Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 19
lisa79 spune:
Dark's husband, thank you for the updates! we are glad that the new year brought u and ur family such a big surpize. please say hi to Andra and the new baby boy,we are waiting for her to get well so she can come asap at home.
happy new year and thank you for the news
36S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
veronica75 spune:
Felicitari Dark,
Bine ai venit bb Lachln Marius
- sa dea Dumnezeu sa fie toate bune;
Niall - multumim pt mesaj - thank you for your message 
Intradevar si eu imi aduc aminte ca scrisese un mes cum ca ar simti ea, ca acolo e un baietel
, si in plus nici nu avea un nume afisat pt fetita...
Se mai intampla
- multa sanatate la amandoi
;
Ciufik - dupa parerea mea, si la tine a fost o premonitie
, tocmai intrebasei de contractii si dureri si chiar ai fi vrut sa te "razgandesti". Felicitari! pt curaj.
Ce ma indignat purtarea blondinei...eu sigur o luam la tura...
Alina - felicitari! pt nastere, f frumoasa Sabina si tu la fel. Eu te admir - bvo mamico
;
Tuchi - iti doresc nastere usoara si bvoooooo bvooo mamico - felicitari!ai ajuns la termen, imi inchipui ce greu a fost.
Naty - mai convins de o chestie...totusi stiu si dr-ii astia ceva...ca eu eram asa..mai Gica-contra. Ma bucur ca Nadia e bine, ca a fost un final fericit, si ma bucur ca Ioana a acceptat-o repede pe Nadia
.
Irina - Ma bucur ca esti bine si incearca sa nu pui la suflet tot ok? Te inteleg fff bine, si eu am niste parinti "mai speciali" - in sensul rau din pacate- dar....sunt parintii mei...stiu deja fff bine la ce sa ma astept de la ei si ce sa le cer...si crede-ma e f bine asa. Nu cere niciodata ceea ce nu iti pot, sau nu sunt in stare sa iti ofere.
Sper sa nu interpretati gresit....eu imi iubesc parintii, asa cum sunt ei.
Ariya - nu trebuie sa te superi
, avem nevoie de tine langa noi si sunt sigura ca suntem destule care iti urmam sfaturile 
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 5 SAPTAMANI
BB e pe drum
miereamara spune:
Hello Niall, thank you for the wonderful news. Big surprise, indeed
!
Citez aproximativ![]()
"Andra este in spital cu bebe. Surpriza anului nou a fost ca baby este un baietel, sanatos, frumos si amandoi vor reveni acasa curand (cel mai probabil in weekend).
Bebe s-a nascut la ora 12:32 GMT in data de 31/12/08 si a cantarit 3.6 kg (7 pounds 15 ounces).
Sper ca toata lumea a avut un an nou fericit si mult noroc celor care asteapta sa isi vada copilasii - este o experienta nemaipomenita!"
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
lisa79 spune:
da ce nume fain are sotul Andrei. imi place![]()
36S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
rein spune:
Ariya, sigur ca ai dreptate si bb nu ar fi bine sa aiba contact cu produsele noastre de machiaj dar sunt scurte momente (cand mergem la serviciu, cand iesim undeva) in care suntem machiate si in acelasi timp trebuie sa-l luam in brate. Atunci putem sa nu-i permitem sa ne atinga pe fata. Atata tot, nu vreau sa te superi, sigur ca tu ai experienta si multumim ca o impartasesti.
Porumbita spune:
aryia cum zicea, sper sa nu te superi sa o iei personal.. 
am gasit aici niste filmutele ff faine despre alaptat (in dreapta paginii) http://www.thebirthden.com/Newman.html#Video%20Clips
naty bine ai venit acasa!!
ciufik mersi de raspuns; am trimis pm 
dark felicitari pt bb

am tot incercat la iris (sms/pm/mail) chiar ca incep sa ma ingrijorez... 
Alina1976 spune:
Fetelor,
In primul rand vreau sa va multumesc la toate pentru cuvintele voastre frumoase. Sunteti niste mamici si viitoare mamici EXTRAORDINARE! Anul 2008 a insemnat pentru mine cea mai frumoasa odisee in care am intalnit niste prietene cu care sper sa pastrez legatura mult timp de acum incolo.
Vreau sa va urez LA MULTI ANI! Un an nou cu multe impliniri pe toate planurile si sa va traiasca bebelusii ca sunt cel mai de pret dar!
Naty, ma bucur ca esti bine si ca sunteti acasa. Sa stii ca si Ana a avut aceeasi reactie. Nu o mai dezlipim de Sabina, o pupa, o mangaie, imi spune mereu ca este foarte frumoasa...![]()
Dark, SUPER tare faza!!!
Asta da surpriza!! SA VA TRAIASCA!!!
Apropo de machiaj, eu nu ma simt bine nearanjata. Si inainte de a merge la spital sa nasc m-am machiat pt ca asa am simtit eu sa fac. Trebuia sa fiu eu cea din totdeauna...![]()
A doua zi dupa nastere Dr mea (cu care am o relatie speciala...ne stim de vreo 3 ani) m-a vazut si mi-a zis "Haideti pe masa sa facem toaleta...si dupa aia sa mergeti sa va machiati ca nu sunt obisnuita sa va vad asa
"
Sigur ca nu exagerez cu machiajul insa nu pot sta fara fond de ten, un glos de buze si o umbra de fard macar pe pleoape...a si putin rimel. Cu parfum nu m-am dat pt ca intr-adevar nu e bine pt bebe sa ai miros puternic pe tine, insa dupa un dus meserias si un stick proaspat, mirosi foarte frumos si nu e nevoie de nici un parfum.
Miere, esti mortala!! Ai o burtica mare dar tot sexy esti!! Cred ca o sa aiba bebe in jur de 4kg...
As mai scrie dar plange Sabina...
revin mai tarziu.
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa
miereamara spune:
Porumbita dc ai nr de tel al lui Iris (precum si numele ei real in cazul in care nu este acelasi cu nick-ul) te rog da-mi un pm. Vreau sa o sun.
Alina musca-ti limba, 4 kg
, cam multicel pt o nastere naturala, dc mai sta o saptamana, doua, se face de 4.500..., acum fara gluma cam asa l-a estimat si doctorul din priviri, o sa fac un scan sapt viit dc nu nasc pana atunci ca sa stim exact.
Te-am vazut la TV, aratai f bine, proaspata ca o floricica
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
Carmen_Marieta spune:
Salutare burticutze,
Felicitari Dark, bine ai venit pe lume bb Lachlan Marius, sa fii cuminte, papacios,si sa-ti faci fericiti parintii.
Naty bine ai venit acasa, ma bucur ca Ioana a primit-o bine pe Nadia.
Miere frumoasa, ca de obicei... ai o burtica superba.
Rein dragute pozele, am vazut ca va plimbati in parcul Circului, poate ne dam intalnire pe acolo.
Fetelor si eu aseara m-am simtit cam rau, cu greata, contractii, am luat No-spa, am mancat covrigei si am stat cuminte in patut.
IrinaC ma intrebai, de dr, eu echo o fac la particular, iar pe 31 dec am avut intalnire cu gineco, sa vada echo, analizele si sa ma mai linisteasca, cam la 2 sapt imi raspunde la intrebari- este un dr. foarte calm, si chiar ma linisteste.. pana acum nu regret ca am ales ca dansul sa-mi urmareasca sarcina, si sper sa nu fie nevoie.
pt tine.
De azi apar licuricii de IANUARIE 2009!!!!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
32+
Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
crisspy spune:
LA MULTI ANI si tot ce va doriti pentru Noul An si multi licurici pofticiosi si sanatosi!!!

Dark felicitari pentru bebe, recuperare rapida si mult laptic.
Eu raportez o noapte de Revelion foarte linistita cu al meu husband si pisicul care a stat mai mult in sifonier de frica petardelor.
Dupa ce am ciocnit un pahar de sampanie, am hotarat ca e mai bine sa trag un pui de somn si a fost o idee foarte buna pentru ca ma simt foarte odihnita.
O zi buna si un inceput de an cat mai frumos urez la toata lumea si bafta viitoarelor mamici!
Cine urmeaza???? 

Crisspy
33+ sapt
Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI