PRIETENE FARA TITLU (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineatza..la ora 12!
Eu m-am trezit la 9,30 cand Diana a vrut ceai. I-am dat lapte, ca-s mama denaturata. Si l-a baut!! Acum tuseste si se joaca cu nepotul meu, a facut niste puzzle si fluiera la greu din fluierul nepotului.
Eu am stiut doua lucuri aseara: ceva rosu sa avem pe noi si banuti in buzunar. Acu' sa vedem cu vom sta cu finantele in 2009...
Daniela, tu pana la 1 ai stat, eu am rezistat eroic...
Imediat mancam....

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata si de la noi! Multumim de urari si de la Diana o sorcova:
http://www.dropshots.com/dia5#date/2008-12-31/22:30:34
Revin.

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Asa, am fost sa imi aduc si eu o cana de lapte cu cacao.
Si noi am avut un Revelion domestic,la aproape ora 2 ne-am intors acasa sa ne culcam.Diana a ramas sa doarma la mami,dar a rezistat si ea pana la ora aia si ea s-a distrat taaare bine,ca si la revelioanele precedente dealtfel.Ne-a sorcovit,a dansat,a jucat pe muzica po****ra,a admirat artificiile si ... a baut din sampanie.Saraca atat s-a tot invartit pe langa pahare,era disperata sa guste si iar sa guste,sau macar sa o lasam sa isi bage degetul Inca de anul trecut tinuse minte pana si paharele de sampanie,ca i le tot arata lui mami in vitrina zicandu-i ca-s pentru sampanie Ce sa va mai spun ca si aia a tinut minte de anul trecut ,ca bradul de la mami fusese pus in alta pozitie decat acum.
Ca fapt divers o tot intreba pe buni ca unde-i tortul ei - el era acasa la noi de ieri,de fapt la frate-meu in bucatarie ... Si cand a batut miezul noptii a zis: "acum vine nasa" .Nasa vine doar dupa amiaza
Ma pun sa sun acum sa vad cat si cum a dormit Diana.

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Diana a dormit tare prost.Pe langa faptul ca a adormit greu - pe la ora 2,30-3 canta de zor MULTI ANI TRAIASCA si radea de mama focului in pat ... la ora 5 s-a trezit plangand,a vrut la wc .A calmat-o tati,a adormit la loc si la ora 6 iar s-a trezit,iar a adormit ... a mai dormit bine de pe la 9 la 10,30 ...
Sper sa o poata culca de amiaza ca sa poata fi in forma pe dupa amiaza.Cred ca niciun copil de varsta ei n-a mai stat treaz pana la ora aia ...
Eu sunt cu nasul infundat,ma zgarie si gatul .Am mai luat iar miere cu propolis.
INGRID apropo de ceva rosu,cum nu ma imbracasem cu nimic rosu,mi-am trantit la gat niste margele inhatzate la repezeala,total neasortate aratau Si buzunar nu aveam.Poseta nu se pune?
DANIELA tu vad ca le-ai facut program normal copiilor!
IRINA si voi ati stat acasa de Revelion?
ANAMARIA macar de data asta Clara a fost cu voi la Timisoara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am fost pe afara, foarte frumos este afara, soare si caldut, nu gerul naprasnic de ieri. am stat vreo 2 ore apoi am luat si fetele in casa am mancat cu totii, au baut copii sampanie de piersici si au mancat inghetata. Acum ne ducem cu totii la culcare. Cred ca diseara pregateste Robert o iesire la un gratarel si la o partida de yams, sper sa reusesc sa scap putinel.

Moni, foarte perspicace Diana si mai ales copii astia au o memorie de ce n-am vazut. auzi tu, sa tina minte de anul trecut. Eu da, le-am facut copiilor programul normal ca daca nu se culcau la ora obisnuita adica pana in 12 nu mai avea rost sa plec nicaieri si cum imi propusesem sa ma rup de casa macar doua ore...
Gata, am plecat la nani

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Noi suntem cu musafiri neasteptati: verisoara din Germania cu sotul si fetita,plus au adus cu ei si pe fetele fratelui ei din Timisoara,are Diana cu cine se juca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

La multi ani pe 2009 fetelor.
Sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti parte numai de bucurii in noul an.
Am scris un mesaj luuung care s-a pirdut asa ca o sa scurtez nu mai am rabdare sa scriu din nou.
Moni merci de urare , a mai trecut un an , bine ca am scapat de el ca numai lucruri nasoale s-au intamplat.
Felicitari petru sarcinasa fie intr-un ceas bun , sa ai o sarcina si nastere usoara.Cum l-ai convins pe Ghita?La multi ani petru fetita ta desteapta , sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea.
Denisa , Doamne Ajuta ca nu ai patit mai rau.Stiu exact ce ai simtit, pana la urma stii cum e fiarele se indreapta dar vietile nu se dau inapoi.
Ingrid sanatate multa va doresc, mai diana ta mereu zice cate ceva sa mi se faca frica. De unde ii vin ei toate astea in capusor?
Marchiulina ce de bunatati mai gatesti tu ...
Florina, Ana, Anda, Ursoaica, Deea, Irina , Mira va pupicesc .
Noi ultima zi din an am inceput-o de la ora 3 dimineata printr-o stare de voma a lui Andrei.Asa cadou de ziua mea si de sfarsit de an.Doamne bine ca a trecut anul asta ca nu mai rezistam.
Andrei mi-a facut enterocolita a vomat intr-una pana la 4 jum dimineata.Am schimbat lejeria de 6 ori si pe el tott de atatea ori.
Dimineata facuse caca pe el, diaree, el care pt caca se trezeste din somn sa mearga la toaleta.am sunat pediatra si eram deja cu el sa-l vada.Sincer m-am temut ca e viroza aia pacatoase din nou ,dar din fericire nu a fost asa.
Mititelul era apatic si speriat ca el nu prea a vomitat la viata lui , a stat numai la mine in brate.
Sotul meu a fost un dragut , pe langa florile pe care le-a dat lui Andrei sa mi le aduca , mi-a cumparat laptop, m-a surprins, chiar nu am avut nici cea mai mica banuiala...unde mai pui ca s-a chinuit sa-l impacheteze frumos.
In rest ce sa va zic , am crescut cu totii...
Andrei si Alexia au acceptat-o super frumos pe Ana, o protejeaza amandoi se poarta f frumos cu ea. ii dau jucarii, o pupa tot timpul.
Si ne imita , Andrei mai ales, in legatura cu Ana .Adica am fost nevoita sa-i cumparam bebelus. Pe care il culca , il leagana, plimba cu carutul, ii da sa manance si toate celelalte pe care le vede la mine.Alexia in schimb il copiaza pe el.
Avem o adevarata moara stricata care nu se mai opreste din vorbit.Ne zapaceste cu cat vorbeste si mai ales nu poti sa zici ceva care sa nu fie repetat si lamurit...despica firul in patru.Intrebarea "cum" pe care o folosea non stop a disparut fiind inlocuita de binecunoscutul "De ce".
Incerc sa mai pun si poze daca reusesc .
Ana a crescut maricica, papa tot ce prinde, titica nu a mai vrut sa manance de la 2 luni jumate(spre nefericirea mea-chiar nu imi venea sa cred ca refuza titica pt ca Andrei a mancat pana la 9 luni)Pana la urma m-am impacat cu ideea si am trecut la formula de lapte decat sa nu manance nimic.
Sta in fundulet , i-a dat si al doilea dinte si e inebunita dupa tati.
Am multe restante pe aici dar incet incet o s ava pun la curent cu ce am amai facut.

Pupicei tuturor.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)si de Ana Maria (19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Acum Andrei e ceva mai bine , a reusit sa rontaie niste panica prajita, jumatate de banana si un pic de paine prajita.Cel mai important este ca a reusit se bea apa si sa nu mai vomite deloc de ieri de la ora 18.si caca la fel.
pa.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)si de Ana Maria (19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Mi_a luat ceva timp pana am descoperit pe unde se "ureaza", dar am descoperit pana la urma:

Diana-La multi ani!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Diana, la multi ani printesa frumoasa si desteapta !!!!!!
Sa cresti mare si sanatoasa, si sa aduci bucurie pe lume

blog

Mergi la inceput