PRIETENE FARA TITLU (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Sorcova vesela,
Sa traiti sa infloriti
Ca un mar, ca un par,
Ca un fir de trandafir,
Tare ca piatra,
Iute ca sageata,
Tare ca fierul,
Iute ca otelul !!!!

La anul si la multi ani !!!!

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara,am terminat si noi cu musafirii pe ziua de azi,iar Diana deja ... doarme,avand in vedere ca nu a dormit la amiaza!
ANCA multumesc de urari,imi pare rau ca e bolnavior Andrei si el taman acum de sarbatori Asteptam poze si povesti cu cei trei piticoti! Si pe Ghita nu l-am convins, ca asta a fost sarcina tip surprise pentru amandoi
DANIELA la noi e un ger de crapa pietrele ,nici vorba de iesit la plimbareala.Vad ca te "destrabalezi" prin dropuri la ora asta
Ana,Bombo,Maraki,Bianca multumim de urari ! Un an fericit si voua si tot ce va doriti!
Sper ca nu am uitat pe cineva
DEEA mersi de urari si de sorcova
INGRID sper ca e tot mai bine Diana!
ANDA asteptam noi filme cu Mark

La noi a fost show azi cu patru fete pe-aici.Cand a sunat vara-mea la interfon,Diana era inca la mami.Am sunat sa vina rapid si pana au venit ei sus cu fetele si bagajele au sosit si ei.Nu va zic ce era in dormitor,plin de jucarii, tare s-au distrat,s-au calarit ,ce mai ... Am avut anul asta si cor de calitate sa ii cante Dianei la multi ani.Vara-mea din Germania e profesoara de pian,fratele ei si sotia canta la vioara (tocmai sunt plecati la un turneu,acum sunt in China),iar fetitele lor sunt la scoala de muzica la vioara si violoncel.Ei stau in Timisoara,dar cum tot din turneu in turneu sunt,mai rar apucam sa ne intalnim.
Noroc ca am facut atatea aperitive,ca am avut pe cine hrani
Nasa a sosit mai tarziu - ca ne gandeam ca doarme Diana pana pe la 16-17.Nici n-a vrut sa guste decat tort,ca era super plina de la revelion si alta vizita de mai devreme.Ea i-a adus Dianei cadou o orga faina si ursul ala mare si pufos si moaleee - e chiar cel pe care il ochisem eu in Metro ! De la vara-mea a primit puzzle, dulciuri si iar o cutie de haine si incaltaminte ramase de la Clara ... Asa e fain ca-s tot fete cucuiete si se transfera de la una la alta: Deea,Cora,Clara si apoi Diana .Mai departe le dam la Maria mica (fetita infiata de verisoara din Arad)
Si prietenele din Arad tot fete au,chiar maine la locul de joaca doar un baiat avem invitat,pe Robi,baiatul unei vanzatoare de la mami de la magazin,e cel cu care ,vorba Dianei,se plimba ea cu bicicleta

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

LA MULTI ANI DIANA DE MONI sa fii sanatoasa sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii la parintii tai.
Moni sa-ti trasca fata cea frumoasa.

....vezi cu atatea fete in familie, nu prea au loc baieteii. Deci eu zic ca o surioara la Diana v-ar sta la toti tare bine.

Noi n-am inceput prea in forma noul an. Selin dupa ce m-am bucurat ca a dormit azi panal a 10...i-am bagat in pat la 11.15, a fost tare maraieta, n-a mancat nimic si a facut febra. A dormit mai toata dupa masa in pat la David si eu cu astialalti ne-am jucat in camera. Cand s-a trezit pe la 5 avea 39 temperatura. I-am pus un supozitor si s-a mai inviorat, a mancat nite felii bune cu paine cu Nutella si si-a bauat laptele. Acum sunt cu totii in pat.
Altfel am lenevit total azi. ai mei abia asteapta sa meargal a gradi. David numara noptile pe care le mai are de dormit pana luni, iar Daria si-a facut deja bagajul ca ea maine se duce la gradi.

v-am pupat. O seara frumoasa.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

MIRA multumesc! Of si Selin acum,ce-i de se imbolnavira toti acum de sarbatori? Mi-ai amintit de gradi,chiar asa de luni si Diana va merge iar la gradinita.O sa ii trimit sa serveasca si acolo copiii cu suc si prajitura,ca ea saraca tot zicea sa chem la ziua ei si pe ceva copii de-acolo,in special pe "prietena ei" Diana Ank (nu stiu daca asa o cheama numele de familie,dar asa pronunta Diana ) Tot i-am zis ca n-am de unde s-o iau,ca nu-i cunosc parintii,iar pe ea doar ce mi-a tot aratat-o Diana ... Cred ca la anul va trebui sa bagam pe lista de invitati si o multime de copii de la gradinita
Eu m-am pus sa butonez la orga aia,muica dar are la butoaneee cat cuprinde si o foaie cu instructiuni in engleza .Oricum e tare faina.Eu am avut pe la 10 ani o pianina mica adusa de tati de la rusi si zdranganeam de zor la ea ...
Diana s-a trezit acum sa mearga la wc si mi-a reprosat ca nu i-am citit povesti - ii zisesem ca vin imediat,dar am mai intarzaiat ca stiam ca e zombie si va adormi in cateva minute ... Pe urma a zis ca vrea sa picteze ca doar i-am dat cadou si setul nou de acuarele + pensule.Doar tabla/masa magnetica nu i-am dat-o inca,i-o dam cand e intoarce Cristi de la munte, ca prea multe a primit deodata ... si urmeaza si maine.Acum am inghesuit ursulocul ala fain cu ea in pat si i-am zis ca vin dupa ce beau laptele langa ea,sper sa re-adoarma ...
ANDA ma gadeam azi ce-am discutat ca nu vrea Mark sa vorbeasca in romana,uite si nepoata Clara fix la fel,nu vrea deloc sa vorbeasca romaneste cu maica-sa - care i-a vorbit de mica doar in germana si asta e rezultatul .Clara vorbeste romaneste doar cu verisoarele ei si ce-a mai vorbit si cu mine azi,dar destul de greu se descurca ,desi intelege.In schimb alta nepoata de la o verisoara din partea lui taica-meu vorbeste perfect ambele limbi,ca maica-sa vorbea cu ea in romaneste,taica-su in germana ...
Merg ca ma striga Diana.

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Anca, sanatate multa la puiut.

Mira Agitatie mare cu gradinita Ce bine ca le place.

Ingrid, ce urari frumoase ne-ai facut ! Multumim, si sa iti dea si tie Bunul Dumnezeu inzecit ! Ti-am mai zis eu ca te pricepi la impresariat . Se vad semne de insanatosire la Dia mica ?

Eu acum va aud cu rosu si cu bani. Eu n-am avut de niciunele. E clar... la mine se prinde criza mondiala

Eu am facut azi magarusul Yor pentru tortul Anastasiei, si bineinteles ca le-am inspirat si pe fetitele mele, care au modelat si ele. Daria a facut "drumul" (postamentul), si Diana pe ursuletul Pooh. Apoi s-a jucat Silviu cu Diana, intrecere cu jucariile din oo kinder, din alea cu discuri de aruncat, iar Daria radea cand era de ras, in rest, colora

blog

Mergi la inceput

DEEA am vazut in poze ce fericita era Daria

Diana mea nici poveste sa mai adoarma la loc Ba ca vrea (iar) la wc,ba s-a ofuscat ca unde ii e omul de zapada - un ornament de pus in geam primit acum cadou si pe care ea il pusese sa doarma cu ea,la capatul patului ... dar taica-su l-a luat repede dupa ce a adormit,sa il puna la loc Acum am adus-o in camera de zi pe canapea cu urs cu tot,se uita la Tv . Si m-a mai intrebat ca "fetele alea" ce-au venit la ea ,"unde dorm acuma"? Atatia verisori/verisoare are ca nu apuca sa ii cunoasca pe toti bine, la cat de rar ne vedem Si atat de dragutze si bine educate sunt si nepotelele din Timisoara ,mai mare dragul sa vorbesti cu ele

Mergi la inceput

Moni, poi si tu vroiai sa scapi asa usor ? Eu nici gand nu am macar sa o culc pe Daria. Ea se joaca inca cu voie buna pe aici. Adineauri faceam puzzle cu litere Acum m-am apucat sa fac filme... si hop si ea, co-producator.

blog

Mergi la inceput

Se urca acus un filmulet cu mandrele modeland pasta de zahar. Si o sa mai pun unul, cu campionatul de broaste din oua kinder

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

LA MULTI ANI DIANA, ANASTASIA SI BIANCA!!!

SA CRESTETI MARI, LA FEL DE FRUMOASE, SA FITI SANATOASE, SA AVETI NOROC IN VIATA SI SA VA INCANTATI PARINTII CU BUCURIILE CE LE DARUITI ZILNIC !!!

LA MULTI ANI MONI, RALU SI CATA!!! FELICITARI PENTRU FETITELE VOASTRE!!!

LA MULTI ANI FETELOR!!! UN 2009 PLIN DE REALIZARI PE TOATE PLANURILE!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Noi am fost sa mancam ... la ora asta varza acra cu carne a mancat si Diana.Vorba aia,orice numai sa nu se culce
DEEA am apucat sa vad doar primul filmuletz,dar ma uite iute sa vad de ce campionat e vorba
BUMBITA multumim de urari ! An nou fericit si tie si familiei

Am uitat sa va zic ce succes au avut florile alea aduse de mami,alea ce le-am pus pe tort ... pai fiecare fetitza a rontzait de zor pe cate una Si aperitivele-ursuletz si om de zapada nu mai zic! De-acum oi mai face d-astea ca vad ca asa ceva are succes la copii!

Mergi la inceput