Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 20
Carmen_Marieta spune:
Szmonic tu cum esti?? Tot in formula 2 in 1????
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
32+
Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
CADIA spune:
Carmen, chiar ca ai dreptate;
Ce frumos suna "licurici de ianuarire".![]()
Pitica mea se va incadra in categorie.![]()
Alina, eu te admir ca te aranjezi, ba chiar sunt putin geloasa.
Eu nu suport nimic pe fata, ma apuca toate mancarimile
.Nici inele sau verigheta nu le suport.
Edit: Sabina e frumoasa foc; ca doar cum sa fie altfel???
Aryia, eu ti-am mai zis mai demult, mie personal, imi sunt f.f de folos sfaturle tale.

Si nu cred ca doar mie.![]()
Miere, dar esti taaare sexy.

35+cu
CLARA
szmonic spune:
intru si eu in fuga sa va urez LA MULTI ANI
si sa va spun ca sunt tot in formatie de 2 in 1 desi trebuia sa nasc de 4 zile
Incerc sa nu ma stresez, dar nu prea mai am rabdare, am avut emotii sa nu vina bebe in noaptea dintre ani, dar a stat cumintica in burtica si a dansat pe muzica de la tv![]()
Dr zice ca e normal sa mai dureze si sa nu imi fac probleme, dar trebuie sa ma duc din 2 in 2 zile la control, iar duminica ma interneaza ca sa ma tina sub supraveghere daca nu se intampla nimic pana atunci. Oricum, cel mai enervant lucru este ca ma suna prietenii si familia si imi pun tot felul de intrebari stupide si stresante: ca de ce nu am nascut deja, ce se intampla, de ce nu vine bebe, daca sunt sigura ca totul e ok, ca de ce ii tin in suspans...
Va dati seama ca si eu sunt cu nervii intinsi si nu imi mai lipsesc remarcile de genul asta
40+4
Porumbita spune:
szmonic pune-l pe sot sa raspunda la tel ca sa nu te mai stresezi... 
miere am trimis pm; am lasat si eu un mesaj pe mobilul lui iris
noi azi noapte am facut un mic party acasa cu prietenii, 7 persoane, pana pe la 3 dimineata, dar de culcat m-am culcat la 5 ca pana am strans in casa, spalat vase etc a mai durat ceva...
azi am lenevit toata ziua si desi a fost frumos si ar fi fost faina o plimbare nu m-am dus decat pana la biserica si atat.. adevarul e ca a devenit incomod mersul... ma dor tare articulatiile la sold si am senzatia ca scapa bb printre picioare uneori...
in plus ma felicit macar o data pe zi ca mi-am luat centura aia prenatala; nu stiu ca ma faceam fara ea... dc nu o pun se cunoaste, apare senzatia de a tine burta cu mana...
szmonic spune:
Miere, si pe mine m-a `linistit` doctorul ca bebelina are in jur de 4 kg si prima mea intrebare a fost daca pot sa nasc cu cezariana
Dar cum in Ungaria este interzisa cezariana la cerere dr m-a facut sa inteleg ca ar fi cea mai mare prostie pt ca nasterea naturala este indicata, iar daca ar fi probleme oricum se apeleaza la cezariana, dar sa lasam natura sa isi faca treaba... bla-bla![]()
Oricum stau cu morcovul in c*r
40+4
bebelusi spune:
Ariyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

Szmonic, zii mersi ca te suna, asta inseamna ca ai prieteni, ai mei sunt asa de ocupati ca uita sa ma sune sa ma intrebe ce fac, mie mi se pare ca sarcina mea e foarte importanta si i-as dori sa se intereseze mai mult de asta dar nu o fac. Eu sufar foarte mult din cauza asta, dar am mare noroc cu voi si cu inca o prietena care e insarcinata si ea in aceeasi perioada cu mine doar ca e la vreo 250 km distanta. 

Niall multumim mult de mesaj.
Fetelor, care ne-ati sfatuit sa vedem SEVEN POUNDS cu WILL SMITH????? ca nu mai tin minte 
, l-am vazut acum,, e superb....dar ce-i drept cam lacrimogen. MERITA VAZUT
34
Vlad Mihai
AMR 6 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
lisa79 spune:
asa si la mine,mi-ar place sa fiu sunata si intrebata cum ma simt.totul se rezuma la ai nascut??? si "socrela" numai asta intreaba: da de ce merge la medic,e ceva neinregula???

noroc cu prietena mea care a nascut luna trecut si cu o fosta colega care e si ea graviduta de aprilie, ele stiu prin ce trecem.
le multumesc pentru asta
si voua va multumesc csa sunteti aici
36S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
miereamara spune:
Szmonic nici aici nu se face cezariana la cerere, eu nici nu vreau dealtfel, doar dc este medically necessary. Dar parca nu as vrea sa fie bebe asa de mare, un 3500 ar fi "decent"
.
Porumbita am primit PM, multumesc, nu am reusit sa iau legatura cu ea, am trimis un txt msg, sper sa fie totul ok cu ea si cu bebe.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
IRINA.C spune:
Am cautat si eu sa vad cand a scris iris ultima data...era atunci cand era nemultumita de cum misca bebe???Offff...
bb mic
POZE
37+