au venit azi din spania si sunt la fel de obositi.
deci, revelion calm, linistit....de pensionari, as spune....unde sunt vremurile de acum cativa ani???? cluburi, petreceri,muzica... eheeeee! acum baby einstein& co
va pup si nu va uitati la ora la care am postat

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nuuuu, nu am bucatarit pana acum... M-a trezit pustiul, ii era foame, si mie mi-a sarit somnul.

Liana, . Ai un pui tare frumos!!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...aveti cafeul...si capuccino...si ceai...si nesquik...si voie buna

si va doresc un an cat mai bun, cu sanatate, bucurii, intelegere in familii si tot ce visati sa vi se implineasca (calatorii amoroase, bb2/3/4, servici mai bun, bani mai multi, case mai mari, fund mai mic )
si sa ne auzim "virtual" sanatoase in 2009 si sa fim/fiti la fel de ciripitoare ca si pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

La Multi Ani cu sanatate, familii fericite, bucurii multe, bani cat cuprinde sacul si copilasi sanatosi, voiosi si frumosi!

Va pup pe toate si sper sa ne revedem cu bine in 2009!!!

Noi suntem bine, grasi si frumosi (vorba vine "grasi", ca numa' unu' e asa in familie la noi , restul putem dormi pe un cui batut in perete, ca in poveste), dar am fost foarte ocupati in ultima vreme. Sper ca ati avut un Craciun fericit alaturi de micutii vostri si va doresc sa aveti petrecere frumoasa de Revelion.

Cui ii este dor sa ne vaza, poftiti aici
Dupa sarbatori sper sa reusesc sa vin si eu mai desc in cuib.

Pana atunci, hai sa ciocnim un paharel

LA MULTI ANI!!!

Nopti albe in Florida: 4 dintzishori au rasarit, mai asteptam 16
"Adam and Eve had many advantages, but the principal one was that they escaped teething." - Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
mama, ce dimineata am!
de la Gecko si poze de la Vio si Liana!

Gecko, multumim de urari, la fel si voua!
Vio, mai ucis cu pozele! sunt SUPERBE! E absolut mortal si spectaculos Sean!
Nu stiu de care sa zic mai intai...cred ca cel mai mult mi-a placut aia cu gerbera!
Iar body-ul cu mesajul de Craciun...foarte tare! S-ar vinde rau si la noi pe creanga un asemenea model!

Liana, teo e extrem de dulce, ca de obicei! si ma-sa la fel!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

raportez DOUA torturi de mere produse,

SI TU BRUTUS!

Nu ma mai joc. Imi iau jucariile si nu ma mai joc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Andreea, te invit diseara la mine sa papi si tu o felie!

mai am o gura de cafea si apoi fug la treaba!
Surubeii sunt treziti si activati!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

'Neata tuturor!

Eu imi savurez ceaiul de la servici.
Va poftesc si pe voi sau o cafeluta pt doritoare

EDIT: Acum am vazut ca Gecko a servit deja cafeaua. Ei ce sa-i faci? Batranetile isi spun cuvantul.

Edit2: Vreau acasa!!!!!!!

Mergi la inceput