Puiuti de Randunici 2008! (176)
Raspunsuri - Pagina 6

numeioana spune:
 Anca, mersi mult, aia e clasica prajitura cu visine. Apucasem deja s-o fac pe cea de la Simo. In loc de branza am pus putina smantana, sper sa iasa buna.... Cred ca e misto cu migdale si gris...
Stela, la multi ani si voua!
Un nou an fericit tuturor si plin de speranta si succesuri
!
Ioana si David, cel mai scump martisor 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

numeioana spune:
 Si as vrea sa mai spun ceva... 
Diana, daca inca ne mai citesti, sterge-ti lacrima de pe obraz... Stiu ca soarta v-a incercat si ca a fost cruda cu voi... Ganditi-va insa la ziua de maine ca la un nou inceput, caci anul nou cu siguranta va va aduce o noua sansa, sanatate, fericire si toate se vor schimba in bine. La multi ani pentru ziua ta de nastere si pentru anul care bate la usa! Intampinati-l cu multa speranta in suflete! Te imbratisam!
Raluca, la multi ani, multa fericire si sanatate pt bebe!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

luny spune:
 Uram si noi la multi ani cu fericire Ralucai si Dianei, si un pupic special ptr Diana!

punem si noi de-o ciorba de burta!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Simo27 spune:
 Ioana,eram la bucatarie!abia astept sa-mi zici cum a iesit cu samantana
!
Cuscra
,jos palaria
!tare frumos

am terminat salatica,s-a trezit si Sam si acu face kk
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de  SAMUEL -1 martie 2008

Simo27 spune:
 intre timp a aparut si al 4 Dintzuc!
si mai 2 sa sparga gingia![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de  SAMUEL -1 martie 2008

ancka spune:
 Zoze, 
 tizul care a descoperit ciocanul, harnic nevoie mare!  Si vad ca si mai important, a descoperit ca ar putea sa-si ia zborul. 
 si mamica emotionata.
Mihai ii trage pe altii de par, pe el nu se trage nici de par nici de ureche, nici de altceva 
. In schimb da din cap, dar nu ca Mufy, ci asa, din fata in spate, cand e in patut, parca vrea sa sparga un perete cu capul. 
Olgutzika, eu am fost in kika in ungaria si mi s-a parut mai rasarit decat ikea (desi sunt fan ikea). Parca nu e asa spartan… La noi n-am ajuns, dar cred ca merita, e ceva mai spre mobexpert ca stil, nu stiu ca preturi
Raluca, grea problema, intr-adevar. Ariel, bine spui tu cu pusculita si cu Tantza acolo 
.  Si Mimo a pove fooarte frumos…Rezolvarea problemei o vom afla fiecare, intr-un fel sau altul.
Tuchi, am vazut poze fooarte frumoase! 
Am mai vazut si un Craciunel de Mimo rapus la un moment dat de oboseala…Foarte frumos costumasul si casa gatita de sarbatoare. Succes Mimonixului cu gatitul curcanului. E gata deja?
Luny, a functionat canita?
Eu ma duc sa fac acum salata de avocado de pe Bucataras. Si apoi o salata de fructe si gata, ca restul sunt deja facute. De soacra ![]()
LA MULTI ANI!!!

numeioana spune:
 Simo, miroase demential, o sa retin reteta, si se face si fff usor!!

numeioana spune:
 Am hotarat: fac spaghete cu scoici si pastrav la cuptor, o sa mancam light
 in seara de revelion
 Anca, folosesc reteta ta cu mustar

Nicoleta spune:
 La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti!
Zile senine si fericire
La multi ani sa traiti!!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

nicol_conte spune:
 Fetelor eu sunt varza! N-am dormit toata noaptea, Antonia e racita cobza , tuseste la greu , mucii intra siroaie in gura si sa nu mai zic de dintii de sus care cred ca s-au vorbit sa iasa toti 4 odata. Se vaita mititica si nu se potoleste cu nimic.I-am dat si nurofen si Panadol si cu Dentinox, dar mare efect nu prea are nimic in momentele astea. Si sa nu mai zic ca in intr-o mare greva foamei..nici vorba de mancarica solida, ii vine sa vomite tot ce baga in gura, iar lapte abia daca a baut 200 de aseara si pana acum .Nici nu vrea sa vada bibele, asa ii face vant cu mana. Si nici de dormit nu poate sa doarma,zici ca o pun pe jar cand o pun in patut. Singurul lucru care ii insenineaza fatza e prezenta Alexiei, dar nici asta nu o tine prea mult..
 V-am citit cat de cat ,dar nu pot sa scriu nimic acum , decat ca am vazut toate pozicile. 
Sper sa ma linistesc mai pe seara.
Bine ca nu ne-am programat nimic de Anul Nou, ca se ducea naibii tot.
Mami de 
 Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)