PRIETENE FARA TITLU (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani Raisa!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Frumos Pinnochio, imi place si mie.

Sabina imi vomita de vreo citeva zile, si numai seara dupa ora 19; o data si gata. Se duce tot ce-a mincat in ultima jumatate de zi si ramine dar cu aia 150 de lapte de dimineata.
Am fost azi la pediatra , dar si-a schimbat programul asa ca tre sa ma duc dupa amiaza
Tu Daniela m-ai intrebat mai demult daca are reflux gastro-esofagian. Eu ma rog la Dumnezeu ca nu fie boala asta ca e naspa.
Ma gindesc sa nu fie reactie la BronchoVaxom; mai mult de-atit ia-m dat si suc de portocale in ultima vreme , si e stiut ca citricele irita rau stomacul. A mai papat si ceva ciocolata care iarasi e iritanta pt cei cu stomacul sensibil.

La noi ninge de asta noapte ca in povesti. Am fost si noi afara vreun sfert de ora si nu se mai satura Sabina de zapada si de alergat; tare dorita a mai fost saraca de iesit afara dupa atita timp de stat in casa.

Azi a poftit la pufuleti, am fost si am luat ; a mincat o punga plina si am eu asa o impresie ca asta va fi prinzul ei.
Ingrid, tu i-ai facut Dianei Prevenar-ul nu ? Eu n-am mai reusit si imi tot dau pumni in cap ca daca i-l faceam poate reuseam sa o salvez de pneumonie. Acu dr a zis sa-i dau BronchoVaxom , e o cura de 3 luni, cite 10 zile pe luna cu pauza de 20 de zile. Am citit si eu ca e f bun , acu sa vedem/. As fi preferat Prevenarul , dar a zis ca dupa aia il facem si pe asta.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si o cafea mare de la mine,
Deea- ai terminat pregatirile,cum e tortul,asteptam poze si reactia Dariei.
Si eu treb sa trimit 2 invitatii pt ziua Emmei,cred ca o sa fie in total vreo 16 kids caci facem si cu nasu' mic Eric, el e pe 20 nascut,asa ca va fi fun- a 2-a zi noi treb sa invitam vecinii si pe sarbul care a fost Santa ca sunt indragostiti de fii-mea si ea e maestra in torturi si a zis ca ii face unul cu Dora-asa ca am scapat- mai treb sa duc la gradi niste chestii speciale, de la un magazin, nut free,pt ca au 2 copii alergici-o sa duc vinerea viitoare.
Dragos nu ma lasa sa ii iau nimic, in afara de patine, caci Alex butoneaza rau al dvd si zice ca sa le mai luam unul caci el nu mai poate sa se uite la TV-ca ii e lene sa mearga in basement,asa ca cred ca asta va fi cadoul-oricum mai are 2 ascunse de la Craciun-caci a primit de la vreo 6 persoane,asa ca e ok-pe unul insa l-a descoperit ieri
MA bucur ca i-am gasit pantofiori din satin bej si un fel de capa, sa i le dau simbata la botez, pt rochita cea portocalie, deci va fi eleganta
Revin ca a aparut o urgenta.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

La multi ani Daria !!
Sa cresti mare iubita si sa ia parte de mult noroc in viata !!

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

Intru repede sa ii urez DARIEI de DEEA LA MULTI ANI CU SANATATE, BUCURII, IMPLINIRI SI NOROC CAT CUPRINDE! SA FII FERICITA MEREU, DARIUTA SI SA LE ADUCI MULTE BUCURII LUI MAMI SI TATI!

Nu am apucat inca sa citesc din urma, azi nu am citit nimic. Aseara cand sa scriu si eu ceva a picat netul, dar recuperez eu azi mai tarziu.
Am apucat sa citesc ca MONI ne-a cumparat si noua o papusica Pinocchio, multumim frumos, MONI, si tie si lui Ghita si Dianei, sunteti toti trei niste scumpi. I-am aratat lui Mark pozele si i-a placut foarte mult, stit povestea, ca i-am citit-o, din bebe Pinocchio nu a scos-o pe papusica aia. Da' e frumoasa foc, stiam eu ca o sa ii placa, daca mi-a placut mie, avem in general aceleasi gusturi la jucarii. Multumim inca o data, MONI.
Ies putin sa ii dau papa lui Mark, intru mai tarziu.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara,hai sa zic si eu doua vorbe desi nu am chef deloc,mi-e prea greatzaaaaa Nici nu mai stiu ce si cui voiam sa zic ...
DEEA am pus pachetul la posta,sper sa ajunga repede si intact.Sa nu razi prea tare de modul de impachetare ,atat pot si eu Asteptam vesti!
INGRID sa imi dai si adresa ta daca o vrei mai repede prin posta,sau poate apuc sa o trimit prin cineva,poate mai are fratelo drum prin Timisoara,vad eu ...
IRINA sigur de la sucul de portocale a patit asa Sabina,mai bine schimba-l cu lamai si grape ca nu dau reactie acida.Eu de obicei din astea ii storc Dianei,sau daca cumpar suc,cumpar doar de piersici,pere,fructe de padure ... asa ceva, nu citrice ...
DANIELA da ,iti amintesti bine,Diana avea tentative de dat peste cap de pe la un an si 4-5 luni,iar la un an si jumatate a invatat-o tati cum se da corect.Era tare pasionata Si acum mai e dealtfel ...
FLORI iti tin pumnii sa ma ajungi din urma
ANDA cu toata placerea Stii ca abia asteptam sa veniti ,cu totii !!! Mi-e tare dor de Mark mai ales si cand il vad in filmulete ce dulce e mi-e si mai dor! Abia astept sa il vad in actiune cu Diana
ANAMARIA nu ai mai pus pozele alea cu Clara Mai zi-ne doua vorbe, ce mai face?

Eu azi n-am facut mai nimic Doar am tras o supa de cartofi cu smantana,ca sa mi s-a pus pata.Pe urma am fost dupa Diana sa o iau de la gradi si am fost impreuna pana la posta pe jos cale de o statie de tramvai.Cine m-o fi pus ? Ca mergea ca un melc codobelc de incet asa incotosmanita,apoi eu nu stiu merge incet La intoarcere am venit cu tramvaiul ca deja avea nasul rosu precum Pinocchio.Cred ca si eu dealtfel.Si nu erau decat cca -2 grade ... si soare.
Acum se jeleste pe-aici din minut in minut: "NU MAI VINE ODATA CLISTI ASTA CU CADOUL !" Asa i-a zis acum dupamiaza, ca azi i-l aduce.Nu are ea nici cea mai vaga idee ce e ...
In rest toata ziua face pe educatoarea si cearta papusile.A scos si restul animalutzelor de plus (multee) sa fie mai multi copii.Am incercat sa ii scriu pe tabla cu creta niste litere si sa o pun sa le scrie dupa mine,dar n-am avut cu cine ... Stergea tot ce scriam eu,ba ma mai si certa ca scriu pe tabla ei! Si ea mazgalea in voie de-ale ei ....
Merg sa vad ca am bagat la cuptor niste cartofi frantzuzesti N-am mancat de-un cincinal ...

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

DENISA ii iei Emmei patine? Aveti patinoar in zona? Cu masina cum stai,ai gasit alta? Tu banuiesc ca esti la seviciu la ora asta ...

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am scris un mesaj cat China de mare si s-a sters. Sa nu turbezi?
Fata mea e la Mall acuma, asa ca il reiau, sa vad cata rabdare am.
Daniela, azi si Diana a avut nervi, a tipat cat au tinut-o plamanii ca am aspirat-o, desi toate zilele astea a stat foarte cuminte. Asa ca am lasat-o pe pat zbierand pana s-a potolit. La noi, cand aerisesc, iese instant din camera, e mai friguroasa ca Ioana, asa ca nu trebuie s-o tarasc. Ai dreptate cu Humex-ul, mie pediatra mi l-a recomandat dupa Robitussin si am crezut ca e expectorant. Oricum tuseste, dar nu ca saptamana trecuta.
Deea, tu scrii ca Daria nu doarme, eu ca nu e sociabila Diana. Cred ca avem noi o problema. Poate ca fata ta chiar nu are nevoie de atata somn. Daca doarme 9-10 ore pe zi, ii e suficient. O solutie ar fi sa n-o mai culci dupa-masa, eu stiu? Sa ne pui poze cu tortul si cu fetitza.
Diana se lauda la toata lumea cu tablourile tale. Prietena mea a turbat efectiv cand le-a vazut, cica de ce nu i-am zis si ei, sa fi comandat impreuna. Chiar asa, de ce? Poate iti face o comanda.
Irina, eu i-am facut Prevenarul, dar ma laud ca am scapat (deocamdata) de otite. Si mai am o vecina care i-a facut fetei ei, cu toate astea s-a trezit cu o pneumonie ce a tinut-o vreo luna. Deci..nu e suta la suta sigur ca te scapa vaccinul. Zic si eu ca Moni, suc de lamaie sa-i taie greata. E rau de tot sa vomite ce a mancat pe parcursul unei zile. A mea a vomitat de 3 ori datorita tusei, dar nici nu manca, n-avea cum. Sanatate si sa mergeti la medic!
Moni, mai avem timp, poate trece fratele tau pe aici, poate venim noi, rezolvam cumva sa-l luam pe Pinocchio. Imi pare rau ca ti-e greata, e cea mai urata stare posibila. Eu azi n-am scos-o pe Diana, aratau -7 dimineatza asa ca am stat la adapost. Iar acum e la Mall cum am zis, tot in spatiu inchis.
O sa-i tii ziua Dianei la gradi cand vor fi mai multi, acum e inca vacanta pt ei..nici sora-mea nu l-a dus pe nepot. Desi pt Diana ta e mai fain la gradi...
Florinini, sa-ti dea Dumnezeu cat mai iute un bebe. Acum sa va puneti pe treaba, ai fost la control, ce a spus medicul?
Denisa, si asa era rochia aia mortala, cu capa si pantofiori de satin va arata ca in basme. Sa ne pui poze.
La noi anul trecut au fost 20 de musafiri, dar isi tinea si sotul ziua, asa ca e de inteles. Nu stiu cum vom proceda anul asta..
Ma duc la un dush fierbinte, ca vine fata si apoi pana se culca nu am timp sa fac nimic.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-mi-ai facut pofta cu cartofii si in loc sa tin cura bag o o placinta cu zmeura-masina cautam,azi a fost Dr si a vazut 2,treb sa ne decidem,dar treb sa stiu si cati bani imi da asigurarea,asta abia maine-poimiine aflu-se gasesc oricum cum am avut,mai noi chiar si l apreturi rezonabile, ca s-au ieftinit-maine sau joi merg sa ii iau patine lui Emma ca diseara are gymnastica.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

INGRID si eu zic ca ai o big problem! Tu zici nu-i sociabiala Diana ta ,eu zic ca e sociabila! Singura chestie e ca e dependenta de tine Pai si cu moshu' ce dezghetzata a fost!!! Mai dezghetzata decat Diana mea ,cea super-sociabila !

Daca nu apare frate-meu in 5 minute turbez,ca deja nu mai pot , nu aud decat "NU MAI VINE CLISTIII?!!! NU MAI VINE CLISTIII ODATA ??? TLEBE SA VINAAA!!!"

Mergi la inceput