PRIETENE FARA TITLU (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani!!!!
Va dorim multa sanatate, bucurii si tot ce-i mai bun pe lumea asta.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

Intru repede, ca de doua zile ma chinuiesc sa citesc ce ati scris, asta printre facut curat, spalat rufe si pregatit diverse pentru revelion.
MONI, merci mult de tot pentru tabloul cu barza, deci asta era barza cu care ne astepti tu la anul, da? Multumim frumos, este un tablou superb, iar DEEI un pupic mare pentru ca a creat asemenea frumusete!
Sanatate multa Dianei, am citit ca e bolnavioara. Am vazut si pozele din drop cu bunatatile nenumarate, foarte frumos. La fel si tortuletul.
Ca ma intrebai de plecarea finutului, nu au mai stat pana dupa revelion pentru ca voiau sa prinda macar cateva zile sa se odihneasca inainte sa inceapa lucrul. Asa ca au avut bilet de avion cu retur pe data de 29 decembrie. Si noua ne-a parut rau ca nu au stat de Revelion, le-am tot scos ochii cu treaba asta, dar am inteles, normal.
Ne vedem de Paste cu ei, cand mergem in Romania.
INGRID, sanatate multa Dianei, ai grija de ea, nu te stresa cu ceea ce a zis apropo de lumanare, cum au zis si fetele, oricum, stai cu ochii pe ea, sper sa se faca repede bine.
Ma bucur ca iti place livingul meu, multumim frumos pentru aprecieri, arata ca o camera de copii, dar noua de place tare muuuuuult. Important e sa fie copilasul meu fericit, ca noi suntem oricum fericiti daca lui ii este bine.
Fetele, revin mai incolo si scriu eu mai mult, vreau doar sa va urez, inainte sa intram in anul nou (noi intram cu o ora mai tarziu decat in Romania), multa sanatate, noroc, fericire si tot ceea ce va doriti voi sa vi se implineasca! Sa fiti fericite mereu alaturi de copilasii vostri minunati si de sotiorii vostri!
Va pup cu mult drag.
Revin mai tarziu, ca mai am de zis.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

An nou fericit si plin de impliniri !!!!!!!!!!
Fie ca acest anul acesta sa fie muuuuuuult mai bun decat cel care a trecut !!!

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

La multi ani Diana !! Sa cresti mare si frumoasa iubita !!

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

La multi ani Diana !
La multi ani fetelor , un an nou fericit si cu multe impliniri !

Oana mami X 3 Printese
Iustiana Noemy, Jasmine Ioana Neidyn,Anna Rebecca Neisryn

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La multi ani Diana
Moni, sarcina usoara si un bebe sanatos!!!( )

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI!! UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE BUCURII!!

LA MULTI ANI, FRUMOASA DIANA!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI PARTE DE NOROC TOATA VIATA!!

Anda, Florinini, Ursoaica, va doresc ca noul an sa va aduca un bebelus frumos si sanatos.
Deea, fie ca noul an sa ai parte de sute de comenzi, de sa nu le poti face fatza . Sanatate si mult noroc!
Moni, in noul an sa ti se implineasca tot ceea ce iti doresti, sa ai parte de o nastere rapida si de un bebe sanatos si frumos.
Denisa, muuulta sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de puiutii tai si sotz!
Anamaria, multa sanatate ii doresc mamei tale, multa putere si rabdare tie si fie ca anul acesta sa fie mai bun.
Mira, iti doresc sananate, noroc si multi bani.
Daniela, toate cele bune, sanatate copilasilor si sa te odihnesti mai mult.
Irinatuntza, tot ce iti doresti sa ti se implineasca in 2009!
Bianca, Maraki, multumim de urari, la fel va dorim si voua.

Noi am fost in centru sa vedem artificiile, foarte frumoase, dar am inghetat de frig. Acum ma duc la nani, au plecat si musafirii cu care ne-am distrat si am ras si am mancat la greu.
O noapte linistita si trezirea cat mai tarzie...daca puteti de copii!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani!!!! Diana
Sa fii sanatoasa, sa ai parte de noroc in viata, sa fii fericita si puternica si tot ce-ti propui sa reusesti!
Un pupic mareeeee de la Sabina

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata in noul an!!

LA MULTI ANI TUTUROR! SA AVETI PARTE NUMAI DE FERICIRE BUCURII SI TOT CE VA PROPUNETI SA VI SE INDEPLINEASCA!
LA MULTI ANI DIANA! SA CRESTI MAAARE MARE SI VOINICA!

Noi suntem sculati de la 7 dimineata, de fapt doar rare mi-a dat mie scularea, restul au inceput sa apara deabia dupa 9.30, inclusiv Ioana.
Au mancat copii acum incalzesc niste ciorba de burta sa ne dregem.
Am petrecut un revelion domestic rau, mai intai am pus masa pe la 7 si am mancat cu totii, apoi a urmat baita copiilor, si culcarea pe la 10. Deabia la 11 a adormit Ioana, cred ca banuia ea ca vreau sa plec si chiar mi-a spus "mami te rog sa stai cu mine!" "Bine, stau cu tine" "merci". Pe la 11.30 am ajuns aici aproape la niste prieteni unde m-am plictisit ingrozitor, am rezistat eroic pana pe la 1.30 dupa care am plecat la culcare. Robert a mai ramas pana pe la 5. Chiar daca m-am culcat relativ devreme as mai fi dormit ceva dimineata, dar lasa ca dorm la pranz ca azi chiar ca n-am nimic de facut. Doar sa stau cu copii. Acum rare trage un pui de somn dupa care iesim afara.
Irina, vad ca si tu esti pe baricade, cum de nu dormi? Cum ai petrecut revul?

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Maraki, Bianca si Bombon, multumim de urari!!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput