PRIETENE FARA TITLU (25)
Raspunsuri - Pagina 10
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Diana a terminat antibioticul si tuseste in continuare, dar mananca. Atat cat poate de tuse. Asta e vestea buna. Vestea rea e ca sunt eu cu gatul in pioneza si-mi curge nasul. Si sotul, ca bonus.
Noutati nu am, se joaca toata ziua cu nepotul meu, a depasit faza cand il trimitea afara din camera. Pur si simplu se inteleg ok, asta ma bucura enorm. Intradevar...era bine daca avea un fratior, dar, na..
Intru in drop, ca n-am apucat sa vad nici pozele Dariei, nici ale Dianei etc. Florinini, ai pus ceva noutati? Sau sunt tot alea din vara?
Va pup si revin.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
marchplayer spune:
HELLO AGAIN
Aproape mi-am terminat treburile...sunt rapida. Am dat si copiilor sa pape, acum rares a adormit, cred ca va dormi ca o ra dupa care vom iesi afara. intre timp eu mi-am mai facut o cafeluta si am trecut la pauza. Robert se joaca impreuna cu Ioana cu plastilina. M-a innebunit c plastilina aia, mereu o cere.
Nepotul ce a fost aseara la noi, implineste acum in ianuarie 4 ani si merge la gradinita din toamna. Nu stie sa faca nici macar un puzzle de 6 bucati, nu zice nici o poezie(cica la gradi ar spune, dar acasa nu vrea sa spuna nimic) si nu-i un copil timid. oricum tasu a vazut filmuletul in care Ioana "scria" si m-a intrebat daca nu cumva exagerez. ei nu-l pun pe Claudiu sa faca nimic acasa. Cred ca nici macar povesti nu-i citesc. Doar se uita la filme pe calculator, televizor. N-am vrut sa comentez nimic dar mi se pare ca varianta lor este extrem de gresita. I-am lasat in pace ca oricum nu le-as fi schimbat eu optica. Isi cresc copilul cum vor.
Ingrid ma bucur ca se simte Diana mai bine. Sa stii ca trebuie sa-i dai sirop de tuse Dianei ca nu ea trece tusea doar de la antibiotic.
Monico tu ce faci? Dormi inca sau esti in regatiri pentru mega party?
Ioana(pufu) mai scrie si tu cate ceva despre Vladimir sau mai pune ceva poze noi ca ne este dor de el. De intalnit cand ne mai intalnim si noi??
Deea tu ai baut cafeaua? Merget la petrecerea Anastasiei azi?
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
pisoi3 spune:
Buna fetele,
In primul rand, La multi ani, sa aveti un an minunat si plin de impliniri!

Sanatate si fericire cat cuprinde!
Saru mana pentru urarile referitoare la testul pozitiv, speram si noi sa fie cat mai repede
, acum asteptam, ce sa facem, tare ma enerveaza chestia asta ca nu pot eu controla faza asta cu ramasul graviduta, am eu asa o problema cu controlatul a ceea ce fac de nu pot sa va zic. Control freak cum imi zice sotul meu.
INGRID, sanatate la toti trei, vad ca sunteti toti bolnaviori, sa va faceti repede bine!
MONI, asa e cu vorbitul in romana, ai dreptate, insa ce ma fac eu daca nu vrea si pace copilul sa vorbeasca cu mine?
Tati ii vorbeste in romana dar degeaba, a, aseara ne-a uimit ca a zis de o jucarie ca s-a oprit, si pe urma se uita zambind la mine si imi zice acelasi lucru in franceza.
Daca vrea poate, dar nu vrea, capatanosul mic!
ANCA, m-am speriat cand am citit ce ati patit, slava Domnului ca sunteti bine si tu si sotul si ca nu ati patit nimic. Ce pot sa mai zic de nedreptatile care se fac in Romania? Cea mai buna comparatie e aia cu Bleak house a lui Dickens.
Tare rau imi pare ca ati trecut prin asa ceva, sper ca v-ati revenit si ca asigurarea v-a reparat masina, restul sa ramana doar o amintire urata! Sanatate multa si voua si copiilor, sa va fereasca Dumnezeu de rele!
DENISA, m-am speriat cand am citit si ce ti s-a intamplat tie, bine ca esti ok. Macar acolo nu se fac nedreptati ca in Romania. Ai grija, poate ar fi bine sa vezi un medic, cum au zis fetele.
MIRA, tare frumosi copilasi ai, i-am admirat in poze
. Sanatate lui Selin.
DANIELA, si ai tai la fel
, niste frumosi.
De fapt, acelasi lucru il zic pentru toti copilasii, sunt niste superbi, am admirat si magarusul din dropul DEEI, Daria cea simpatica, pe DEEA in maneca scurta
(DEEA, te inteleg, ca si eu mai ies la fel pe terasa, in zapada nu am incercat inca
)
FLORINA, bine ai revenit, ma bucur mult ca scrii si dai vesti despre David, sa iti aduca anul nou un bebe sanatos si cum iti doresti tu!
URSULICA, si tie iti doresc un bebe la fel!
Ma duc ca s-a trezit puiul. Revin mai tarziu.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
monica70 spune:
Buna dimineata! Vorba vine,dar eu nu demult m-am sculat din pat si asta ca venea popa cu crucea
Diana picteaza.Nu s-a lasat pana nu i-am dat borcanasele si pensulele noi,la ea degeaba le pun deoparte ca tine minte perfect ce-a primit si le cere.Insistent.O las ca pe urma numai bine o bag direct in vana la o baie si pe urma la nani.
INGRID faaain, fix ca la noi
.Si Diana inca tuseste desi a terminat antibioticul.Iar eu cu gatul ce ma zgarie si cu nasul infundat.Numai bine puteti veni incoace ca ne asortam
.Cand veniti? Sa stii ca numai luni poate merge sa vada de papusile alea ca n-are cum fi deschis pana atunci.
FLORINA multumesc de urari,bine ca pui poze si nu zici unde
Acum ca a zis DEEA am facut si eu sapaturi,vad ca am muult de recuperat!
DANIELA cred ca ai dreptate cu copilasul ala,dar n-are rost sa le zici nimic parintilor,ca nu cred ca ii vei schimba defel,dimpotriva te vor considera tot pe tine exagerata
Cunosti stilul 
ANDA control freak zici
? Mai cunosc ![]()
DEEA dau si eu o cafea,ce facusi te trezisi inaintea mea?
MONI
7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
miraklucker spune:
buna dragelor.
Eu am fost la lucru si m-am si intors. N-a meritat drumul pana acolo. am baut doar cafeluta si am si plecat. Nu e nimic de facut
.
Ai mei plecara la ski. eu cu Selin suntem consemnate in casa. Ea nu e bine. Toata noaptea n-a dormit a avut febra, a venit la mine in pat, apoi spre dimineata a vrut la ea inapoi. Numai agatata de gatul meu sta. Cred ca mergem la somnic amandoua.
da, daniela azi fac tortul. Nu am mai avut faina ca l-as fi facut pe 31. am facut numai saratelele, dar m-am chinuit degeaba ca numai eu le mananc. Copii nici nu se uita la ele
.
florina asa sunt copii. Cand ii ai trebuie sa pui si asta la socoteala. Probabil e un virus, a inceput si sa stranute si sa-i curga nasul de azi dimineata.......dar eu intotdeauna zic, sa fim bucurosi ca e numai atat. Asta trece. sunt altele mult mai rele.
voi cum v-ati reacomodat in america? Ce zice David nu vrea inapoi?..........ai mei au vorbit ieri uc mama mea pe mess, si azi numai ca ma trezii ca Daria vrea la buni, dar ACUM
, Selin ca vine si ea...........off ce sa facem ca e asa departe
.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica70 spune:
MIRA fain ca ai scapat asa de repede! Macar stai cu Selin daca tot e bolnavioara 
Asta e linkul nou al Florinei: http://www.dropshots.com/florina2
MONI
7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
silvi_2005 spune:
VA DORIM TUTUROR UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI SI BUCURII CU SPIRIDUSII SANATOSI SI VOIOSI !
MONI sarcina usoara si un bb sanatos! LA MULTI ANI DIANA ! Esti o papusa frumoasa si cuminte, ma topesc cand vad pozele tale. Pupici multi de la noi!
Silvia & Alain
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
monica70 spune:
SILVI multumesc mult de urari!
Diana doarme,a adormit rapid dupa baie . E cu toata menajeria in pat: Bau,ursuletul,ursulocul mare,cosul cu bobo Norbi si a mai pus si calutzul langa pat
Tot e bine c-a uitat de Dino si cainele urias Scooby ca aia nu stiu unde mai incapeau 
La ora 17 o trezesc sa o echipez ca la 18 trebuie sa fim la locul de joaca.O sa vina si maica-mea pe-acolo, nu se putea sa lipseasca ![]()
Sper sa iasa fain,dar clar copiii se vor distra la tobogane! Si sper sa nu fie aglomerat,ca n-am mai platit in plus cateva milioane si pentru exclusivitate ... Multi nici nu stiu ca e deschis azi.
FLORINA am apucat sa studiez pozele,la filme o sa ma uit impreuna cu Diana,diseara probabil.
Acum ma pun si eu sa ma dau cu niste oja transparenta,ca la manichiura nu mai apucai sa merg ![]()
MONI
Florinini spune:
Fetelor, multumesc ptr. cuvintele super frumoase la adresa pozelor noastre! 
Deea
esti draguta, e nasol ca ai insomnii si eu am acum si deaia sunt la ora asta pe aici.AS bea o cafea, dar tot mai sper ca imi mai vine somnul
Daniela, sotul e pasionat de foto, are si aparate pofesionale, dar pozele care le-ai vazut sunt facute doar simplu,si cred ca marea majoritate cu aparatul mic Canon si sunt facute de mine, ma refer la pozele de pe contul florina2, cele de pe florina1 sunt facute cu aparatele profesionala, cu lumini si cu tot felul de scule care se folosesc la foto, am lasat contul ala ptr. Marius acolo pune el pozele in care david efectiv "munceste" iar in cel de-al doilea cont pun eu poze facute in orice moment. Cat despre cum sta el si ce ii facem...pur si simplu nimic, el vrea si practic cred ca are talent la asa ceva...stie sa-si scoata tot felul de expresii si mimici ca si noi ne miram de el
. Asta cand are chef, cand nu..poti sa te rogi ca nu iese nimic bun...e destul sa zica Marius:tati facem ceva poze? iar daca are chef e foarte "productiv", daca nu...asteptam "vremuri mai bune"![]()
Sa stiti fetelor astazi am pus pozele, ma refer la cele de la Craciun, celelalte sunt puse un pic mai demult, dar astazi in timp ce le puneam a fost o pana de curent, asa ca nu am mai apucat sa scriu mesaj cu link-ul cu pozele, de fapt chiar aveam deschis forumul si numai trebuia sa pun decat linkul cand a cazut reteaua...
Florinini spune:
Ingrid ma bucur ca e mai bine fetita, daca manaca e foarte bine chiar si putin 
Anda e greu cu asteptatul, dar sa speram ca bb e acolo si numai trebe sa ai 2 linioare si apoi sa vezi bucurie mare. Multumim de urari.
Astazi merg si eu la medic la eco sa vedem cum s-au rperat lucrurile "pe acolo". Am fost pe 30 la medic cand deja aveam o intarziere de 39 zile si mi-au luat sange si imi fac tot felul de analize, sarcina nu a fost se presupune doar ca un ciclu anovulatoriu, sau o ovulatie cam la 28 de zile
.
Oricum sunt happy ca mi-a venit CM in noaptea de Revelion...
bine si atunci ca deja simteam ca ma apuca toate pandaliile. Ce ma bucur in plus e ca nu am nici o durere, ma temeam ca dupa o asa intarziere o sa ma doara burta tare...se pare ca cauza durerii la ciclu a fost indepartata, si trebuie sa-i multumesc si aici doctorului Herghelegiu:si-a facut treba super bine, cel putin asa pare, vad astazi cum arata uterul la eco!