Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (250)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

dragelor, nu puteam sa nu va salut in prag de an nou. Am scris un mesaj dimineata dar nu l am putut posta. Nici acum nu am putut citi tot. Felicitari sabinei japonika, sa fie intr un ceas bun!

Sanaatate bolnaviorilor mari si mici!!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

va imbratisez cu drag, a fost o placere si o incantare sa va am alaturi, de multe ori ati fost sprijinul si zambetul meu.
Sa ne aduca anul nou sanatate cum zice yaia, putere sa trecem peste greutati. Prieteni si bucurii am dovedit ca stim sa gasim. Pup. La multi ani! Petrecere frumoasa!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Felicitari, Sabina japoneza! Bebe sanatos si tie sarcina usoara! Uau, asta da surpriza in prag de an nou!

In seara de Vasile sfantu'
Cand mi-a luat caciula vantu'
Si mi-a dus-o pe sub coasta
Pan' la casa dumneavoastra...

Ia mai manati mai flacai si sunati din zurgalai:
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai! (sunete de bice si buhai in fundal)

LA MULTI ANI tuturor!

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Nu puteam sa pasesc in noul an fara sa va scriu si eu un mesaj. Stiu ca am scris prea des, dar imi sunteti tare dragi si ma bucur odata cu voi pentru fiecare realizare a papanashului/dulcetei sau ma intristez pentru raceli si alte evenimente neplacute. Sunteti deosebite, si va doresc un anou plin de bucurii, sanatate caaaaaa-i mai buna decat toate, sa avem parte de un an norocos.
Mamicilor gravidutze din nou le urez sarcina usoara, nastere usoara si bebei sanatosi si multa.Devylla, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!
Dragi papanashi si dulceturi, sa fiti in primul rand sanatosi, sa nu aveti parte de viroze si alte rele in 2009, sa fiti cuminti si strengari in acelasi timp.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Si nu in ultimul rand, urez multa sanatate copiilor bolnavior. Gheorghe, Sara, sa va faceti bine, sa va recuperati.
Eu am lucrat si azi si ieri si alaltaieri, asa ca azi sunt chiar obosita, am fost mai devreme la parinti si la socri si acum am ramas numai eu cu sotul, Antonia a cazut franta.
De gatit nu prea m-am ocupat, am facut doar supa de galusti si pestte, in rest am primit de la parinti.
Saptamana trecuta ne-am odihnit, a fost si Antonia racitaa cu tuse si nas curgator, dar i-a trecut.Nu am putut sa o scot afara ca imediat ii curgea nsul siroi, asa ca am fost prin vizite, a inspectat casele cumnatei si a nasei, am mai fost si prin mall.

Si sa nu uit, daca nu ati vazut la stiri, s-a finalizat in sfarsit legea mamelor se va da 85% din salariu in limita a 4000 ron.

Sa ne auzim cu bine in noul an!La multi ani!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

La multi ani!
Sa ne gasim sanatosi, fericititi si voiosi in anul care vine!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Si acum cu cateva minute inainte de a pasi intr-un nou an, as vrea sa va multumesc ca mi-ati raspuns la infintele mele intrebari, ca m-ati incurajat si ca ati fost langa noi. Sunteti niste persoane deosebite si imi pare rau ca mereu a intervenit cate ceva astfel incat nu am putut sa participam la nici o reuniune, insa timpul nu e trecut, nu!!!!???? Imi pare bine macar ca am avut sa ocazia sa cunosc macar ocazional cate o mamica prin parc.
Va pupam pe toate si inca o data LA MULTI ANI, mamici dragi si puisori scumpici!!!!
La multi ani!!!
pupicei multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Innainte sa adoarma Cristi m-a rugat sa va transmit din partea lui:
Sorcova, vesela,
Sa traiti, sa-mbatraniti,
Ca un mar,ca un par
Ca un fir de trandafir.
Ca merii, ca perii,
In mijlocul verii;
Ca vita de vie
La Sfanta Marie
Tare ca piatra,
Iute ca sageata
Tare ca fierul
Iute ca otelul.
Vacile laptoase,
Oile lanoase,
Porcii unsurosi
Copii sanatosi
Cate cuie sunt pe casa
Atatia galbeni pe masa.

Sa ne auzim cu bine.....La multi ani!

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana30 spune:

Dorim sa va uram si noi LA MULTI ANI! Fie ca noul an sa ne aduca numai sanatate pentru puiutii nostri si pentru noi si sa avem numai succese si impliniri.

Sunteti toate deosebite si sa ramaneti asa mereu. Imi pare rau ca nu pot intra mai des si eu pt a purta discutii cu voi. Dar, totusi reusesc sa va citesc din cand in cand si parca oboseala mai zboara.
Va multumesc si eu sincer pt. ca existati.

Multi

http://community.webshots.com/user/adrianam31?action=publicAlbums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

FETELOR, ACUM IN PRAG DE ANUL NOU, VREAU SA VA UREZ SI EU TOATE CELE BUNE SA FITI FERICITE CACI MERITATI PE DEPLIN IAR TOATE DORINTELE VOSTRE SA PRINDA VIATA.

AM CITIT CUM SPUNETI VOI PE DIAGONALA, DAR AM RETINUT CA SABINA Y, ASTEAPTA UN BB! FELICITARI SABINA, SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!
SANATATE UREZ SI PUIUTILOR CARE SI-AU PUS LA GREA INCERCARE MAMICILE, SA CRESTETI MARI SI SA FITI MANDRIA PARINTILOR VOSTRI.
NOI SARBATORIM IN 4 REVELIONUL 2009, ACASA SI ESTE ATAT DE FRUMOS, DOAR NOI!
GATA MAI SUNT DOAR 4 MINUTE + 1 SECUNDA...!
RAMAS BUN 2008 , BUN VENIT 2009!

VA SARUT CU DRAG FETELOR SI VA MULTUMESC SI EU CA EXISTATI!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput