PRIETENE FARA TITLU (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
In primul rand, LA MULTI ANI FRUMOASEI RAISA!
Noi ne-am trezit la 9,30 ,dar eu am mai stat in pat.Diana tot venea sa imi zica sau ceara una alta evident.Acum se joaca cu papusile,de-a gradinita,dar momentan sunt la ora de somn,le-a acoperit pe toate cu plapuma in dormitor.A pastrat-o doar pe cea noua,roscata Giulia pe care o tot piaptana de zor.Nu vrea sa manance nimic,a baut doar laptele ...
DANIELA si eu am remarcat livingul soacrei Zici ca numai in proiect sunteti cu constructiile? Lasa ca pana vara viitoare cand putem iar sa venim ,poate ridici ceva . Dar tu nu esti nascuta pe malul marii? Esti cumva din Oradea,ca parca de-acolo venira surorile tale ...
Apropo de tobogane super,aveti,cum sa nu aveti,dar numai in sezon,in cap Aurora , vis a vis de hotelul unde am stat noi era loc de joaca ,dar in aer liber cu muulte muuulte tobogane din astea si alte instalatii gonflabile.Pai nu si-a facut de cap Diana asta vara? Inclusiv cu Vladimir intr-o seara ...
INGRID am vazut in drop ca iar faci pe grasa
DEEA spor la treaba!
Mor de ras cand li se adreseaza Diana papusilor cu "COPIII MEI!"
De-ar manca ceva odata, ca vreau sa cobor putin cu ea,vreau sa imi cumpar o lampa de birou ,ca asta veche si mare ma calca pe nervi efectiv.Si nu vad sa scriu la tastatura asta neagra doar cu becurile chioare de pe plafoniera ,daca nu am o lampa aprinsa.

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

INGRID si DEEA am sunat acum la Aradeanca si au papusa Pinocchio,o sa mearga Ghita azi-maine, sa vad cand are chef si le cumpara.

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI RAISA!! SA FI SANATOASA SI SA CRESTI MARE!
Cum o arata papusa aia Pinochio? Aveti vreo poza? As vrea si eu dar cred ca ma bat singura daca mai cumpar jucarii!!!
Monica, nu stiu daca punem fundatia in primavara. ma gandesc la criza asta, poate ar fi mai bine sa stam un pic locului ca doara nu stam in ploaie. N-am vila dar...e cald si bine aici nasol ca nici n-as prea vrea sa investesc in modernizarea casei asteia.
Am facut si eu curat, matusa face mancare acum ies cu copii la saniuta. a nins un picut si la noi ieri si avem fix un cm de zapada dar nu mai scapam de Ioana, cred ca o vom trage mai mult pe asfalt. ma rog, vom lua macar putin aer.
Deea spor la treaba cu site-ul. sa-ti iasa din plin azi ca sa ai timp sa faci si tortul dariei! Sunt sigura ca ai sa gasesti tu sa-i faci o minunatie. Cand eram mica ne-a adus cineva de pasti in cozonac sau chec, nu mai stiu ce era in forma de mielut. ma gandeam ca i-ar placea dariei si tu ai fi singura pe care o cunosc eu in stare sa faca ceva de genul asta. cred totusi ca ti-ar trebui o forma. Aberez. Fug sa-mi oxigenez creierasul.
mai Moni dar numai vara??? Plus ca vara care vine este prima in care am sa ma pot deplasa si eu cat de cat. Una, este rares mai mare si mai docil, sper si acum conduc si eu si n-am sa ma mai rog de robert sa ne duca pe unde o sa am eu chef. nasol ca voi nu mai veniti anul asta la mare.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

La multi ani Raisa !!!! Ursulina, sa iti traiasca printesa frumoasa !!! Sa creasca sanatoasa si desteapta, si cu noroc in viata !!!

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Daniela, m-ai facut sa zambesc Am si eu forma din aia de vre-o 7, 8 ani Ii faceam lui Silviu mielusei, cand eram proaspeti insuratei Iti dai seama ca nu ii fac mielusel, ca ala trebuie sa il fac de pasti, nu acu

Problema e ca nu stiu ce figurina sa ii fac. Daria nu vrea nimic pe tort Culmea ironiei, nu? S-a uitat 2 ani la mine facand torturi pentru altii, si cand sa ii fac ei .. vrea tort simplu. O fi din cauza ca n-am eu nici un chef de tortelit? Poate se transmite asta, si fara sa isi dea seama, refuza tort sofisticat.

Moni, ar fi super daca ai gasi pe Pinochio. Deja am intrebat-o pe Daria daca i-ar place sa ii cumpar de ziua ei, si mi-a zis ca "poti sa imi cumperi si azi" Hahaha. Draga de ea, nu realizeaza ca ziua ei e maine deja, si mai e atat de putin.

blog

Mergi la inceput

DEEA chiar acum pleaca Ghita acolo.O sa ti-l pun la posta si in cateva zile il poate avea Fa-i un tort in forma de munte,cu zapada pe creste
DANIELA n-am gasit poze pe net cu papusa ... o sa ii vezi azi daca ii cumpara.Cica e de cca 30 cm si e de lemn ... Si lasa mai ca e super fain la tine,constructia noua sa o faci pensiune sa scoti bani buni! mai ales ca parca ziceai ca terenul e pe malul marii,sau in apropiere, daca retin bine.

Mergi la inceput

In sfarsit azi a adormit Diana mai normal,la ora 13,15 ! Poate isi intra totusi in ritm !
Am uitat sa ma laud ! Aseara a construit din cuburi in premiera ceva ce seamana a castel ,ca ea facea numai orasele,din cladiri mai joase si multe ...
Aici e realizarea: http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-01-04/22:17:53 In celelalte poze ,e cel din dreapta,ca pe cel din stanga eu l-am facut.
Am pus si niste poze de-acum,sa vedeti cum doarme cu toata "gradinita" imprejur ... cu "copiii ei" .

Mergi la inceput

PINOCCCHIO: http://www.dropshots.com/DIA4#date/2009-01-05/16:15:08
Vad ca info primite erau eronate: nu-s 12 lei ci 15 lei bucata si nu-s din lemn ci-s papusi obisnuite! Oricum nu conteaza ,ca pentru Daria si Diana le trmitem cadou din partea Dianei mele.Sa imi ziceti daca vreti cu pantaloni bleu sau negri.Diana mea deja si-a ales unul bleu,il tzuca de zor acum ...
DEEA sa imi trimiti adresa exacta pe mess, ca incercam sa o punem maine la posta.
Acum ne echipam ca mergem la vara-mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

LA MULTI ANI, RAISA, SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII LUI MAMI SI TATI! SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!

Am admirat pozele din dropuri, am vazut niste copilasi frumosi foc, am vrut sa pun si comentarii dar nu imi salveaza, aia e, incerc mai tarziu.
M-am indragostit si de papusa Pinocchio, vrem si noi. La noi nu se gasesc, vai ce frumoasa este! Imi place de numa! Eu sunt innebunita dupa jucarii, asa ca intelegeti voi.
Am putina treaba, revin.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ANDA dar pentru cine crezi tu ca am cumparat atatea? Pana si Diana deja le-a repartizat!!! Dupa ce i-am zis ca doua sunt ale Dianei si Dariei a zis fix asa: "SI UNA PENTLU MALK SI UNA PENTLU CLALA , CA NU AM MAI FOST DEMULT LA VINGA"

Mi-e o greata si colac peste pupaza Diana m-a obligat sa o parfumez in par ca si papusa Giulia,ca si aia e parfumata in freza
Am plecat ,ne auzim diseara!

Mergi la inceput