Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (5)
Raspunsuri - Pagina 5
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tzuni Neata! No, ca m-am intors, fiica ratacitoare ce mi-s! ![]() _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE ![]() |
allo, doamna, zi de orgasmele cosmice pe care le ai si de urletele dezlantuite.
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui andruskandu
'Neata! Stiu io! E la noi renumitul dr. Calomfirescu. Din cate stiu e f. bun! Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
bney, io te-am mai intrebat acu' un capitol da' taci,vaz' cu ochiu' meu cel bun!
repetam :TIE nu ti-e rusine sa fii asa frumoasa? Ia zi tu la 'Coana mare,aicisea !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
allo, doamna, zi de orgasmele cosmice pe care le ai si de urletele dezlantuite. Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
la filmu' asta vin si io

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui violeta69
cred ca era..varianta academica![]() Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
viole(n)to ,tu tii cu ursu' ,ha? daca trimit vecinii mei,rromi ,sa te ure ,uiti ca ai facut karate !
Gabriela
violeta69 spune:
nu fac fata rromi tai,ca il pun pe Mihnea sa-i cafteasca...el se pricepe mai bine la karate!![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
misha71 spune:
www.youtube.com/watch?v=dzGY4uK6XdY" target="_blank">La munca, Gabriello!!!!!
La www.youtube.com/watch?v=dhXBBvPhGDQ" target="_blank">asa intrebare, asa raspuns! ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
www.youtube.com/watch?v=dzjsYRQ2C64" target="_blank">Poftiti la dans!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 www.youtube.com/watch?v=dzGY4uK6XdY" target="_blank">La munca, Gabriello!!!!! La www.youtube.com/watch?v=dhXBBvPhGDQ" target="_blank">asa intrebare, asa raspuns! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |

Gabriela
Tzuni spune:
Intru mai rarutz azi, ca mi-am gresit doza de ceai vesel 
Nu radeti, ca in timpul "actiunii" ![]()
nici nu gem, nici dirty vorbe...Of of de zilele mele!
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
misha71 spune:
Zau ca www.youtube.com/watch?v=KVFrRjM_6l0" target="_blank">ma las de fumat!

lui
Andreiut Puiut 11.06.2006