PRIETENE FARA TITLU (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Sa vedem daca imi mai amintesc cate aveam sa spun...

Acina, esti draguta si tu, ca si Denisa. Oare ce va veni sa ne urati dinainte ? Hehehe. Nu esti deloc in urma, si nici mata beata Doar putin dezorientata. Ziua Dariei nu a trecut, ci abia azi este Dar multumim de urari. Iaca, din ultima ai ajuns prima pe lista cu uraturi Multumesc si pentru aprecieri la munca mea. Din pacate, pe blog nu am avut vreme sa mai pun poze noi, cu lucrari mai recente, mult mai reusite. Lucrez din greu sa fac un magazin virtual, si acolo se vor vedea mai bine (zic eu ).

Pentru hartii de scris de pe net, dati search cu google cu preschool worksheets, sau writting worksheets, sau number worksheets, etc... Se gasesc o gramada de situri.

Daniela, hahahaha.. ai dreptate, Daria s-ar fi culcat cu mielul de chec Nici Ingrid nu e pe departe. Am facut cuiva un tort in forma de masinuta cu ursulet, si a avut maaaaaare problema cand a trebuit taiat tortul. Nu a lasat-o baietelul. S-a lasat cu plansete cand a fost taiat

Ingrid, mi-a placut ideea Monicai, cu muntele. Asa o sa fac, ca apoi ... o sa vrea sa se joace si cu Bambi de zahar.. si numai asta imi mai trebuia prin pat !!! Nu m-am uitat la hartiile cu analizele. Nici nu stiu unde le-a pus Silviu. E ceea ce mi-a zis socrela, interpretarea medicului de la laborator. Multumim pentru urari

Daria, nici gand sa doarma. Nu poate efectiv. Are toata buna-intentie, dar nu ii vine somnul. Eu m-am culcat pe la 8, ca eram nedormita toata noaptea precedenta. La 10 juma a venit Silviu cu Daria sa o adoarma. Pana la ora 12, Daria s-a foit incontinuu in pat, incercand sa adoarma, dar nu a putut. Eu m-am trezit la 12, sa lucrez. Pe la 12 juma, am auzit-o plangand. Se certase cu Silviu. Nici pana la ora aia nu adormise. Va dati seama, a stat 2 ore in pat, cu lumina stinsa, cu toate conditiile de somn .. si nimic. A cerut cu lacrimi in ochi sa o las sa stea cu mine. Am lasat-o, ce sa fac ? O inteleg ca nu ii trebuie sa doarma. Asa e ea mai fara somn ... o iubesc si o accept asa somnambula . Numai Silviu vad ca tot incearca sa ii impuna program de somn. , dar Daria nu functioneaza robotic. Asta e clar. Nici de mancat nu mananca dupa program, si la fel cantitativ, etc ... Sunt zile intregi in care abia daca se atinge de mancare, si alte zile in care imi cere mancare de 10 ori pe zi Asta e fata mea.... functioneaza dupa alte reguli. O sa am probleme cu integrarea la gradi, sau scoala cu variabilitatile astea ale ei, dar ... dupa mine, e perfecta asa cum e, chiar si fara programe de nani si masa , si nu o sa ii impun sa se schimbe. O fi stiut el Bunul Dumnezeu mai bine de ce i-o fi facut felul asa, si cine stie la ce ii va folosi mai tarziu in viata.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ma apuc si eu acum sa fac crema pentru tort, si apoi sa mai programez ceva la magazin. Uffff... il fac cat mai simplu, numai sa termin odata, ca nu mai rezist mult. De asta m-am lasat si de programare. Cand ma apuc de ceva de programare, nu pot sa ma mai ridic de pe scaun pana nu il termin. Va dati seama cat de sanatos e sa stai atat cu nasul in calculator, mainile pe tastatura si pe scaun deja ma dor iara toate... dupa ce il termin imi trebuie concediu medical O sa imi acord un somn bun de vre-o 2 zile

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI DARIA! O PAPUSA VIE SI FRUMOASA-TOT BINELE DIN LUME TI-L DORESC![pup]

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

La multi ani Raisa!!!
Multa sanatate, noroc si sa aduci numai bucurii parintilor.

Mergi la inceput

La multi ani Daria!!!
Multa sanatate sa cresti mare, sa fi norocoasa si sa aduci multe bucurii parintilor!

Mergi la inceput

Deea, sper ca e gata tortuletul Dariei, cu siguranta a iesit frumos si bun, sa aveti parte de multa bucurie si sa fiti cu totii fericiti!
Moniimi pare rau ca esti cu greata dupa tine, dar macar ai un motiv sa o induri cu tarie, tare as vrea si io sa impartasesc starile astea cu tine,sper sa te prind din urma . Luna asta ne punem si noi pe treaba ca sunt 6 luni de la operatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI DARIA! SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOASA!!!

Salutare de la mare

Azi este gerul bobotezei. La noi nu-i chiar asa de frig dar totusi...nu-i ca ieri, soarele se tine prin nori pufosi si gri. Poate ne mai da un cm de zapada.
Deea tu ai terminat regatirile pentru ziua Dariei? Sau esti pe ultima 100 de metrii. Spor la treburi si sa aveti parte de o zi minunata ca daria o merita din plin. Este un copil foarte frumos, cuminte, destept si sufletist.
Eu asa de dimineata m-am certat cu Ioana, nu vroia sa iasa din camerele cu geamul deschis pentru aerisire. Asa de incapatanata este, a trebuit s-o tarai afara de vreo 4-5 ori.
Denisa, sa stii ca am scris exact ceea ce am vrut sa spun. Stiu si cati ani are Alex si cu atat mai mult Rares. Peste un an fetita Ancai va avea 1 an si 8 luni, ea find nascuta in mai.
Ingrid, stiu ca siropelul se da cam 5 zile sau max 7, dupa care pauza de vreo saptamana si daca tot tuseste se schimba siropelul in functie de tusea pe care o are. Humexul este bun atunci cand are tuse uscata, daca expectoreaza i-ar trebui niste fluimucil sau sinupret. Sau ce ti-o mai zice dr. ca de el trebuie sa asculti de fapt.
Imi place tare mult trenuletul vostru. Noi inca nu ne bagam la din astea ca le deraiaza Rares de nu se vad. Ave sine din acelea ca ale emmei si nu ma lasa deloc sa le montez, imediat le arunca prin casa cat colo. de bietele trenulete nu mai zic. Norocul nostru ca sunt din lemn.
Flori, bafta luna asta. Incercari placute si productive:)))
Acum plec sa dau copiilor de mancare, Robert este plecat si s-a anuntat o vizita, vine o tipa pe care abia o cunosc cu baietelul ei sa se joace aici cu copii. ma rog...fug, ne mai vb
Moni, imi aminteam aseara de tine. Diana parca se dadea peste cap. Eu pe Ioana n-am invatat-o si nici acum nu face giumbuslucuri din astea. Nici pe rares nu l-am invatat, mie sincer imi era frica sa nu-si suceasca gatul. ca sa vezi ca de fapt sta in firea lor safaca traznai, Rares us tiu de unde naiba s-a apucat sa se dea peste cap. Aproape sa cada din pat aseara ca nu se uita sa vada daca mai are loc.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

LA MULTI ANI DARIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI DARIA
Noroc ca a sunat mami la telefon ca mai dormeam muult si bine Dupa ce a plecat Diana la gradi,m-am culcat la loc ... Ea s-a trezit ok ,a baut lapticul in timp ce s-a uitat vreo 5-10 minute la desene animate,apoi am imbracat-o.Ea abia astepta sa mearga sa se joace cu copiii.Aseara tot pe la 23 a adormit,desi am pus-o in pat in jur de ora 22.La gradi erau doar 6 copii,la fel fusese si ieri! Asa ca i-au cuplat cu cei din grupa mai mare de alaturi ... A zis doamna Lenuta ca nu ii place deloc asa fara copii ... Din cauza asta nici nu mai ducem nimic de ziua Dianei,eventual intr-o zi saptamana viitoare cand vor fi toti prietenii ei la gradi.Da' oricum important e ca amicul ei Dani era in zona.A papat si a mai cerut o portie! Asta flacau!
Ma pun sa mananc ceva si mai revin ... Azi vreau sa ma apuc serios de acte,desi chef din parti ...

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani !!!!!!! Daria
Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc in viata!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput