Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 3
totulii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amy26 Buna, BB,Ellis multumesc pentru urari! ![]() noi nu suntem prea bine...Iustin e in continuare racit(acum sunt si eu)...orice ii dau nu ii amelioreaza starea ......tuseste foarte rau,aproape ca nu mai are aer sa respire iar batistuta bb o fol din 30min in 30 min caci ii pica mucisorii in gura![]() vreau sa va intreb: ce parere aveti de aparatele de aerosoli? ati cumparat asa ceva?ati folosit? mi-a recomandat o amica,ea l-a folosit cu succes cand a fost racit baietelul ei. vreau sa aflu mai multe pareri asa ca orice informatie de la voi ma poate ajuta.Nush ce sa fac ,sa-l cumpar si sa incerc?! AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
amy noi avem aparat de aero si sunt foarte multumita de el.
poti sa-l iei cu incredere,parerea mea este sa nu-i mai tragi asa de des mucii caci ii stimulezi sa apara si mai multi, noua asa ne-a spus pediatra. incearca sa ii bagi ser fiziologic cat mai mult cu jet puternic direct din fiola de plastic iar dc nu reusesti pune-l intr-o seringa si sa fie pus cu presiune astfel incat sa ii impinga secretiile ca sa stagneze in gat sa nu faca otita.
dc sunt muci curgatori poti sa-i pui cate 2 picaturi de colargol de 3 ori pe zi.
aparatul ii curata caile mai in profunzime si cum la voi e deja tuse, e chiar indicat.
sanatate multa si dc mai ai intrebari, cu placere.
sper sa fi fost explicita.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316
Roxxy80 spune:
Draga mea, eu cred ca acum nu se pune problema ca au invatat de undeva, ci este un fel de instinct de aparare (nu stiu cum sa explic ca sa ma fac inteleasa). Nici la noi nu merge absolut deloc televizorul cand el este in incapere, noi suntem super veseli tot timpul, la noi nu se tipa sau se vorbeste urat niciodata si, totusi, la o vizita de-a verisorului lui mai mare cu o luna, ii smulgea jucariile din mana, il impingea.
Acum depinde ce intelegi tu prin interzis. Sa-ti spun cum fac eu cu Matei (inca nu prea se vad rezultatele, dar nu mi-am pierdut speranta
. De cate ori se duce intr-un loc unde nu are voie (de exemplu, standul unde este plasma are in fata o mare cutie de carton super grea si f inalta pt a-l tine pe Matei departe. Matei a invatat sa se catere pe ea si sa se urce pe dvd-ul aflat pe standul pe care este si plasma, stand care este din geam si nu suporta greutati f mari. De fiecare data cand se duce acolo, ma duc si-l iau ii arata cu degetul ca nu e voie si vorbesc pe un ton mai serios. El si-a dat seama ca eu reactionez altfel cand se catara acolo si a inceput sa ma pandeasca cand sunt putin neatenta (asa crede el) si fuge (efectiv alearga) spre locul respectiv, uitandu-se mereu catre mine. Eu zic ca e un inceput si astept si momentul cand nu va mai face chestia asta.
In rest, suntem la al doilea schimb de sigurante de protectie la dulapuri. Efectiv trage de ele pana le distruge. Ma innebuneste cand se duce la dulaptul cu condimente, faina, malai, ulei. Cred ca sunt zile in care il iau de acolo si de 20 de ori si ii vorbesc pe un ton putin ridicat ca nu are voie (sa nu-ti inchipui ca tip).
| Citat: | ||
citat din mesajul lui totulii
![]() ![]() ![]() -super tare iasminica, cocotata mica si papacioasa de bananute.ellis, mama cum ai timp sa faci si torturi, ce rapida esti. ramo super piciul, mai ales ca papa si lapte, cand ii vad ma topesc. aseara am scris un mesaj si l-am pierdut si ca sa-l sintetizez spuneam ca sunt foarte necajita ca puiul meu e cam bataus.am fost in vizita la niste prieteni care aveau un pici de 4 ani si nu il lasa pe zgamba, al meu sa se urce pe masuta, baiatul stia bine ce are voie si ce nu si mata mea a inceput sa-l traga de par si sa dea cu palma-AM RAMAS MUTA de unde astfel de gesturi, ca noi suntem pasnici si nici la tv nu are voie? am fost socata rau + ca un invitat adauga -vai da ce baiat rau aveti-era cam ametit dar omul la betie scoate adevaruri. nu este prima oara cand bate dar am crezut ca a fost doar o intamplare. de unde stiu ei sa se comporte asa? apoi prin casa face numai prostii, se uita in ochii nostri si parca te provoaca, nici nu stiu cum sa mai procedez, sa-i interzic, sa nu? sunt in mare dilema. voi ati vazut astfel de comportamente la puiii vostri? mama de serban pavel(28.11.2007) poze povestea noastra http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316 |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)AL DOILEA CRACIUN
Amy26 spune:
Roxxy,Totulii multumesc mult ca mi-ati raspuns;
voi cumpara un aparat de aerosoli si vom incerca,Iustin e putin mai sensibil si raceste imediat ...asa ca la 3-4 sapt oricat l-as feri eu sa nu raceasca tot raceste![]()
sper sa fie o investitie buna
DISTRACTIE PLACUTA DISEARA!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
eladea2005 spune:
LA MULTI ANI AMY! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA! SA AI PARTE DE UN AN NOU MINUNAT!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
pussi spune:
buna dimineata
eu iar sunt supa... a venit rezultatul Elenei la analiza.. si cristalele amorfe au crescut in loc sa scada dupa o sapt. de tratament, asa ca tati s-a dus de dimineata la spital sa facem alte analize de urina, sa vada de unde se trag aceste criste, ce anume le determina aparitia....sunt disperata, am scghimbat si apa, bem ceiut de musetel cu lamaie si miere.....
bianca lapte nu manca, cereale nu, iaurt nu... BB si noi suntem anti iaurt dupa ce am bagat la greu
asa ca ce pot sa le dau?? mai papam paine cu unt
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amy26 Buna, BB,Ellis multumesc pentru urari! ![]() noi nu suntem prea bine...Iustin e in continuare racit(acum sunt si eu)...orice ii dau nu ii amelioreaza starea ......tuseste foarte rau,aproape ca nu mai are aer sa respire iar batistuta bb o fol din 30min in 30 min caci ii pica mucisorii in gura![]() vreau sa va intreb: ce parere aveti de aparatele de aerosoli? ati cumparat asa ceva?ati folosit? mi-a recomandat o amica,ea l-a folosit cu succes cand a fost racit baietelul ei. vreau sa aflu mai multe pareri asa ca orice informatie de la voi ma poate ajuta.Nush ce sa fac ,sa-l cumpar si sa incerc?! AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
offf Amy, si voi????
noi suntem pe final , sper, de raceala...mai tusim inca si mai avem secretii, il aud cum haraie din gat si isi drege glasul...e si putin ragusit de 2 zile...
ieri a avut 37.9 temperatura... i-am dat Panadol, preventiv... dr. zicea ca paote fi si reactia intarziata a Priorix-ului sau din cauza racelii...sper sa nu revina boala...

noi avem aparat de aerosoli, e foarte bun, dar acum cu Eric nu-l mai pot folosi, in sensul ca se sperie de el si nu mai sta as-i pun masca...cat era mic era ok, si a fost chiar eficient...
depinde de la copil la copil....
merita sa-ti iei, asta presupunand ca sta cuminte....
sanatate multa!

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
eladea2005 spune:
ramo, super tare piciul tau... ce bine m-am distrat... e ca in filmuletele alea de pe PrimaTV....![]()

ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...
eladea2005 spune:
Ank, ce noroc au unii, mai...
sa aiba copii asa papaciosi...
pupam papacioasa mica...sa creasca mare si sa pape la fel ....
![]()
vroiam sa te mai intreb ceva, legat de Allium Cepa: la cat timp dupa ele pot sa-i dau sa pape/sa bea ceva?
aaaaaa...nici noi nu suntem fani iaurt...cel putin nu simplu...n-am fost niciodata, asa ca nu ma mir...
ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...
oana8188 spune:
Pussi, sanatate Elenei! si sa aflati de la ce ies analizele rau! Asa de tare iti simt ingrijorarea... ca si eu eram terminata ca ii era rau Alexandrei si nu stiam ce are...
Nu stiu cine intreba de aparat cu aerosoli, am si eu, unul din gama celor mai ieftine, dar si-a facut treaba, numai ca trebuie sa recomande doctorul ce substante sa pui acolo ca sa ii faca bine. Sanatate!!
Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun!
ellis spune:
PUFU - asa e , cred ca voi merge luna viitoare la dr cu puica; de chestii romantice, ce sa zic, ca azi gatesc iar, deseara trec o tura neamuri, vreau sa otin pe mandra treaza pana la 12 , ca daca o culc oricumo vor trezi bombele..., apoi pleaca fratii prin alte parti...sinoi la somn...ca maine nu ma intreaba mica daca sunt obosita...nu prea am zis nimic de chestiile romantice![]()
BIANCA - chirurg trebuie.
GINA - 2 torturi, chiar; a mea nu are comportament violent, pt ca nu stie ce inseamna NA-NA, sau BATAIE, le-am interzis alor mei sa bata pereti, dusumele ca s-a lovit copilul, ca ea nu e atenta, nu dusumelele; nu stie de na-na la fund...acum nu zic ca au neaparat vreo legatura...zic si eu...DAR,eu cred totusi ca e un instinct de autoaparare, nucred ca e vreo problema acum; cand va fi un pic mai mare a mea, oricum eu nu sunt de parere ca ea trebuie sa incaseza de la altii...asa ca e bine sa mai dea si ea
...a aaaa...am vazut ce zicea Roxxy, cred totusi ca tine putin si de caracterul copilului, de mostenirea genetica, adica unul e mai impulsiv, altul mai domol...a mea vede si televizor(chiar nu ma pot rupe definitiv de lume), eu mai si tip la tati, na , asta sunt, dar ea e super alintata, lipicioasa, pupicioasa(seamana cu ma-sa, adica ar fi bine sa fie si fii-mea doar rea de gura si sa aiba sufletul bun);
DANY-si eu va stiu
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

!!! a inceput si preotul sa rada!!!