PRIETENE FARA TITLU (25)
Raspunsuri - Pagina 17
Denisam spune:
LA MULTI ANI RAISA[b]SA FII SANATOASA,NOROCOASA,VOIOASA SI SA CRESTI MARE
Anam-sanatate si multa putere si voua!
Moni-baga niste sucuri de porto-taie greata sau metroclorpramid dc e nevoie-sper sa iasa totusi baby boy simburica, chiar si cu greturiel astea![]()
Anda- tu nu ai vesti bune de la mosul legat de bebe?
Ingrid-voi ce facetzi?
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
acina spune:
Buna fetelor
Moni ce de cadouri ati primit.Si ce constructii super face Dia .Eu pe Andrei nu-l pot convinge sa faca niic un castel.
In schimb se joaca cu o papusica o culca ii da sa manace o plimba i-am luat si scaunel de masina pt ea ca mi-a zis ca nu e Lissi in siguranta.
Denisa super ca problema cu masina e rezolvata. Chiar ma intrebam ce faci cu picii tai daca tu mergi la serviciu.
Daniela , bai tu ma dai pe spate cate faci pe acasa, cand ai frate timp?baga si mie link-ul ala de care ziceai.
Deea sa-ti traiaca fata zic si eu la urma ca mata beata.Am aruncat un oki pe blogul tau super chestii dragute ce faci.
Raisa La multi Ani!
Andrei e mai bine si Ana inca se cufureste , cica suntem mai bine.Sincer nu stiu cand o s ascapam de viroza asta, cica asta e tot viroza dar sub alta forma...
VA pup
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)si de Ana Maria
(19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
marchplayer spune:
Buna seara
Anca, ti-am trimis link-ul pe mess. Sunt o gramada de lucruri interesante. mai are si Deea ceva linkuri, parca ea zicea ca-i scoate draiei de pe net. Ce treaba fac fata? Cam fac dar nu prea multa, sau nu cat ar trebui ca de fapt mancare imi face altcineva, adica am ajutor, rar trebuie sa le fac eu pe toate. Si dealtfel ai sa vezi si tu cum o sa fie la anu cand o avea Ana mica 1an si 8 luni, sa vezi alergatura dupa aspiratorul tau si cotrobaieli prin toate sertarele si dulapurile:)() sau poate nu, o fi cuminte si daca nu are exemple negative te scoti ca ai tai copii nu o sa faca mizerie. Apropo, tu nu l-ai dat pe andrei la gradi? mai povesteste-ne despre el. si te astept inca sa pui poze de la craciun, sa ne arati si noua ce idei de cadouri ai mai avut anul asta.
denisa super cai place Emmei la gradinita. daca as fi avut si eu o gradinita din asta in apropiere...Sigur o sa rezolvati pana la urma cu masina. Ar fi bine sa va luati una noua.
Deea, de pasti de nepasti ma gandeam dupa aceea ca n-ar fi nimerit vreun animalut pe care sa doriti sa-l mancati. Ca daria cred ca va vrea sa doarma cu checul in pat:)))
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
LA MULTI ANI FRUMOASA RAISA!! MULTA SANATATE, NOROC SI MULTA DRAGOSTE SA AI!!
Eu am ochii rosii, ma pot ascunde in cires. Asta pt ca am dormit dupa-masa, mereu mi se intampla sa ma scol mai nauca decat m-am culcat. Boala e pe sfarsite, era si timpul, am rana la nas. Diana e mai bine, mai tuseste, cand si cand, dar nu-i mai dau sirop, Daniela tu parca ziceai ca nu trece fara sirop, poate, dar nici nu e indicat sa-i dai in nestire. La Humex cel putin, doar cateva zile ar trebui. In rest, o sa treaca si asta.
Livingul ala e foarte cu gust, ma uitam la perdele in nestire..ca tooot caut ceva frumos pt mine, dar nu gasesc. Adevarul e ca imi si trebuie ceva mai dens, sa nu patrunda lumina vara. Super ca a nins la voi, eu am scos-o pe Diana azi vreo jumatate de ora, acum e ragusita...n-a vrut fular la gura, si trancanea mereu. Ce sa-i fac..era si foarte frig, -8 grade.
Moni, sunt niste nesimtiti aia de la fabrica de jucarii, ei pe un site mai vechi au promovat papusa de lemn Pinocchio si imbracata exact ca in film. Ma rog, imi place si asa, dar eu sunt pt detalii. Nu vreau cadou, sa nu incepi cu asta, o sa ne intalnim s-o iau si iti dau banii. Spune-i lui Ghita ca ii multumesc mult ca a luat-o
si tie la fel.
Mi-a placut castelul lui Diana, copiii astia ne uimesc in fiecare zi. 
Si mersi inca o data pentru primire, ati fost foarte draguti si am petrecut de minune. Ca Diana mea e cam nesociabila, se vede si mai tare in contrast cu copila ta. Asa mi-as fi dorit eu sa fie si a mea, dar defilam cu ce avem, nu? ![]()
Deea, extraordinar cum a desenat Daria foaia. Cu precizie si pana la ultimul amanunt. Bravo ei!
Este o dulceata si tare cuminte. Ma bucur ca ati primit bani pentru maine, voi stiti mai bine ce sa-i luati. Mai ales daca socrella n-o vede foarte des. Si a mea soacra ne da bani si maica-mea...Ai dreptate cu tortul, s-o fi saturat fata de atatea figuri, uneori chiar iti doresti ceva simplu. Dar eu am o sugestie: fa-i-l pe Bambi pt maine cand se trezeste. Se va bucura, stii..
A mea fata nu il vrea pe Bambi, vrea un caine de vanatoare. Mi-a spus ca nu il vrea pe Pinocchio, ci vrea vulpea si pisica (adica personajele negative). Are niste idei...ma uit la ea si nu stiu de unde le scoate.
Acina, probabil ca ai tai copii au avut enteroviroza. Asa-s de pacatoase astea...eu turbam cand tusea mereu, dar sa mai si aiba diaree..o sa dureze cam vreo saptamana, dupa cum am vazut la Diana. Ce ati mai facut cu masina?
si sa le treaca mai iute boala!
Anda, sa stii ca l-am vazut ieri pe Mark. Cu plastilina. Am trecut cu totii la modelaj..si Daniela, Deea si eu...si George
. Cel mai mult imi place cand il aud pe Mark cum vorbeste. Este mortal, plus ca are un accent de adevarat francez! 
Denisa, ma bucur pentru voi daca va luati alta masina. Ce marca ati avut? Parca ai scris, dar nu mai tin eu minte. Bine ca era fericita Emma ca merge la gradi, vezi daca se ocupa de ei ce le place? Ai ales o gradi perfecta.
Cat despre pozele cu zapada...voi chiar vreti sa ma bagati in boala. Este ca in cartile cu povesti...ceva de basm. Ireal de frumos. 
Diana sta la pc si striga din cand in cand ca vrea: cremvurstica pentru burtica!
Dar a mancat si ieri, asa ca azi am spus ca nu mai este...tare ii plac. A reinceput sa pape in regim normal, maine sa vad cum are program pediatra s-o verifice la plamani. Moni, sa nu uiti s-o duci si tu pe Dia ta.
O sa bag un film cu ea si buburuza prinsa in pat. Prietena ei, cica. ![]()
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Denisam spune:
Daniela- pai baietzii nostri au 1 an si 6 luni-Alex azi,al tau mai are un pic,cred ca asta ai vrut sa ii spui Acinei,.nu 1 an si 8 luni-oricum ea avand fetita,cred ca nu v aalerga atata.
Acina-da eu duc copiii la gradi, deocamdata in locuri diferite,dper din sept pe amindoi la gradi,dar mi-am luat o ploneza care vien 1 data la 2 sapt sa faca curat ca nu mai reuseam sa ma descurc-adica puteam dar ii privam pe copii de timpul petrecut cu ei
-sanatate multa va dorim!
Ingrid- ma bucur ca sunteti mai bine.Cu masina sa vedem, ca nu reusesc sa dau la telefon de cine trebuei inca, am avut TOyota Highlander-jeep cu spune mama, ca ne treb spatiu sa punem 2 scaune de masine si sa incape si un adult cu ei incaz de nevoie,eu nu mai stau cu ei in spate de cateva luni,dar avem filme care merg dc nu dormn copiii-cu o masina mica nu ne descurcam asa bine- husbandu are vw passat lung-adica vagon,dar se gasesc greu cele manuale, ca are si el o dambla,asa ca cel mai probabil ca o sa ne luam tot ce am avut ca am fost f. multuita si vad ca mai nou ii place si lui si plus ca renteaza ca pret acuma, cel putin la noi aici![]()
Merg sa ii mai sun pe astia si revin.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
Buna seara! Noi am fost cum v-am zis la verisoara-mea,Diana inca ar mai fi stat ... dar maine clar o duc la gradi.Imediat merg sa ii citesc povesti si la nani.
INGRID ce sa mai zic de Aradeanca,sunt falimentari,fabrica e cca 90% inchiriata altor firme,chiar zicea azi Ghita ca si in magazia lor era pestera de frig,mai lucreaza foarte putine persoane pe-acolo ... Nu au comenzi,rad chinezii tot.Poate ca or fi palnificat ei din lemn,dar uite la ce au ajuns.Eu pe site-ul lor ce l-am gasit pe net nici macar nu am vazut sa pomeneasca de papusa Pinocchio! Si nu mai fa iar mofturi cu banii, graso 
Am vazut si trenul vostru ,suuper fain e , e perfect la spatiul tau.De filmul cu gargaritza ce sa mai zic,e beton,auzi la Diana ca e prietena ei
,ea e mare si gargaritza mica
Diana mea era taare mirata cum de nu ii e frica!
ACINA nici Diana n-a vrut defel sa faca pana aseara castel.Tare dragutz Andrei cum se joaca el cu papusile!
DENISA sucul de porto imi face acid si mai rau mi-e greata dupa aia.Mi-am facut de lamaie ... Mi-e greata dimineata un pic,seara si chiar noaptea in pat pana adorm
Nu mai zic daca-s cu stomacul gol!Parca pe zi ce trece mi-e mai greatza.Spor la gasit masina faina ! Si la multi ani lui Alex pentru un an jumate,baiat maare s-a facut!
DANIELA m-am spart de ras cu formularea ta ,nu prea o vad pe DEEA dorind sa pape vreun animalutz
Dar animalutz din torta ar putea totusi ![]()
MONI
7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
asteryaro spune:
La multi anisori, Raisa! sa cresti mare si cu mult noroc in viata.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI PENTRU O FLOARE FRUMOASA, DARIA!! TOATA FERICIREA DIN LUME TI-O DORESC, SANATATE CAT CUPRINDE SI SA FII MEREU IUBITA!
Diana a adormit tarziu, pe la 23,30. De fiecare data imi spun ca n-o mai culc dupa-masa, uite ca nu ma pot tine de cuvant. Ca si mie mi-e somn.
Denisa, pai ce sa zic, masina aia e beton. Imi plac jeep-urile, tata are un Rover, dar mai comode mi se par cele mici. Ca inaltime.
Drept e ca necesita spatiu, mai ales cu doi copii. Bine ca ai reusit sa-ti iei pe cineva care face curat, eu de vreo 6 luni am renuntat la ea. Acum ma descurc mai bine, se mai joaca singura si e foarte cuminte cand fac curat. Culmea! ![]()
Moni, inainte de sarbatori aveam 57 de kg, acum 59. Cu aripioare si tot tacamul. Cum sa nu tampesti de cap? Daca bag in mine ca sparta...si seara, ca am tot avut musafiri. Frumos imi sedea sa beau apa plata cu lamaie si pe ei sa-i indop ca pe curcani? ![]()
Se vede ca ii e dor Dianei de gradi, daca isi tot aranjeaza papusile si le spune copiii mei..
Poza aia in care dormea inconjurata de ele este foarte frumoasa. 
Deci asa stau treburile cu fabrica. Cred ca au plans de bucurie dupa ce a fost Ghita acolo.
Adevarul e ca daca era Pinocchio ca in carte, ar fi costat mult mai mult. Numai prelucrarea manuala, plus lemnul...nu ma mir de ce in Austria e la 200 de euro bucata.
Acum ma ramane sa si sper ca o sa-i placa. Ca isi doreste vulpea...apai sa astepte mult si bine dupa ea. 
Daniela si tu ai ajutor. Pai ma si miram cum de razbesti cu toate. Uite, ca tot spuneai de sertare, Diana nu a umblat la ele. Acuma isi ascunde jucariile prin ele, dar nu scoate nimik de acolo, de haine zic. La altele nici vorba, la bucutarie sau in baie unde tin medicamentele? Nu se apropie. Stie ca nu e voie, de mica si-a vazut de treaba ei.
Deea, nu-mi spui ce analize la ficat ti-au iesit prost? Transaminazele? Ce face Daria, doarme acuma? 
Ma duc si eu la nani, pe maine imi face sotul niste spaghete. Ca socrella e bolnava, a luat virusul de la Diana.
Noapte buna tuturor! 
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
LunaNoua spune:
Salutare !!!
Moni, iti multumesc din suflet pentru papusica !!! Si eu sunt un pic dezamagita ca nu e Pinochio cel adevarat, insa Dariei i-a placut mult. Macar e draguta foc papusa
Ghita este bun de cinste. Va asteptam la primavara la o plimbare pe langa Bran, cu branza de burduf si tot tacamul
(pateu de spanac ... ca doar nu te gandeai la mici
). Va multumim mult pentru cadou. 

Eu nu fac mofturi ca Ingrid
ca stiu ca oricum nu ai fi primit banuti
.. dar ... iti dai seama ca nu scapi necadorisita
... ca doar trebuie sa iti trimit pachet cu biju 
blog