PRIETENE FARA TITLU (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neata

Moni, mai ai cafea ? Eu acum m-am trezit Trebuie sa recuperez cu somnul, sa nu ma prinda noul an cu datorii

Eu nu stiu ce sa fac de mancare. Zau daca stiu. Silviu a zis: "poi ai zis ca faci placinta. Nu ajunge???", iar Daria: "mimic". Deci? ce sa fac de mancare ? Floricele merge ?

Flori, ti-am trimis PM cu parola. Multumim de urari. Un an nou fericit si tie !

Bianca, multumim de urari. Iti dorim asemenea si tie

Ingrid, a sunat cam aiurea cum a zis Diana de lumanare, dar poate de la filmele alea ti se trage interpretarea Fata o fi vrut sa zica ca ar vrea sa fie ziua ei, sa aprinda tati lumanarea, ca sa fie ziua ei (chiar si in joaca). Cum se mai simte iubita mica ? Sper ca mai bine.

Ana, bine ca sunteti bine

blog

Mergi la inceput

Daniela, ma bucur ca macar tablourile care au scapat au avut trecere la public Sa imi arati pozele cu alea sparte, sa iti fac altele. De-ai stii ce rau imi pare. Imi vine sa ii strang de gat pe astia de la posta. Daca as avea pe cine ...

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Daca tot nu merge dropul,am pus in photobucket doua poze cu operele:
http://s183.photobucket.com/albums/x319/dianacimpan/?action=view¤t=CRACIUN2008108.jpg
Ursul si omul de zapada sunt din ramasitze Poate asa gusta si Diana din ei.
Maine oi mai pune ceva pe langa ei,din sunca,crema de icre,vad eu ...

Imi pare rau ca nu am avut seringa din aia de ornamentat,ca altfel ieseau.M-am chinuit cu punga si naiba sa le ia de pungi ca asa de subtiri erau ca pocneau prin toate directiile

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

UN AN NOU FERICIT! Sa aveti parte de tot ce aveti si mai vreti, de tot ce nu aveti si va doriti, de tot ce va lipseste si inca nu stiti!

Moni, sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos, frumos si istet! Moama, banuiesc ca ai relatat, n-am citit din urma, dar tare as fi vrut sa-i vad fata lui Ghita cand i-ai spus :)

Mergi la inceput

Wow, Moni, ce masa de femeie insarcinata ai facut !!! Hehehe. Bravo. Foarte apetisant arata

Eu sunt in greva Dar nimeni nu imi face si mie Imi zice Silviu, ca nu e fain asa, sa nu faci nimic de revelion, sa stai si tu sa te odihnesti? Ba da.. dar asa cum stau asa nu am, nah..ca nimeni nu face daca nu fac eu

blog

Mergi la inceput

OANA mersi si tie un an nou fericit Nu iei modelul ?
DEEA lasa ca tu tot anul ai ornamentat de ti-a iesit pe nas,stai si zaci ca e mai bine asa.Daca nu venea nasa in vizita,nu cred ca ma stresam nici eu cu d-astea.
Am pus si tortul:
http://s183.photobucket.com/albums/x319/dianacimpan/?action=view¤t=CRACIUN2008116.jpg
Pentru un neprofesinist ... merge .Mi-a trimis mami si niste trandafiri d-aia clasici (din martipan?) , asa ca i-am trantit si p-aia pe-acolo printre friscoase.Intai m-am gandit sa fac un om de zapada in locul lor,dar m-a luat lenea.Arata cam gretos cu frisca aia peste ciocolata,dar sa stiti ca in interior e super fain,nu-i gretos deloc,e cu fructe gen ananas,banane,citrice

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni, ce tort brava ai facut! Fooooarte apetisant !!

E adevarat, mie mi-au cam iesit pe nas torturile fitzoase. Si Dariei, o sa ii fac unul relativ simplu. Sa vedem ce o sa vrea.

Dar ce zici tu ca am stat ? Prima oara m-am certat cu husbandul, care ne-a ignorat total de cateva zile, numai a mesterit la calculatorul lui. Si acum, era numai cu nasul in el.. l-a instalat, l-a facut de l-a desfacut. Deh .... cand nu are omul ce face, isi face treaba. Dar putea sa isi faca de treaba sa spele vasele, sau sa imi taie mie animalul de dovleac cu care mi-am rupt mainile. Si s-a scos ca el nu a vrut nimic de revelion. Poi, nimic, nimic, dar nici mancare de zi cu zi, si poate vroiam eu ceva... Uffff

Asa ca am facut curat, am taiat un animal de dovleac si am facut placinta, o supa de morcovi cu taietei, si niste oo umplute, combinate cu o salata de ton. Acu poate veni si la mine revelionul, nu e chiar masa goala Ah.. si ... ornamentul pentru tortul Anastasiei nu am apucat sa il fac Ia ghiciti cine o sa-si petreaca revelionul muncind ? Ca maine trebuie sa fie si uscat cat de cat, sa stea in picioare...deci ... dupa artificii... ma apuc de el

blog

Mergi la inceput

DEEA n-am facut eu decat improscarea cu frisca de pe el Ce sa iti mai zic,spor la treaba daca si de Revelion lucrezi
Noi acum decolam la mami. Ne auzim la anu'

Mergi la inceput

atunci cred ca e timpul sa va urez si eu...

LA MULTI ANI FERICITI !!!!!!!!!!!!
incepand de la anul

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani si distractie placuta in noaptea dintre ani
Sanatate, bucurii si realizari sa va aduca 2009

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1