PRIETENE FARA TITLU (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ingrid-baie placuta, si asta ar fi buna avand in vedere ca maine mai baga 10cm de zapada-eu nu am chef de nimic, mi-e gandul doar la masina si la ziua lui fii-mea,de-m-am invatzat cu binele.Eu zic ca e ok Diana ta,dar zi-mi si mie te rog,tu lucrezi acum juma de norma sau cum faci sa stai cu ea atata?
Moni-bafta si sa va distrazti cu cadoul de la Cristi,ce e tabla magnetica? Am realizat ca avem 16 kids si 30 de adulti-sa vedem cum facem cu torturile

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Flori si Ursu-tin pumnii sa vina anul asta si totul sa fie bine.VA

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELO hai sa incep eu cu urarile: LA MULTI ANI IOANEI ! Si sper ca se mai gata odata cu sarbatorile astea,ca eu azi eram cat p-aci sa pun la spalat ...
DENISA de fapt e o masa de lucru,ca tabla magnetica atasata e destul de mica comparativ cu toata sandramaua ... Are si cifre,litere si forme geometrice.Si o carioca.Cu formele geometrice s-a jucat azi Diana,literele le-am pus in suportul de jos,o sa o prind poate odata mai in forma si odihnita si atunci ne jucam si cu ele.I-am insirat cifrele si am pus-o sa le numere,o sa mai fac asa,ca poate asa le si memoreaza ...
Deja nu mai stiu pe unde sa ii pun jucariile,clar ca maine ma apuc sa duc iar o parte din ele prin debara sau la frate-meu.
DEEA nu aparusi? Inca petreceti?

Am plecat la culcare ca iar trebuie sa ma trezesc la 7,45 pentru Diana.Abia la 23,30 a adormit si azi.Sa vedem cate zile rezista pana pica lata pe la 22 macar ...

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI CELOR CE-SI SARBATORESC ZIUA DE NUME!! LA MULTI ANI FRUMOASA IOANA!!
Denisa, la voi zilnic se mai adauga zapada? In ritmul asta va construiti tunele sa iesiti afara din casa..La noi pe joi cica se anunta ceva ninsori. Dar nu-i mai cred, mari mincinosi astia cu timpul...habar nu au nici ei.
Eu lucrez la tatal meu la firma. Cel putin lucram, de cand cu esecul gradinitei, ma mai lasa un pic acasa. Deh, e tata..Normal ar fi sa plec si s-o las ori cu mama, ori cu soacra. Dar e jale nene...
Moni, sa-mi arati tabla aia magnetica. Stii ca a cautat sotul vreo 4 zile si n-a gasit in Timisoara? Poate acum are noroc, a spus ca nu se lasa pana nu cumpara. Mai exista si pe net, la urma urmelor...
Si Diana s-a culcat tarziu, a mancat la Mall si a baut suc rece. Maica-mea nu e normala de i-a dat asa ceva, ea spune ca nu era rece, dar fiica-mea e ragusita complet. Din rau in mai rau, na!
Maine mergem la niste cunostinte a caror fiica e Ioana. Am lasat-o pe Diana sa aleaga: vine cu noi sau ramane acasa. I-am si precizat ca sunt multi copii. Ea vrea sa mearga. Parca vad ca stam jumatate de ora si plecam..,asa ca mai discutam maine de sociabilitate, bine?
V-am pupat si ma duc si eu la nani, maine iar trandavesc, nici sa spal nu pot, naspa rau. Dar scot bradul, nu se pune, nu?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Saluti

Raspund repede pana nu uit:
Ingrid, ma bucur ca ii plac Dianei tablourile. Sa se bucure de ele, cel putin cat m-am bucurat eu cand le-am colorat Luna viitoare cred ca mai trag o tura de tablouri. Pana atunci nu o sa am timp. Nu mai zi de Diana ca e nesociabila. E fooooooarte dezghetata. Sa o vezi pe Daria cum nu vorbeste decat strict cu cine ii e foarte apropiat. La ziua ei abia, abia daca a inceput sa vorbeasca cu fratelo, pe buni a ignorat-o total. Nu i-a adresat nici macar o privire. Dupa ce au plecat, a apucat-o limbarnita, de povestit cu noi si cu animalelet. Si la Ikeea la locul de joaca cand am lasat-o nu s-a jucat decat cu animalutele. La copii nici nu s-a uitat macar. Cand am luat-o, era la o masa si colora. Dar asta e problema??????? Nu e nici o problema. Pe tine te deranjeaza ca nu sta fara tine, asa cum ma deranjeaza pe mine ca ma chinui sa o adorm, dar ... pentru ele, nu e nici o problema. Cu somnul...chiar doarme putin Daria, aproximativ 7, 8 ore, si nu doarme la pranz, dar asa e firea ei, ce sa fac?. La fel si Diana. Are ea treaba cu tine, are nevoie de tine, dar asta nu o face nesociabila, si la varsta ei, chiar nu e nici o problema sa vrea sa stea cu tine. Pune-ti problema asta daca se comporta la fel si la 12 ani, nu la 3.

Moni, iti multmesc mult, mult pentru papusica, si pentru ca ne-ai trimis-o repede. Daria abia asteapta sa o vada, ca i-am zis ca i-o trimite Diana, cu care ne-am intalnit la munte. A venit odata Cristi ? Am vazut poze. Numai cu gura la urechi era Dienuca
Ce rau e cu greturile astea. Sper sa iti treaca repejor. Poate gasesti totusi vre-un aliment care sa iti taie greata. Intreab-o pe samburica ce vrea sa pape

blog

Mergi la inceput

La multi ani Ioana !!! Multa fericire si implinire in viata !!!

La multi ani si Ionilor care mai sunt si nu ii stiu eu ! Anuntati .. ca sa va trimit virtuali

Si noi avem continuarea sarbatorii azi. Si Daria e Ioana, si Silviu e Ioan Iubitii lu' mama.

blog

Mergi la inceput

Eu am terminat sa fac tortul chiar pe ultima suta de metri. Si l-am facut foarte simplu, ca abia am terminat. M-am trezit cu niste prieteni, neanuntati, chiar cand ma apucam sa il ornez. Naspa moment. Nici cu ei nu am putut sta calumea, ca am vorbit cu ei din usa, nici nu am avut cu ce sa ii servesc, ca abia atunci le preparam, si nici nu m-au lasat pe mine sa imi termin treaba Am reusit sa fac si niste saratele, si vin fiert, si cafea, si asta a fost meniul . Ah .. am facut si o salata de fructe pentru diabetici. Nu m-am rabdat sa ii pun tort de ciocolata in fata

Daria a tacut malc, si si-a varat capul pe unde a gasit. Perne, paturi, mami, tati, doar sa nu o gaseasca nimeni. Nah, Ingrid, nu am auzit-o pe Diana ta cea nesociabila sa faca asa. Am scos-o la suprafata cat de cat, ademenind-o cu cadouri. Apoi, fratelo a reusit chiar si performanta de a vorbi cu ea. I-a facut onoarea de a discuta cu el, pe teme de desenat pe tablita magnetica. Cu restul, nimic, nu a schimbat nici macar o privire. Maica-mea i-a adus o saltea de burete, de care a fost foarte incantata, dar s-a manifestat numai dupa ce au plecat. A sarit pe ea pana la 3 dimineata, cand am luat-o sa ii citesc povesti, doar-doar ii vine vre-un gand de nani. A adormit pe la 4 juma Noroc ca eu am tras un pui de somn de la 11 la 2, deci am luat-o in primire, fresh

Ma pun si eu pe treaba. Aseara am terminat magazinul Mai am doar de compus emailurile care se trimit automat, si alte pagini cu scris, si apoi sa pun pozele. Sper sa si mearga fara probleme

blog

Mergi la inceput

Am mai depistat o Ioana. Una frumoasa si desteapta fooooooccc !!!! Un ingeras dulce si vesel, Ilinca Ioana. La multi ani !!!!

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Multumim tuturor pentru urari. Sa vedem pe unde si cum ne sarbatorim astazi. Eu n-am facut nici un tort, am comandat unul cu fructe de padure. Se va duce Robert sa-l ia acum dimineata.
Ieri i-am facut vaccinul lui Rares, anti rujeolic, trebuia facut mai demult dr a tot fost racit si nu s-a putut, acum ca am prins santos i-am bagat repede acul. Mititelul ce a mai urlat...Azi ii fac si o urocultura Ioanei, i-am recoltat urina si-l trimit pe Robert s-o duca la labrator. In ultimul timp se scapa pe ea, inainte de a ajunge la wc si mi-a mai tras si niste pisuleli noaptea in pat. Ea nu se scoala niciodata noaptea sa faca pisu si nici nu facea in pat acum cred ca pur si simplu se scapa pe ea. A racit din cauza iesirilor la zapada. Am vazut eu ca are piciorusele cam reci cand intram in casa. Are niste cizme din piele dar care nu prea snt de zapada, azi ma voi duce in oras sa- caut ceva imblanit s calduros nu fitzos. Si asa ma voi duce sa-i cumpar ceva cadou la socru ca este si ziua lui. Pana la urma cred ca la ei acasa ne vom serba dupa amiaza cand se vor scula copii.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI DARIA IOANA, ILINCA IOANA, RAISA IOANA!!! LA MULTI ANI SI TIE PUFU CA SI TU ESTI O IOANA.

Deocamdata de Ionii astia mi-am amintit. daca mai sunt altii si i-am uitat imi cer scuze anticipat.
Monico, ne lasi fara capitol nou.
hai ca plec la trebi.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput