Pepenasi de iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 3
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna Babypoint - am primit si io mail ieri. Sper sa reusesc sa pun mana pe ele pana maine. Mah iar cred ca is natanga ca io n-am vazut nici un nr de tel decat unu' de Nemtia. Altfel sunam si nu va chiauneam pe voi ... Va iubeeeeeeeeeeesc!!! mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
Asta e nr BabyPoint Ro 0749206874 / 0731472559 si asta
ElizaClara spune:
Diarux, am incercat sa ii dau Milumil si eu, cand era mai mic il papa si speram sa ii placa si acum... Si al meu ieri a tipat, zic eu de alint, mai nou scoate niste sunete tare dragute, imi vine sa il mananc! Deci hai sa ne indopam cu ceaiuri si sa speram ca vom avea destul lapte pt bebici. Nu stiu ce ne facem cand merg la scoala, ar trebui sa il iau cu mine, altfel nu am cum sa ii dau din 2 in 2 ore sa pape. Sefa mea ar trebui sa ne faca o cresa, inca 2 colege au si ele copii mici si am putea sa o punem pe laboranta baby sitter (oricum nu face nimic)!!
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
ElizaClara spune:
Calciu i-am dat cu lingurita, noi acum am terminat o cura de 10 zile si ne chinuim doar cu Vigantol si fier.
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
moni_or spune:
Salutare fetelor!
LA MULTE LUNITE PENTRU MIHAITA DE CRISTINA, SARA DE ANKUTA SI SARA DE CARISSMA!
Noi de revelion stam acasa, nu prea ma lasa inima sa petrec altundeva primul revelion cu puiul meu, mai ales ca la ce ore de culcare are e foarte posibil sa-l prinda 2009 treaz. Si in plus sunt asa obosita ca nu imi trebuie niciun chef.
SIBYLLE cum mai sunteti cu sanatatea?
DIARUX, Andrei al tau incepe sa semene tot mai bine cu Luca la comportament. Vezi sa nu inceapa sa ti se culce la 12 noaptea si tie 
MARINA, esti extraordinara, mor cand vad cate bunataturi stii sa gatesti. Si ce ma enerveaza cel mai tare e ca mai si esti ca o modela de slaba.
ILEANNA, mie mi-e dor de tine sa stii. Cum merg pregatirile cu mutatul?
ANNA, nici eu n-o sa-i dau nimic din familia verzei mult timp de acuma incolo ca Luca e tare sensibil la burtica. Imi pare rau ca te chinuie Ioana noaptea, lasa ca acusi vine minivacanta voastra.
ELIZA, sper ca nu sunt indiscreta, tu nu spuneai ca lucrezi in domeniul geneticii? Ca acum zici ceva de scoala...
Eu sunt lesinata dupa gombotul meu
Mai nou toarce ca o pisica atunci cand e binedispus, cand il schimb (ca ne place la nebunie in fundul gol) sau cand il pup pe burtica. Face un ggggggrrrrrrrrr cu un r din ala frantuzesc de imi vine sa-l pap. Cred ca va fi un megaalintat ca toata ziua il pup, da nu pot sa ma abtin. Si mai nou se taraste cu viteza tot mai mare de-a busilea, trebuie sa am grija unde il las ca sa nu-l culeg de pe jos.
Gata,fug sa fac dus ca a adormit.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Marina_1609 spune:
moni_or, da de unde slaba... mai am un pic si rup cantarul. am o burta naspa rau si nush daca mai scap de ea
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
ooka spune:
ba esti si slaba si frumoasa tu Marina..
salut
Ralu sarumana pt pm da merje doar prima parte
, poate mai scorbolim dupa cele bune, la tine merge?
Ileanna, io iti urez muuult succes
si imi pare rau ca iti curge pe langa tetina, parca e o conspiratie![]()
Eliza, doamne cit gatesti, bravo tie, io asa ma bucur ca nu vine nimeni la noi ca nu aveam nici un chef..
mai cetesc si revin
mami de Sofi
moni_or spune:
MARINA, degeaba te plangi tu ca te-am vazut in pozele de la intalneala: esti si slaba si frumoasa cum spunea si ooka, mai stii sa si gatesti demential si mai ai si o fetita de-ti vine s-o mananci. Asa ca lasa-ma in durerea mea
ca acu' am facut dus si m-am cantarit si am cu 7 kg mai mult decat inainte sa raman gravida, in conditiile in care la 2 sapt. dupa nastere mai aveam de dat jos doar un kil jumate. Da lasa, mananc eu ca o purcica si acuma de Revelion da dupa aia apa plata cu lamaie scrie pe mine, ca nu se mai poate 
Am vazut ieri pe Prima Baby Boom cu Diane Keaton. Cred ca l-am mai vazut partial dar acum cu bebe l-am vazut cu totul altfel, tare mi-a placut. Si Luca a dormit pe tot timpul filmului, cred ca e prima data de cand s-a nascut cand vad un film cap coada.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Ralu79 spune:
'mneata si de la noi
Ileanna- multumesc
. Vezi ca e rost de cercelusi la subiectul cu indemnizatia de 85%![]()
Moni- mie doctorita mi-a spus sa ii pun cereale in mar daca nu gasesc biscuiti fara gluten, asa ca presupun ca e ok.
Kimmy- tinem pumnii pt. apartament. Nu ii place Timeei verdele- ce tare![]()
Irolf- si eu sunt fara CM din octombrie 2007. Imediat o sa spun ca am avut cm acum 2 ani![]()
Estrella- multa sanatate micutei Maya. Vezi ca merge si cu razatoare de plastic pe care o poti gasi si la Real
ElizaClara- spor la pregateli. Nu bagi retete de rulade si tort de cocos cu cioco?
Ooka- stai ca mai incerc dupa ce papa Mirunicimea Sa. Poate mi s-au impleticit mie literele pe dupa deste![]()
Pupicei tuturor si reevin cu povestiri
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
Marina_1609 spune:
si eu am cu 6 kg mai mult...
merci oricum de complimente
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
carissma spune:
LA MULTI ANI Mihaita si Sara de Ankuta! Sa cresteti mari si voiosi!
Moni or
multumim pt urari si pt raspunsul legat de Milchzucker! Eu ii dadeam cate o lingurita la 1 biberon (ca oricum nu avem mai mult de 4 mese pe zi), dar de cateva zile ii pun toate cele 4 lingurite intr-un singur biberon si tot nu are efect.
Flori am citit ca la voi a functionat Baby Las insa eu nu reusesc sa-l gasesc. La Sensiblu nu mai aveau, iar la alte farmacii mi-au spus ca nu auzit de el...
O sa mai cautam!
Si noi asteptam comanda de la Babypoint si intre timp mancam borcanele cu amestec de fructe de la Humana (cumparate de la DM).
Sper sa nu avem parte de copii mofturosi din cauza lor!
Trebuie sa fug la cumparaturi dar o sa revin...
Mult spor in toate!

, 08.07.08