Pepenasi de iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 2
ElizaClara spune:
Ana sa speram ca nu e cazul de o recidiva. Incearca sa nu mai iei siropul sa vezi cum se comporta Matei.
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
diarux spune:
ELIZOOOOOOOOOOOOO deci io am facut o criza ieri ca asta al meu parea ca nu se satura cu sanu si am incercat formula. nan. ca i-am schimbat laptele, adik milumil. am zis ca nu ii place ala.dar esec total. adik nici nu ajungea bibe pe limbutza si isi facea singur greatza. am incercat si cu linguritza. tot esec. deci nu stiu ce o sa ma fac cand ma lasa tzitzili. ce e mai rau e ca am incercat sa ii dau calciul cu ceai baby drink, cum i-am mai dat si pana acum si nu il mai vrea nici pe asta. desi il sorbea cu placere. oare ce o fi????
azinoapte a dormit chipurile mai bine
adik s-a trezit la 3 si la 7. ceea ce e super. dar ne-a chinuit toata ziua de ieri cu urlete. ma gandeam ca o fi racit , o fi luat de la mine, febra nu are, rosu in gat nu pot sa vad, dar daca il iei in brate, ii trece.

deci...sa fie doar alintat si atat?
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
bobitamica spune:
Buna dimineata,
Am intrat si eu putin,pentru ca fetita mea are un somn de frumusete pana pe la 10.30. As fi dormit si eu un pic,dar mai am de facut cate ceva pentru revelion.
GINI....e bine atunci daca nu poate merge cu el. Mie mi-e teama chiar sa nu mearga pe varfuri. nu vreau sa o pun in ghips la 1 an. Am inteles de la mama si bunica ca eu tare m-am chinuit...am stat 9 luni in ghips in diverse pozitii. Si mama spunea ca pentru ea a fost traumatizant sa ma vada asa. Din acest motiv incerc sa evit. iti dai seama ca mi-ar placea sa aiba si ea activitati si sa se joace singurica. Jocul acela este foarte interesant.
Ati scris de curand ceva legat de COJITE PE PIELEA CAPULUI.
Am descoperit ca si irina are. Am fost la pediatra ieri si am intrebat ce pot sa fac sa scapam de ele.Mi-a dat o reteta care se face in farmacie. Contine acid acetilsalicilic si vaselina. Mi-a spus sa o ung seara inainte de baie .
Imi pare rau fetelor daca va simtiti rau.
In legatura cu stomacul...eu am avut ulcer acum 10 ani...dar si acum toamna si primavara ma supara.. Cred ca e in functie si de vreme si de starea mea psihica.
toate fetele
kamelya spune:
neata
nu am citit din urma
INTREBARE: cum pun dovleacul sa-l coc in cuptor?Pun apa in tava? si cat timp il las?
Multumesc
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
Marina_1609 spune:
marimar din pacate nu am o poza cu salata. nici eu nu am mai mancat de 1000 de ani. o sa incerc sa fac acum de revelion, daca reusesc
RATA CU MANDARINE
intr-un bol amestecam 2-3 linguri ulei masline, sucul de la o mandarina, 1-2 cuisoare, o lingura de zahar, o priza de sare, un pic de piper si rozmarin. eu am pus si o frunza de dafin.
punem carnea in aceasta compozitie, de dorit intr-o punga si scoatem aerul si o lasam la frigider o ora. cand este gata, scoatem carnea si o stergem cu hartie sa ramana curata. intr-o cratita topim putin unt cu un strop de ulei si lasam carnea sa se faca in acel abur. mai spre sfarsit punem si mandarinele curatate ca sa nu se sfarme de tot.
eu am pus 2 mandarine la 2 portii ca atata carne am avut![]()
ana_a maalox poti lua pt stomac chiar daca alaptezi. are efect de diminuare a aciditatii si te poate ajuta. asta e sfat asa pt moment. dar daca durerile sunt dese, du-te la medic. mai stiu un remediu care chiar nu are ce dauna: faci un amestec in proportie de 1:1:1 de ulei masline, miere si suc de lamaie. ia cate o lingura inainte de masa. e f bun.
Eu am avut gastrite destule si de 2 ori ulcer. in 95% din cazuri sunt provocate de helycobacter. la mine nu a existat....dar tratamentul a fost acelasi Omeprazol. ultima daca, in toamna asta am luat Controloc(o varianta mai puternica) si De-nol, maalox si motilium pt greata ca la metoclopramid am reactii nasoale. dar mentionez ca nu am alaptat. tratamentul a fost de 2 luni si acum mai iau doar la nevoie
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
kla78 spune:
salutari!!
n-am apucat sa intru sa va urez Craciun fericit si imi cer scuze,dar acum printre treburile ce le am de facut prin casa mi-am facut putin timp sa va urez un an nou plin de bucurie,fericire si implinire alaturi de cei dragi!!!la multi ani!!!
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui atb Fetelor, care pe unde petreceti de rev? Noi cred ca stam acasa, sau mergem la nasi, numai ca nu prea suntem incantati de idee fiindca la ei se fumeaza mult iar noi suntem nefumatori. Mai vedem noi... Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 |
Vezi de ce ne-am incuscrit noi??
Am aceeasi dilema... Ovidiu mai fumeaza, dar nu in casa... Nasul nostru insa, fumeaza ca un turc... In plus, cu Erika la purtator nu imi convine nici sa mergem noi la ei, nici sa vina ei la noi...
Cred ca o sa stam acasa si gata... Daca era doar Eliza, stateau altfel lucrurile, dar pe Erika nu vreau sa o scot din ritmul ei. Din experientele de pana acum, mi-a dat de inteles ca singurul lor de somn pe care il prefera este propriul ei pat. Nici macar in bouncer nu adoarme! Asa ca nu vreau sa o chinui...
ileanna spune:
Pupici multi multi multi la toate fetele dragi!!! Mor de ciuda ca nu am timp sa vb cu voi (pfuaiii ce am ajuns, io solitara).
Siby si estrella multa sanatate la puiutzi!!! Noi nu am avut decat un pui de 38 cu 2 cand cu rotarixul dar deja am gustat senzatia de a avea copilasul bolnavior ...
ooka sper sa ne placa borcanelele de la Hipp ca altfel dau in depresie!!! By the way am luat si io un Magic Cup de la Avent si i-am pus tetina cu 4 gauri si ... vreau sa zic ca curge pe langa capac. Ori is io natanga ...
Babypoint - am primit si io mail ieri. Sper sa reusesc sa pun mana pe ele pana maine. Mah iar cred ca is natanga ca io n-am vazut nici un nr de tel decat unu' de Nemtia. Altfel sunam si nu va chiauneam pe voi ...
Va iubeeeeeeeeeeesc!!!
Marina_1609 spune:
am trimis mesajul ca imi era teama ca o sa dispara.
ana, poti manca chiar frunza de aloe, doar ca e a naibii de amara, insa e si foarte buna.
primul meu ulcer s-a tratat prost si a ramas cu cicatrice...din cauza asta am probleme si acum. doctorul mi-a zis ca de problema asta nu prea am cum sa mai scap si singura solutie este sa iau tratament preventiv i nfiecare primavara si toamna ca aceasta e perioada lui de manifestare si sa nu ajung sa ma tavalesc pe jos de durere
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
AnnaBaby spune:
Neata fetele. Am avut iar o noapte grea, cu mult plans, scancit, miorlait, leganat, plimbat, etc
Eu nu stiu ce sa mai cred, dau vina pe vreun dintisor, dar i-am pipait gingia si nu simt nimic si nici ea nu se stramba ca ar fi dureroasa, habar n-am...parca nici laptele nu-l mai bea asa cu pofta cum obisnuia ea...dar febra n-are...nu e racita...nu stiu ce poate sa aiba...In fine...
Vad ca multe fete le dau copiilor conopida, brocoli, fasole verde, mazare, dar eu, dupa cate am citit si intrebat pe la diferite mamici, doctori, etc. am inteles ca fasole, mazare si varza nu se dau pana tarziu, dupa un an, or conopida si brocoli sunt tot din familia verzei, deci pana la urma ce sa mai cred?
Nu stiu cum s-o conving sa pape legume, ca nu reusesc deloc, desi tot am variat combinatia de cartof, pastarnac, dovlecel, morcov, telina, dar se pare ca nu prea e atrasa de ele. In schimb papa mar, ieri de ex, a papat vreo 75 ml, m-am declarat multumita. Dar acusi face 6 luni, nu poate sa creasca doar cu lapte si mere
. Am comandat si eu de pe Babypoint niste borcanele Hipp ca sa le incerc, ca prin farmacii si supermarketuri n-am gasit. Acum astept sa vina. Si de saptamana viitoare o sa-i introduc carnita, in speranta ca asta o sa-i placa

...si apoi branzica...dar asta cand ma intorc din vacanta, ca saptamana asta iar o sa stea la mama cat suntem noi plecati, asa ca nu e un moment prea bun de incercat lucruri noi...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Nicholas Cristian 19.07.2008