PRIETENE FARA TITLU (25)
Raspunsuri - Pagina 9
Florinini spune:
LA MULTI ANI DIANA!!!
Multa sanate, noroc si numai bucurii in viata, sa fi mereu la fel de vesela si sa aduci numai impliniri parintilor!
Florinini spune:
Aho... Aho... Aho...
Un An Nou plin de sanatate si multe realizari.
Nu stiu sa sorcovesc, dar va urez din suflet sa fiti mereu frumoase, tinere si pline de veselie, sa nu va lipseasca nimic si mai ales sa iubiti si sa fiti iubite
, sa va fie copii sanatosi si barbatii mereu voiosi
!
Florinini spune:
Moni ma bucur ca ati avut o petrecere frumoasa si copii s-au simtit bine si mai ales Diana a fost se vede in centrul atentiei, cum merita dealtfel pupici la mica domnisoara
Ingridcum se mai simte Diana ta, am vazut filmuletul cu Mos Craciun, o adevarata domnisoara, eleganta si ce frumos multumeste ptr. cadousi, cata inocenta si incantare
. Nu am putut sa las comentariu!
Denisace faci, cum te simti? M-am gandit la tine in seara de ajun, sa te sun, dar apoi mi-am adus aminte ca sunteti plecati. Sper ca ati petrecut frumos si cu multa...zapada, ca la noi nu mai este acum, cel putin a fost super de Craciun cu zapada ca in copilarie, mai rara aici.
Florinini spune:
Mira, sper ca nu e nimic grav cu Selin, si trece repede
.
Io cred ca copii astia mai fac febra asa pe nepusa masa poate si de prea multa emotie si prea multe care se intampla in jururl lor intr-o perioada de timp foarte scurta, si organismul lor reactioneaza cumva si poate febra e o cale de expresie a stresului acumulat de ei! Zic si io...sa nu dati cu porodici
(preluare din vocabularul maghiar, ptr. rosiile...ardelenesti)
David nu face febra, cred ca a facut ultima data prin septembrie cand a tusit cam 2 zile...face febra sa zic cu indulgenta de 3 ori pe an...acum poate ptr. ca nu e la gradi si e ferit de contactul cu diferite medii, oi vedea cand o sa-l duc!
Florinini spune:
Anca,sper ca Andrei e mai bine acum, cu intarziere iti urez si eu La multi ani
, multa sanatate si realizari! Sper ca Noul An sa fie mult mai bun ca cel care a trecut!
Florinini spune:
Deea am vazut-o si eu pe Daria, e scumpa si cumninte si talentata, creste in mediu artistic, cu siguranta o sa fie pasionata de frumos! Esti foarte talentata si cu siguranta Daria este, se vede de pe acum!Bravo!
Florinini spune:
Sa fi sanatoasa, norocoasa si cuminte sa aduci numai bucurii parintilor!
LA MULTI ANI ANASTASIA!

LunaNoua spune:
Vaaaaaaiii, Florina, ce-mi facusi ????? Am stat 1 ora si m-am uitat la absolut toate pozele tale. Nu stiam ca ai un alt cont pe drop. Aveam eu insomnie si pana acum, dar acum .... mi-a trecut cu totul orice picatura de somn. Sunt profund marcata de pozele voastre. SUPERBE !!!!!!!! si David e o minune de baietel

. Frumos si cuminte, si istet foc la ce ochisori are !!!!!!
blog
marchplayer spune:
Morning
Florina, doar o poza noua?? Si nici nu se vede bine David!!!
Am si eu o intrebare? Voi sunteti fotografi? Aveti un aparat profi de facut poze? Cum il convingeti pe david sa stea in toate pozitiile alea? De mult imi pun ntrebarile astea.
David este un copil foarte frumos si pe deasupra fotografiile sunt exccelente. Imaginatie, pozitie, costume...toate alcatuiesc un tot fantastic
Eu la cafeluta, repede repede scriu ca ma cheama datoria.
deea, chiar artista in devenire Daria ta. Ce fericita este cu ursuletul ala in manute. Ati avut fun aseara nu gluma.
Si la noi au fost iarasi fetele aseara plus niste veri de-ai lui Robert ce au un baietel mai mare cu un an decat Ioana, mare destrabalare a fost la mine in casa, galagie cat cuprinde si tot o alergatura si o saritura. Cel mai haios a fost Rares care alerga si el de colo colo dupa copii.
Azi bag la spalat si aspir prin casa ca n-am facut-o demult:))
Iara este frumos afara, deja avem mult soare, deci copii iara vor sta pe afara, probabil atunci voi si aerisi in casa.
Trebuie sa pun sa fac si o ciorbita pentru copii ca n-au mai mancat de doua zile si se cere ceva lichide.
Moni, voi aveti iara petrecere azi. Am vazut pozele si cu petrecerea de acasa si cu darurile primite. Chiar o ramada de cadouri intr-un timp record:)) Si unde mai pui ca mai urmeaza o serie.
Ingrid, Diana ta ce mai face? Cum se mai simte??
Anca, ce mai faci doamna, abia astept sa actualizezi toate stirile. mai vino pe la noi in pauza de copii. Imi pare tare rau ca a facut enterocolita Andrei. Momentrul nu conteaza, oricand este nasol sa fie bolnavior. LA MULTI ANI cu intarziere. Frumos cadou ti-a acut sotul, asa o sa poti sta pe net in toate pozitiile, sper ca ai wirles![]()
Mira, ce draguri kinderi tai cu gradinita. Cred ca pe Selin o aste vreo raceala, mititica, sper sa se faca bine repede sa nu liopseasca de la gradi. Azi paca le faci tort de ciocolata.
Ana sa stii ca asteptam poze, cand poti sa pui. Abia astept s-o mai vad pe draga de francesca
Anda, si la voi gata sarbatorile, am intrat intr-un nou an plin de surprize placute. sa dea DD sa fie si cu un test pozitiv ca sa aiba Mark o companie pe masura.
denisa te asteptam cu vesti si poze noi noute. Le-am vazut pe alea de familie si sunt super. Toti imbracati frumos si toti frumosi!
dana Ene te asteptam si pe tine cu ceva outati despre patinatoarele tale
Va pup pe toate fara excceptie si plec la treburi ca gata sarbatoarea.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete