PRIETENE FARA TITLU (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Florina m-am crucit cand am citit ce ai scris "dar pozele care le-ai vazut sunt facute doar simplu,si cred ca marea majoritate cu aparatul mic Canon si sunt facute de mine",, mai apoi am citit in continuare si m-am dumirit, am dat cu search ma gandeam...daca pozele astea super sunt facute de florina cu aparatul ei canon, apai barbatul ei, pasionat de fotografie si cu scule profi ce fotografii ar scoate??? Toate astea in conditiile in care eu poze cu david am vazut doar pe florina1, habar nu aveam de existenta celuilalt cont. In sfarsit, am gasit si eu florina2 si am vazut si eu poze ceva mai "normale", David este oricum fotogenic si cred ca si tu le ai cu fotografia ca si astea de aici sunt destul de reusite.
hai ca aberez pe aici. Sper ca m-ai inteles.
Monica, tu de ce ii faci baie Dianei, iarna in miez de zi ca mai apoi sa o scoti afara??? Nu raceste?? hai ca voi acum sunteti la petrecere. astept diseara poze cu de toate, copii, tinuta, tort, cadouri. TOT TOT TOT sa bagi!!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara,acum am apucat si eu sa intru si sa pun pozele:
http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-01-02/18:45:59
Cand am ajuns acasa Diana l-a invitat pe Robi sa vina sus la noi sa vada impreuna cadourile si drept rezultat ambele camere au devenit full de jucarii imprastiate pe jos Abia s-au despartit,dar important e ca s-au simtit bine.La tobogane nu mai zic ,Diana nici nu a vrut sa vina sa vada ce cadouri a primit - ca sa nu se desparta de tobogan! Abia la plecare s-a pus pe scotocit prin sacose
merg sa o conving sa se culce

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

DANIELA pai e racita gata Dar nu am scos-o direct afara,ca doar a dormit bine mersi vreo doua ore jumate .Si apoi tzusti in masina si cand am plecat iar tzusti in masina.N-a apucat sa stea pe-afara.Aseara nu am mai apucat sa ii fac baie ca era prea obosita.La ora asta canta multi ani traiasca
Florina ma bucur ca s-a reglat treaba!

Daniela nu au fost prea reusite pozele ca erau tot intr-o fuga copiii ... deci si cand i-am prins cat de cat,erau cu frezele mai valvoi.Tortul a fost bun,dar pentru copii era mai potrivit cel cu fructe facut de mami ... Asta a fost cu crema de suhaida si ceva visine in interior.Si a ramas si pentru mame si tati,am servit si gagicile din zona,plus ca a ramas un sfert de l-am adus acasa ... Surpriza serii a fost ca a venit si Adriano,administratorul de la fostul meu loc de munca pre-precedent ,tatal Giuliei fetitza cea blonda cu parul lung . M-am bucurat ca nu ne-am mai vazut de vreo jumatate de an cred si atunci pe fuga ...

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI DIANA!
LA MULTZI ANI DARIA!
Va pupam

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

La multi ani, DIANA! Mult noroc, sanatate si... un fratior!

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Denisa, m-ai facut sa ma uit in ce data suntem Am crezut ca am uitat de ziua fetei mele Apoi am cautat sa vad Daria Mirei cand e nascuta. Nici ea nu e acum. Cine mai e Daria ? Sa ii uram si noi

Moni, era de asteptat cu topoganele. Mi-ar place si mie sa fie un asa loc de joaca. De fapt ... e unul chiar langa noi. Fetele spuneau ca nu e cine stie ce de capul lui. Poate o sa ma duc sa vad cum e, poate s-au mai aprovizionat cu ceva dotari.

Daniela, se pricepe si Flori, de minune la fotografii. Doar nu crezi ca numai aparatul ala face treaba. Cel ce il tine in mana e meserias. Si eu o scot pe Daria afara dupa ce face baie. N-are nimic.

Apropos de raceala, Sabina, una din fete, a racit rau. Tuseste si are febra. Si a venit la noi si s-a jucat cu Daria. I-am zis doar sa nu tuseasca chiar pe Daria, dar in rest, s-au jucat 2 zile. Daria nu a patit absolut nimic, in schimb eu am prins virusul din aer. A doua zi m-am trezit cu frig si gat in pioneze. Insa m-a tinut exact o zi. Am luat doar o data Oscillo, si a doua zi deja nu mai aveam nimic.

Eu n-am dormit azi-noapte. M-am apucat sa lucrez la magazinul virtual. M-am infuriat ca nu am gasit nici o solutie free. O sa il fac eu. Dar merge greu, ca nu stiu o boaba php, si nici mysql, in care e facuta platforma Oscommerce, pe care vreau eu sa o modific Deja m-am prins cum sa fac, dar merge greeeeeeeeu

Azi am dormit la pranz, si acum muncesc din nou la magazin, doar ca nu ma lasa Daria, ca si ea a dormit la pranz, si acum, la 2 juma.. sta pe langa mine si "ma iubeste" ca sa o las sa scrie O iubesc si eu, ce sa fac, asa somnambula ca ma-sa cum e

blog

Mergi la inceput

Deea sa stii ca Daria nu se pune la socoteala ca ea este super calita! Eu n-as fi avut curaj s-o las cu fetita aia cu febra si tuse nu de alta dar sigur si-ar fi tras niste muci macar si nu am chef. Si asa i-am dat Ioanei niste inghetat ieri si acum imi zice ca o doare gatul, nici nu stiu ce sa-i dau, cred ca-i bag niste bilute homeopate sa nu o apuce vreo raceala ca ne-am saturat de siropele, de injectile din decembrie nu mai zic.
Eu ii fac baie Ioanei doar seara si afara iese abia pe la pranz a doua zi asa ca are timp sa se usuce bine. Doar vara facem excceptii, atunci face baie non stop:))
Monica, Diana era de asteptat sa prida ceva ca oricum era putin racita dinainte, i-ai facut baie doar cu 2 ore inainte de plecare, plus ca la topogane precis a transpirat la cata zbenguiala a afost pe acolo.
Acum ma uit la poze, nu o sa las comenturi ca nu pot de pe laptop, nush de ce.
Eu sunt la cafeluta, mai stau putin.

Mergi la inceput

Deea, tu vorbesti limbi straine in ceea ce priveste limbajele de programare pt magazinul virtual. Sper sa te descurci si sa-ti asa ceva super fain.
Chiar asa Denisa, mai este ceva timp pana la ziua Dariei. Pleci undeva si urezi anticipat? Mai povesteste si tu ceva despre voi.
Moni, am vazut pozele. ati avut invitati si mari si mici dar vad ca preferatul a fost Robi:)) l-a luat si acasa si i-a dat si pantofii sa-i probeze. Diana a avut un sarafan frumos cu care-i statea tare bine si ea era tare fericita, numai razand este prin pozele alea. cadourile pe masura, a vazut o casuta de papusi si o papusica tare draguta. Ii plac?? Masuta cand i-o dai? Cand vine fratele tau?

Mergi la inceput

Buna dimineata!
ASTERY,DENISA mersi de urari!
DENISA si eu m-am distrat cand am vazut urarile adresate si Dariei Cum a fost la cabana? Cum te simti? Poze n-ai?
BUMBITA (daca mai citesti pe-aici) la multi ani lui SEBI!
DEEA pai si daca n-au gonflabile poate au macar tobogane de plastic si saltele de sarit si jucarii .... poate tot s-ar distra Daria. Ar trebui sa mergi sa vezi cum e.
DANIELA eu ma refeream ca e gata racita Diana ca inca mai tuseste cand si cand.In rest e ok deocamdata.Nu a apucat sa transpire pe-acolo vad desi s-a zbenguit cat cuprinde.Jucariile i-au placut,dar cred ca Robi era mai nerabdator sa desfac papusa aia decat ea Apropo de Robi,el are 4 ani si face puzzle de 60-100 de bucati deja,e tare istez si ocosh cum se zice pe la noi.Cand i-am zis sa mai vina pe la Diana sa se joace i-a zis maica-si : "BINE ,DAR CAND ZIC SA VENIM LA DIANA SA NU FACI MUTRE!" A fost si e un copil d-ala atomic, ce nu statea locului,cred ca v-am mai povestit de el cand era mic.Si ii placea sa zbiereeee,zbiera si la magazin cand trecea pe-acolo si Diana il imita "cum face Robi" . Acasa avea maica-sa tot ce putea mutat, urcat la inaltime,inchis, baricadat de el.Merge si el la gradinita de stat de la 3 ani si lui ii place fix ca Dianei.In poza cu pantofii,Diana tocmai ii aratase incaltamintea second primita de la vara-mea Tare figuri erau cum discutau ei pe-aici! Si Giulia fetita blonda tot 4 ani are doar,desi mie mi se pare ca arata mai mare cu un an ...
In comparatie,baiatul celeilalte vanzatoare,e ceva de groaza,acum e mare e la scoala,dar copilul ala nu s-a jucat niciodata si nu se joaca cu absolut niciun copil,abia saluta lumea,e vesnic cu nasul in PC,degeaba e tot premiant ca are inteligenta emotionala zero . Nu pot sa mearga absolut nicaieri cu el,nu la padure,nu la strand,intr-o vizita la cineva ... NICAIERI, ca nu sta ! El vrea doar la PC Din pacate in loc sa semene pe maica-sa care e super sociabila si de gasca,seamana pe taica-su un intzepat,increzut si un uracios,total antisocial Eu in locul ei, aruncam PC-ula ala pe geam inca de cand era mic

Mergi la inceput

Nimeni la o cafea,mai? Sau am venit eu prea tarziu ... ca de obicei
Stiti ce-a lipsit de le cheful Dianei? Pictatul pe fatza ... dar au compensat punandu-si pe fatza frisca din tort .Nu avea cine sa ii picteze ca erau cu personal redus,doar o tipa la bar si cea de la receptie care a si filmat si servit copiii. Normal mai erau doua,dar fiind 2 ianuarie erau libere ... asta e.Si a fost full,nu ma asteptam sa fie atata lume.Noroc ca e spatiu ...
Daniela intrebai de frate-meu,a sosit ieri,dar nu i-am dat inca masuta,poate diseara sau maine.Stai ca are destule de studiat acum ... si inca nu a primit cine stie ce multe cadouri,ca au fost putini invitati,doar 8 copii cu ea cu tot.Vara-mea i-a dat bani,o prietena a adus tortul si aperitivele pe post de cadou,a primit doar casutza cu mobilier,papusa aia si ceva haine pijama,caciula,ciorapi lungi si evident dulciuri cat cuprinde,le-am si ascuns de cum am intrat pe usa.Dar ce credeti, ca apucase ea sa ocheasca inca la locul de joaca un pachet de bomboane din alea gumate gen Haribo si le-a cerut! Le-a rumegat impreuna cu Robi aseara .Acum ma tot intreaba cand vine Robi la ea Noroc ca de luni merge la gradi iar,ati vazut ca atunci e mai happy cand e intre copii.
Merg sa lipesc abtibildurile pe casutza si mobilerul ala, ca nu mai tace

Mergi la inceput