Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 21
dobreclaudia spune:
Cine ma poate ajuta?
Sunt normale contractiile in saptamana 36?....adica de cateva zile, in special spre seara, simt mici contractii, de obicei bebe se misca atunci...
sunt dese 2-5 apoi se opresc. Nu fac efort, dimpotriva sunt pe scaun uneori...
multumesc si astept raspuns
36 frumoasa mea bebelina
clau
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita atunci era... |
Cand a sris Iris ca era nemultumita de cum misca bebe, ca ma ingrijorati si pe mine.
Sa dea Dzeu sa fie bine

35+cu
CLARA
Carmen_Marieta spune:
Ne-am intors de la plimbarea de seara... ce bine e...
Si eu sunt ingrijorata de Iris!! Poate va raspunde la mesaj...
Szmonic daca bb da semne ca vrea sa vina sa ne dai de veste.. sa incalzim agitatele, ca de e ianuarie si e cam frig...
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
32+
Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Naty spune:
WOW!
Acum am vazut! FELICITARI DARK PENTRU BAIETEL! CE SURPRIZA!
Am schimbat si eu semnatura.
Fetelor, nu prea am timp sa citesc, o sa o iau usor usor sa ma pun la curent.
Eu sunt super obosita, Nadia are niste colici groaznici, cred ca de duminica incoa am dormit 4-5 ore adunat.
Nu se linisteste decat la mine in brate si stau mai mult cu ea atarnata in brate sau la san, cand da Domnu` si adoarm o iau in primire pe Ioana ca sa nu se simta neglijata. Am incercat sa ma culc dupa masa, am atipit si in 5 minute am auzit niste oracaieli groaznice si am luat-o de la capat.
Nu am timp acum sa va povestesc despre nastere, incerc maine.
Tot ce va pot spune ca intreg personalul din Municipal e de nota 10+. Doctorul meu a fost extraodrinar in timpul oepratiei si dupa, a venit des sa ma vada iar acum ma pune sa il sun in fiecare seara sa ii spun ce fac. ASistentele sunt super, atat cele de la mamici, cat si cele de la bebici, sunt atente, iti explica tot ce vrei, te invata de toate. La fel si infirmierele, tare amabile.
Eu am avut norocul sa stau singura intr-o rezerva cu 2 paturi de la inceput la sfarsit si mama a stat non stop cu mine si m-a ajutat.
Andreea multi 

. Te sun maine.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)