Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Deci gabitzo sa-ti fie clar: daca ti dai la colonelu bag toata artileria de pe MIG pi tini si ti mai bat si cu furtunu' di la masina di spalat, CLAR?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=Vqiw-Kqtlr0" target="_blank">Distractie placuta diseara!!!!
Na! Ca o luai pe urmele lui Kokiy

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

misha,a inceput revelionu' la tine?
nina,cine te-a pedepsit si'n ultima zi cu serviciul?
petrecere placuta...na,ca o iau si eu pe urma lui kokiy si a lui misha
MB si io voiam sa te intreb, crezi ca te mai destepti acu'?

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

bey,nasol daca se ia...vedeti sa nu va treziti si voi rosii in cap

www.youtube.com/watch?v=SuoIDdhsB-0" target="_blank">P'asta o stiati? Discutia astora mi-aduce aminte de cineva de pe forum ... o amintirati voi(umflatel parca) prin halalalt capitol

si www.youtube.com/watch?v=pf5VQipLdXw&feature=related" target="_blank">continuarea

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Si www.youtube.com/watch?v=mLl9Q47e7bQ" target="_blank">asta e dedicatie pentru Gabriella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Deci gabitzo sa-ti fie clar: daca ti dai la colonelu bag toata artileria de pe MIG pi tini si ti mai bat si cu furtunu' di la masina di spalat, CLAR?

bey,io nu ravnesc la din astia copti -scuturati
Fimeii,io daca dau divort imi iau unu' di douaj' di ani !si neaparat lo-co-ti-nent ! priceput ,bre?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gata, m-am trezit, ce-i paranghelia asta aici?? Ah?! Nu va puneti voi cu desteptarea mea, ca va veni ea la un moment dat, dar sigur vine pe sest si nici nu ma prind... si presimt ca ma ia si ea pe la spate

Nina, incantata sa te cunosc, eu scriu numai prostii, da' nu-s fata rea, stiu sa zic si lucruri inteligente si filosofice daca vrei/vreti.. bagati moneda la tonomat si iese ideea!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:

Si www.youtube.com/watch?v=mLl9Q47e7bQ" target="_blank">asta e dedicatie pentru Gabriella

mey, ti urasc !par asa di dobitoaca (ccc)ca si tanti din riportaj?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Tanzto,gata cu somnu' de frumusete?
Daca nu bagi ceva botox in buze deijeaba, te-o intrecut aia mica a lu' Base !cu tot somnul tau di frumuseti !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:

mey, ti urasc !par asa di dobitoaca (ccc)ca si tanti din riportaj?

Gabriela

cred ca era..varianta academica

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput