PRIETENE FARA TITLU (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hahahaha... dimpotriva, Moni, chiar ma amuzam de ce pofta ai ! Hehehe. Bravo tie, tine-o tot asa. Ce au ouale umplute ? Nu asta am facut si eu de Craciun ? Doar ca erau cu pateu vegetal Eu nu fac urticarie decat la mancaruri preparate prost, in care nu se respecta nici o regula de preparare sanatoasa, gen ... extrafierte, extraprajite, cu rantasuri si alte inventii gretoase "traditionale".

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Noi avem pe masa un sfesnic de bronz cu o lumanare in el. Si azi Diana i-a spus sotului: tati, aprinde te rog lumanarea pentru mine sa implinesc 3 ani!! Am simtit niste fiori de groaza. Ea, de fiecare data cand merge la catedrala aprinde lumanari pentru toti din familie, ca sa fie sanatosi. Asa ca...nu stiu de ce a spus asta, dar de aceea stau cu ochii pe ea mereu.
Mira, mersi de link, am vazut acum pozele, mi-au placut cele in care faceau impreuna aluatul. Foarte frumos! Nu stiu, asa o atmosfera pasnica...m-a impresionat. Si bradul e splendid si jucariile primite, mai ales cortul cu bile..ce ar mai sari fata mea in el. Frumosi copii ai..
Multumim de urari.
Deea, si eu m-am mirat cand a scris Daniela de tablouri, ca ale mele erau impachetate de parca traversau fasia Gaza. Nici nu mai e de comentat, niste ordinari cei care l-au transportat.
Bine ca ai reusit sa dormi, erai mult in urma cu somnul. Anul trecut tu i-ai facut Anastasiei tortul?
Moni, fain videoclipul. Mersi! Constat ca mananci la greu si numai bunataturi. Eu azi n-am bagat nimic in gura, de fapt mint, o felie de paine cu unt si sunca. N-am putut. Mi-e inima in gat din cauza fetei.
Diana a facut puzzle de 60 de piese. La inceput l-am facut impreuna, acum il face singura. Dureaza mult, dar se descurca. Si mereu incepe cu marginile. Eu am avut ceva de 120 de piese, dar l-am aruncat. Ca lipseau vreo 5 si nu-mi placea. Era cu Mos Craciun. Acum o luna si-a amintit de el, cum ma chinuiam sa-l fac pe covor si ma intreba unde e. I-am zis sa mai aiba rabdare...pana ajunge la nivelul ala mai e ceva timp.
Anamaria, cum e Clarita? Dar mami tau cum se simte? Macar doua randuri scrie aici, sa stim ca sunteti bine.
Ma duc si eu la nani...noapte buna, fetelor!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola,
Suntem bine Moni , dar nu am intrat ca am fost ieri la Vinga si la Arad . M-am uitat la balconul tau , dar nu te-am vazut . Nu am apucat nicicum sa vin si pe la voi , si asa am ajuns dupa 9 acasa , si Clara nu dormise de pranz .
Denisa si Anca , am citit acum si mi-a ramas inima in loc .
Ingrid , imi pare rau de papusica ta , sper sa-i treaca cat mai repede.
Deea, Florinini, Mira pupici , mai vorbim si maine , o sa intru .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata

haide scularea si terminati regatirile ca vine noul an peste voi. Eu m-am sculat pe la 8.30, am reusit sa imbrac copi, sa fac paturile, acum eau cafeaua apoi merg sa-mi ranesc familionul si apoi dau cu aspiratorul rapido. mai apoi mai fac ce a mai ramas de facut, adica sa fac ardeii aia umpluti cu branza, sa ornez platourile cu aperitive ca la ra 2 cand pun copii la culcare sa fiu si eu gata si sa trag un pui de somn ca nu stiu ce fac la noapte. Poate dupa ce adorm copii sa trag o tura pe la prieteni. La 12 vreau sa fiu impreuna cu copii, jumatate de noapte cu siguranta am sa o dorm ca maine este zi normala cu program full time oferit de copii mei asa ca am nevoie de odihna. Peste vreo 3 ani ma gandesc eu ca o sa am un revelion mai zbantuit. Visez? cred ca da. Mie oricum imi place si asa, sa fiu cu copii mei si sa fim sanatosi ca de revuri nebune tot am facut pana acum 3 ani.
Deea, nici sa nu te gandesti sa-mi dai banii. poate niste tablouase. dar mai vedem noi dupa sarbatori. Oricum le-am pozat pe alea distruse ca sa stiu cu ce erau. deja am facut doua cadou la cumnata mea si a fos tare incantata. eu mai am trei, unul si l-a agatat Ioana in camera ei deja, a dat jos o iconita ca nu aveam alt cui. Nu te mai plange ca precis o sa ai cea mai aspectoasa mancare si cea mai gustoasa. daca vezi ce fel arata prajitura mea, o sa razi, dar sa moor ca-i buna rau.
Moni, ardeii m-am horatat sa-i fac la fel ca tine, nu-mi place prea mult branza dulce. Pe aia o bag la placintica.
Ingrid, si mie mi-ar fi inghetat sangele in vine daca mi-ar fi spus Ioana asa ceva. Dar noi dam tot felul de conotatii sinistre vorbelor lor mai ales in niste momente critice ca astea. sa stii ca Ioanei ii plac foarte mult artificiile si lumanarile, alea-s cele mai importante la o aniversare. Poate Diana vroia doar sa se rasfete la lumina calda a lumanarii si sa sufle in ea off course.
Stiam eu ca in comentariil mele pe aici am uitat pe cineva. Ana, imi pare rau ca treci prin cosmarul cu mama ta. Ar fi fost bine sa fiti cu totii in noaptea de ajun dar sa stii ca mama ta avea mai multa nevoie de tine, ea doar cu tine ar fi vrut sa fie intr-o clipa asa de grea si de importanta. Sa dea DD sa treceti cu bine peste hopul asta si sa va gaseasca noul an sanatosi si fara riji.
Denisa, sper ca te simti mai bine. oricum stiu ca te vei mobiliza sa petreceti cat mai bine si frumos sarbatorile. Dupa aceea insa trebuie sa te ocupi putin si de tine(fugi la doctor) sigur esti ok, dar mai bine verifici.
Mira, frumosi copii ai si foarte fotogenici. -au bucurat tare mult de venirea lui Mos craciun cu atatea daruri.
Ingrid sa stii ca nu le-am cumparat eu toate cadourile alea, au fst primite si de la matusi(surorile mele), bunici, alta matusa(sora ui Robert). S-au adunat destule.
Acum plec la treburi ca mi-am promis ca termin pana la 13 ca mai api sa dorm si eu un pic.
Va pup pe toate. oricum las compu deschis si mai bag un ochi pe aici.
Spor la treaba la toate doamnele harnice si sanatate puilor bolnaviori.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata si pana nu uit LA MULTI ANI ANCA !
M-am incadrat si m-am sculat inainte de ora 11 Acum sunt la cafea.Nu ma agit ca la mine va merge rapid treaba la cate am de facut cu bucatareala.M-a mai ajutat si ma mai ajuta cu infrastuctura (curatzat,spalat legume ,spalat vase etc.) husbandu'. Acum a coborat pana prin imprejurimi sa cumpere ultimele chestii paine,lapte si calciu pntru Diana ca s-a terminat.
ANAMARIA macar puteai da un bip sa coboram noi pana jos ! Ce sa faci,asta e ,stiu ca daca aveati timp veneati,tare s-ar mai fi bucurat fetele iti dai seama.Poate mai apucati dupa Revelion ...
INGRID chiar asa nu mai interpreta si tu tot aiurea ce zice Diana,voia si ea doar sa sufle in lumanari ... Pe mine nu ma lasa Diana deloc,dar deloc sa o ajut la puzzle,n-are decat.Cand are chef se apuca ea si de ala de 60,la o adica ce mi-e 48,ce mi-e 60 ... Numai ca la ea conteaza si imaginile si cel de 60 cu Gulliver nu e asa de dragutz si frumos colorat ca si celelalte cu Hansel si Gretel,Motanul Incaltzat,Scufitza si lupul etc. Ea nici pe cele de doar 24 de bucati ce era cu un singur animal - leu sau elefant,nu a avut chef sa le faca decat de cel mult doua trei ori si atunci impinsa din spate.La ea conteaza foarte mult sa fie frumoase imaginile ce rezulta ,sau cu personaje cunoscute din povesti,ca sa abia chef sa le tot faca!
DANIELA matinala si harnica foc esti vad!
Ma pun si eu sa ma imbrac si pe Diana la fel (inca suntem in pijamale ...) si trec la bucatarie,dar mai vin eu.
Diana se uita la desene,stand calare pe calutz ... Cica sta in pat si ca a nu pice din pat si-a facut ... margini din toate cutiile cu puzzle Cand vine taica-su sus si vede ca a scos iar toate alea in mijlocul casei sa vezi show!

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am intrat si eu cu urare acum in prag de An Nou...scuza-ti interventia
Spune anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine...
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta...
fericire, sanatate si multi bani
"La Anu'si La Multi Ani!"

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Hai ca am intrat pe fuga...si am citit tot asa...Denisa, mai sper ca esti bine, asa cum zicea Ingrid musai sa mergi la medic. Am mutit cand am vazut ca si tu ai avut accident , Doamne ce sperietura ai tras, bine ca esti bine
Ingrid, cum e Diana stai cu ea si nu o scapa din priviri. Sa se faca bine cat mai repede si sa fie ultima data cand mai e bolnavioara, daca tot se termina anul sa se termine odata cu el si necazurile
In rest va pup pe toate, Moniesti tare cu mancatul...dar e bine ca poti, lasa sa creasca samburici mare.
Daniela, am vazut pozele ingerasilor tai...Rares zici ca e ingeras...asa cum zicea si Ingrid din picturile lui Murilio, ai niste copii foarte reusiti
Deea slow down si tu cu munca,lasa ca gasesti treaba si dupa ce trec sarbatorile, mai relaxeaza-te si tu...io nu pot sa o vad pe Daria???
Ana, Anca, Mira pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

LA MULTI ANI!!!

Va doresc ca Noul An sa va aduca multa sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile. Multa pace si liniste!!!

Va pupam si va imbratisam pe toate mamicile toti copilasii...si de ce nu si toti taticii!!!
Florina, David si Marius

Mergi la inceput

Pauza de lucru
Sunt in grafic,toate-s gata aproape: carnatii fripti,cartofii inca pe foc si salatele gata preparate.Acum incep sa pun umpluturile in oua,rosii si ardei si sa le ornamentez.Restul aperitivelor le aranjez doar maine sa fie proaspete.Si tortul tot eu o sa il ornamentez,mami mi-l trimite gata facut in rest.
Diana ma dispera,ca se joaca toata ziua cu orataniile alea scarboase,mai ales sarpele ala incolacit are o moaca ... O sa va poun poze cand va merge dropul.

FLORININI multumim si tie o bebelina in anul ce vine!
BIANCA mersi de urari la fel si voua!

Gata pauza, am fugit la ornamentat,lasa ca o sa-mi pozez si eu operele ca tot e la moda

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Mai nu mai vine nimeni la o cafea? (eu la jumatatea a doua din ceasca de-azi dimineata ...)
Am terminat tot,am facut si poze,chiar arata bine,pacat ca nu merge dropul. M-am cam obosit mai ales ca Diana m-a incurcat cat a putut.Voia neaparat sa faca si ea ceva,asa ca am lasat-o sa ornamenteze si ea cu frunze de patrunjel ce-am trimis la socru-meu ... Inca nu am pus-o la culcare,ca acum mai da Ghita o tura cu aspiratorul.Si-a strans de pe jos tot ce imprastiase inainte asa ca mai si colaboreaza din cand in cand ...
Merg sa ma intind un pic,ca mai am dupa aia si de sters praful si ornamentat tortul azi.

Mergi la inceput