Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (108)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Naty bine ai venit acasa! Ma bucur mult ca sunteti ok amandoua si ca Ioana a primit-o bine pe surioara ei.

Spic si pe mine ma sperie flacaul meu cateodata, nu se misca deloc pana la pranz, dar am observat ca asta ii este programul, se trezeste ca boierul pe la 12-1 si apoi seara are show-ul de baza, pe la 11-12 noaptea se misca f f tare, apoi doarme pana dimineata

Ma bucur ca v-au placut pozele, azi fac altele, machiata , ca aseara m-a luat asa,pe nepregatite.

Daiopri legat de Iris, nu stiu cum sa facem, i-am trimis si PM dar nu mi-a raspuns, chiar sunt ingrijorata.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

LA MULTI ANI! fetelor, licuricilor, La Multi Ani tuturor , Multa sanatate, fericire, nasteri usoare, bb-i sanatosi, sa va dea Dumnezeu un nou an plin de impliniri si satisfactii. Va pup pe toate si va multumesc ca suntem impreuna

Eu am ramas fara net chiar pe 31 ....imi pare rau ca nu am putut sa fac urarile mai devreme. Sper ca ati petrecut bine.
Ma duc sa citesc din urma si revin.

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 5 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Porumbita,rein eu am vorbit din experienta...bebelusul cand il tii in brate ,cu capsorul pe umar,intoarce fatzuca spre obrazul mamei si o miroase,efectiv copiii mei sugeau obrazul,umarul...dar n-o sa mai zic nimic...credeam ca va intereseaza experienta mea...
va doresc nasteri usoare si un an nou cat mai bun!la revedere!

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 33+Mihai Adrian

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Aryia sigur ca ne intereseaza experienta ta, sa nu cumva sa indraznesti sa ne parasesti.Sunt opinii diferite , hai sa nu ne suparam de pe 1 ianuarie, la naiba Uite pt tinesi pt celelalte fete

bb mic

POZE
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Felicitari Andra pentru extraordinara surpriza! Sa va traiasca Lachlan Marius, sa fie sanatos si sa aiba o viata minunata!

Irina, ce burtica mare ai! Io parca nu o am atata. Sau nu ma vad eu. E bine sa lasi baiatul sa-si aleaga singur ziua. Tinem pumnii zilele astea.
Irina, hai nu mai fi deprimata. Mamele mai uita si ele cum a fost. Dar de asta suntem noi aici, ca sa ne sustinem si sa ne incurajam. Sa stii ca face f. bine forumul asta la depresia post-natala.
Alina, esti un exemplu. Aratai extraordinar si in timpul si dupa nastere. Pozele tale m-au facut sa-mi schimb parerea despre nasterea la particular. Arata extraordinar acolo si face bine la moral. Iar Sabina e superba.
Naty, bine ati venit acasa. Mi-au dat lacrimile cand am citit postul tau. Cate temeri aveai tu despre cum o va primi Ioana pe cea mica, si uite ce reactie minunata chiar de la inceput. Si eu o sa-l las pe Tudor langa cea mica daca vrea sa stea. Asa mi se pare normal.
Uf, bine ca ai scapat cu bine. Poate de aia nici nu crestea mititica, n-avea unde si nici corpul tau n-a fortat mai mult intinderea. Ma bucur enorm ca sunteti bine!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 38+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Aryia, nu te supara iubita. Fiecare cu parerea lui. Io-s de acord cu tine, macar in primele luni, dar acu' nu-i asa mare bai sa te mai fardezi cand mergi pe undeva.
Io sa stii ca te astept cu povestea reactiei lui Amadeo cand a venit surioara lui. Am maaaari temeri referitoare la primele luni cu 2 copii.
Andreea, frumoasa povestea nasterii. In ce fel s-a manifestat pelvisul tau ingust la nastere? Mai povesteste despre Municipal. In ce aripa ai fost? Cum a fost personalul de la bebei, mamici?
Rein, vazut poze cu mamica cu burtica frumoasa si baietel superb!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 38+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

La multi ani la toata lumea!
uite ca am intrat in 2009:
Naty,foarte frumos povestesti de Ioana si de surioara ei.
Irina C,unor mame le este dificil sa intelega ca am crescut si ca la randul nostru vom fi mamici. nu te supara pe ea,sigur nu stie cum sa isi arate sentimentele fata de tine si viitorul bb.
Miere,asa si eu,bbina doarme ca un bolovan,nici macar cand mananc dimineata nu se mai trezeste,isi misca eventual funduletul intr-o poztie mai comoda si atat. in schimb,se trezeste dupa 10 si sta treaza frate multe ore,cel putin 4 si intr-una ma suteaza.
tocmai am vazut pe antena 1,alt caz,ca si a lui Dark,mamica astepta baiat si surpriza :a fost fetita!
eu sper sa nu se schimbe a mea,da luni cand merg la eco intreb!
la trecerea dintre ani,eu am dormit, Cristi a fost la munca si eu pe la 11(ora noastra) .bine ca am prins revelionul din Romania!
azi ni se preda stafeta...sunt curioasa ce ne-au pregatit fetele de la odiseea nov-dec2008.

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

aaa,Botosaniul pe unde umbla? MVB la raport ca nu te-am mai vazut de mult!

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

La Multi ani!

Hello from Niall, Andra/Darkbendis's husband.

Andra is well in hospital with our new baby. The new year surprise was that it was a BOY!!! He is lovely and healthy and well, and both are expected home soon (hopefully by the weekend).

He was born 12:32 GMT on 31/12/08 and weighs 3.6 kg (7 pounds 15 ounces).

I hope everyone has a wonderful year, and good luck to all of you who haven't had yours yet - it's an amazing experience!

Would some kind soul please translate this for those who don't speak English?

Niall
"Practice random kindness and senseless acts of beauty"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ariya iarta-ma , am citit dar cred ca am ratat postarea asta .

Naty ma bucur ca sunteti bine acum, asta e cel mai important. Cand poti sa intri sa ne povestesti amanunte. Ma bucur ca a fost bine cu Ioana. Sa stii ca asa a facut si sora mea cu mine cand m-am nascut, e mai mare ca mine cu 4 ani. Acum suntem nedespartite.

34 Vlad Mihai

AMR 6 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput