Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (250)
Raspunsuri - Pagina 8
papanash spune:
Devylla, bb 2 ????????????? oau !!!!! Sa fie cu noroc !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui devylla
Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Sa dea DD sa ti se implineasca visul, felicitari.
La multi ani!
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
mihailescu teodora spune:
Devylla
,eram sigura ca asta este!!!!

Yes,yes,yes!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
papanash spune:
io-s cam cu nervii intinsi, zilele astea au fost extrem de obositoare, Ghighi are un exces de energie de m-a terminat. Nu-i obraznic,e doar foarte activ si curios, si nu mai doarme, daca si noaptea doarme doar vreo 3 ore, ziua vreo 3, in rest misuna.
colac peste pupaza, mi s-a blocat telefonul( la cate trante a luat si cate aruncari....) am pierdut tot ce aveam in el, agenda si filme-poze, care nu erau salvate pe calculator.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
voiam sa mai zic multe, dar mai am de intins rufe si aspirat, dupa care balaceala. Stam acasa, nu ne-am riscat sa mergem altundeva, suntem dupa boala iar tati e inca mucios.
Va urez un an bun, linistit.
Pentru mine va fi clar mai bun dpdv financiar, daca suntem si sanatosi deja e suficient.
Doamne ajuta !
Filme Ghighi
papanash spune:
AAAA, sa nu uit:
ma bucur enorm ca v-am cunoscut ! imi sunteti foarte dragi ! 
Filme Ghighi
ANDREEA11 spune:
La multi ani!!!
Noul an sa va aduca sanatate, bucurie, noroc, succese, iubire, liniste, dorinte implinite, copii sanatosi si bunastare!
Anul 2008 a fost un an bun pentru noi. Cris ne-a facut mai maturi, acum realizez ce mult trebuie sa-mi apreciez mama! A fost un an in care m-am bucurat pentru prima rostogolire, prima incercare de mers de-a busilea, primul ras in hohote, primul pas....ma simt implinita, ma simt mandra, ma simt bogata si toate astea datorita unei bucatele de om pe nume Cristian Mihai!!!!
La Multi Ani!!!!
prisi spune:
La multi ani! si un an nou fericit care sa va aduca multa sanatate si impliniri 
petrecere frumoasa tuturor 
si multa sanatate bolnaviorilor 
sa ne "auzim" cu bine la anul
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
cecilia L spune:
Daca tot suntem la ora destainuirilor, pot sa va spun ca sunteti niste prietene extraordinare si sunt fericita ca existati, ati fost alaturi de mine in acest an minunat, m-am bucurat alaturi de voi pentru fiecare clipa pe care am trait-o alaturi de minunea din viata mea, mi-ati fost alaturi in clipele grele, m-ati inteles cand eram suparata si mai ales cand eram obosita, cuvintele voastre au repezentat fericire cand ma bucuram sau mangaiere cand era suparata.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem

Devylla si Ayumi