Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (250)
Raspunsuri - Pagina 7
mihailescu teodora spune:
Afibebe,sa va fie de bine mutarea in casa noua,s-o stapaniti sanatosi si s-o umpleti de copilashi!!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Sa dam la spate toate esecurile si nemultumirile lui 2008 si sa privim optimist spre 2009!
Si cum spunea Roxana,si eu am crezut mereu ca anii impari imi aduc noroc!
Daca n-o sa mai zabovesc pe aici,va doresc voua,exact ce imi doresc mie,pentru ca si pentru mine ati fost si sper sa ramaneti,niste prietene de nadejde cu un suflet de aur!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Si japonicile noatre au intrat in noul an!
Devylla si Ayumi 
Sa aveti un an minunat!!!!!!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Gabriela77 spune:
Buna seara, fete dragi!!!!
Am ramas acasa, Sara a fost rau aseara, e mai bine asa. Ramanem noi trei, va fi frumos! Si ca de obicei, alaturi de voi!!!! Va multumesc si eu ca ati fost aici cu o vorba buna cand aveam nevoie, ma bucur nespus ca am castigat asa prietene dragi!!!!
LA MULTI ANI, Adimercedes!!!!!
Sabina, sanatate lui Gheo! Bine ca e totul sub control!
Afibebe, felicitari pt casa!
Valentina, ai fost draguta cu jobul meu nou, marturisesc ca nu m-am prins din prima.
Va pup cu drag si va urez din suflet LA MULTI ANI!!!!! Sa fin sanatosi si sa ne bucuram de tot ce ne-a daruit Dumnezeu, copilasii astia incedibili!!!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Sabina spune:
bre, astea care aveti de mancare, aruncati si la mine ca noi suntem de pomina, nimic n-am facut![]()
Si efectiv, in aceasta perioada f f grea pt noi, nu ne-a calcat NIMENI pragul, nu ne-a ajutat nimeni, suntem obositi si terminati.
Si Sim, cica nu mare lucru.....eu sunt complexata total:)))
(Teo mama draga, io nu vb de alaptat/nealaptat, ci ii spuneam dr ca n-a vrut sa manance bebe si stat numa la tzatza si ea mi-a explicat ca a fost modul lui de autoconservare, , eu eram ingrijorata, ea mi-a zis ca a facut copilu f f bine
, si ca de aia nu s-a infectat, pt ca a luat repaus alimentar , s-a multumit cu sanul, nu a consumat energie cu digestia, nu bateam niciun apropos! Uite, si animalutele la fel fac, la boala nu mananca . In schimb acu juma de ora a mancat de-a spart
)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Ce a fost 2008 pentru noi?
E complicat de spus.
In prima parte a anului am fost sanatosi si nu ne-am complicat cu mari realizari.
In a doua parte a mai venit cate-o viroza, insa am avut alte realizari.
Iar finalul a fost cam apoteotic:))
Stiti ca anul 2008 va avea o secunda in plus?
:)
va urez un 2009 cu sanatate, fericire, multumire de sine si multa iubire!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Si japonicile noatre au intrat in noul an! Devylla si Ayumi ![]() Sa aveti un an minunat!!!!!! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Sabina spune:
La ...multi ani Sabinutza!!! Am lasat comment pe blog :D

Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
La multi ani fericiti, dragele mele !!!
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Dupa o saptamana de pauza fortata, fara net, iata-ne si pe noi la fix pentru urari !
Suntem bine, spre deosebire de tine, Sabina,eu am niste friptura rece si carnati, bag o mamaliga repede si o placinta la cuptor ( de-aia congelata, gata facuta ).Tot ce am primit si am gatit s-aterminat. <Mai amprin congelator carne si peste, sa vad daca mai am chef de gatit.
Ghighi mananca de sparge zilele si noptile astea, azi-noapte a mancat de 4 ori, m-a speriat. Tot timpul cere 'papa' si nu numai cere, chiar mananca !de ieri nu-i mai dau antibiotic, gata ! e mai bine, doar ca i-au iesit 2 bubite pe obraz, cred ca de la atatea siropele.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun