PRIETENE FARA TITLU (25)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
FLORI acum mi-am amintit,ca ma intrebai de vitamine.Iau acid folic inca de cand am facut testul.Mai continui si cu uleiul de peste pe care il luam si care se pare ca e foarte bun si in sarcina.O sa iau ca si cu Diana si Elevit (multivitamine) dar parca mi le-a prescris data trecuta medicul dupa 3-4 luni,trebuie sa ma uit.Tot de-atunci luam ci calciu si magneziu stiu.Acum nici analizele nu mi le-am facut inca,sper sa apuc saptamana asta ca dupa aia incep lucrul in forta si chiar nu mai am nici cand sa respir!!!
MONI
7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
pisoi3 spune:
Am pus poze cu plastilina si cu noul banc de lucru pe care i l-a cumparat tati ieri.
MONI, da, e foarfeca de plastilina, adica a fost in setul cu plastilina, nu stiu daca e special pentru plastilina, cred ca se poate taia si hartie cu ea, o sa fac o proba si iti zic.
Tot ce vezi pe masuta lui Mark a fost in setul de plastilina. Avem setul ala cadou de la parintii prietenei mele, mamica finutului, ni l-au dat in septembrie 2007. Tare mult ii place lui Mark sa se joace cu el, stie ca e cadou si stie si de la cine. Am observat ca se joaca cu drag cu tot ce primeste cadou.
Fetele
, noapte buna, am culcat copilul si ma bag la Stargate SG1 cu sotul.
Pe maine
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
irinatunza spune:
salutare!
Moni, foarte frumoase cartile ce le-ai comandat. As comanda si eu ceva de pe a doua adresa, dar n-am comandat niciodata de pe net si mi-e cam teama.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
IRINA eu am mai comandat pana acum doar de la Yves Rocher si Quelle de pe net. Jucarii si carti am comandat in premiera anul asta de pe alte site-uri si n-am avut probleme.Insa la Daniela din Eforie vazusi ... i-au inlocuit unele chestii cu altceva.
ANDA am vazut bancul ala e super fain!
Nici vorba se pare sa o duc la gradi maine pe Diana ,ca inca nu doarme la ora asta
Iar vrea la wc,mai vrea lapte si toot asa ...
MONI
7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Diana abia pe la 00,30 a adormit.A mai mers a treia oara la wc,apoi ca o dor picioarele si sa ii fac masaj si tot asa
Ar meritas a o trimit la 8 la gradi,ca atunci maine seara sigur pica lata mai devreme!
INGRID imi pare rau ca nu am pus in functiune trenuletul cat ati fost aici,pana la urma am scos bateriile din ceasul Mickey Mouse al Dianei si le-am bagat in el
Frate-meu cand a auzit ca si azi a mai primit Diana cadou si inca ce cadou,a zis ca ii da masa aia doar maine seara.
MONI
LunaNoua spune:
Neata.
Eu acum m-am trezit. M-am uitat la poze la Moni. Daria langa mine, se joaca cu Fimo, si comenteaza la topogane. Evident ca vrea si ea, si m-a asigurat ca a crescut cat tati si cat mine, si ca nu ii e frica, deci .. pot sa o duc :))))
O sa ii fie dor de perioada asta Dianei .. in fiecare zi cate un cadou !! Eheeee... ce vremuri ![]()
La noi a fost socrela azi. A venit de la Fagaras cu trenul, special sa ii aduca cadou Dariei de ziua ei. Cel mai beton cadou. Bani !!!
E super-fain asa, sa primeasca bani, si sa ii luam noi ce i-ar place. Imi place de socrela la faza asta. S-a fript cand avea Daria vre-un an, si i-a cumparat niste hainute prea mici. Si de atunci, ne aduce bani, ca noi stim ce trebuie sa ii luam
Ca sa aiba ce sa ii dea cadou, i-am scos din cadourile ce le aveam pitite, si i-a dat ea cele 2 puzzle Educa de lemn.
Daria a fost trezita din somn, si chiar de buni, ceea ce nu i-a convenit deloc, drept urmare, toata ziua a fost maraita, si ofuscata, si abia daca a scos 2 vorbe, in schimb, maraieli si plansete la greu. Nici nu a iesit buni bine din casa, cand a vazut ca pleaca, a inceput sa sara, si sa rada, si sa se joace cu voie buna, cum face ea de obicei
Toc ca de obicei, eu am lucrat toata noaptea, de dimineata pana la 4 am stat cu socrela la povesti, si apoi am dormit pana la 12 noaptea, cand a adus-o Siviu pe Daria in pat. Chipurile, Daria a cerut sa doarma. De fapt, cred ca s-a plictisit cu Silviu, si a vrut cu mine, ca a inceput sa se joace cu mine in pat. Mi-a cerut ceai, si am iesit din camera, in speranta ca o sa adoarma stand singura. Dar s-a dus Silviu la nani, si pe el l-a pacalit urgent ca vrea pisu. A iesit din camera, si mie mi-a zis ca a lasat-o tati sa se imbrace. Si uite ca s-a facut ora 2 ... si inca ma lupt cu ea pentru mouse, loc la calculator, si alte figuri. 
blog
LunaNoua spune:
Ne-a adus si rezultatele la analiza. Suntem beton de sanatosi. Toate sunt perfecte in afara de una la mine. La ficat. A intrebat medicul laboratorului, care a zis ca este datorita anticonceptionalelor pe care le-am luat la inceputul csatoriei, si pe care nu le-am suportat. De atunci am inceput eu sa ma ingras
, dar am luat numai 6 luni. Mi s-a parut ciudat, totusi, ca dupa 10 ani sa fi lasat inca urme, dar cica asa se face, o reactie hepatica ireversibila
O sa merg la homeopat, sper ca mai este doamna aceea la cabinet, ca era cam batrana acum 3 ani cand am fost ultima data la ea.
blog
LunaNoua spune:
L-am trimis azi pe Silviu in metro sa ia niste suc, alune ceva pentru ziua Dariei, si s-a intors cu mai nimic. Cica nici Cola nu era 
Exact asa am patit si anul trecut. De ziua Dariei, toate magazinele .. goale. E nebun lupul in ianuarie ![]()
blog
marchplayer spune:
Neata fetele.
Doar Deea s-a trezit, sau mai bine zis ea nici nu s-a culcat. Mie copi mi-au dat scularea la ora 8, eu as mai fi dormit ca -am culcat la 4 dimineata. Am fost cu Robert la niste prieteni pana la 2 si apoi n-am mai putut adormi, m-am uitat la un film.
Monica, ingrid, am vazut pozele voastre in drop, super distractie ati avut. La noi la Constanta n-u avem asa tobogane super. ce zic eu, n-am auzit nici fetele din bucuresti cu un asa loc de jaca. Foarte frumos cadoul Dianei. Chiar ca a primit o puzderie de cadouri anul asta, si toate frumoase. Fratelo mai bine ii dadea tabla in noiembrie ca poate facea una bella figura asa cred ca-i cam satula Dia:)) Iara a bagat pantofii la proba, red ca cauta pe cenusareasa. Ingrid tu arati tare bine, slabuta...si cred ca ai mai slabit ceva la cat te-ai dat in toboganele alea.
Moni, tu tot slaba...tin minte o poza de cand aveai vreo 5 luni cu Diana si sa dea naiba daca se cunostea ceva.
Ingrid, fetita din pozele noastre este nepotica mea Eva, deci verisoara copilor si livingul cu pricina(laudat de toti) este acasa la socrela. Sta impreuna cu cumnata mea intr-o vila la Agigea si soacra-mea are parterul si demisolul iar cumnata etajul 1 si manarda. Noi ne-am ales cu casa bunicilor care-i asa cum este si cu terenuri pe care n-a construit inca nimic, suntem in faza de proiect si de strans bani:))
Deea, nu gasesti nimic nici la magazinele de cartier? Spor la pregatiri ca maine este ziua cea mare. frumos cadou a facut soacra. Ce te gandesti sa-i cumperi Dariei? I-au placut puzzle ce i le-ai dat?
Sa stii ca asa reactioneaza toti copii la batrani(cel putin si ai mei), mamaia doara i-a leganat si a fost cu ei non stop si tot nu le convine sa o vada. Cand apare in casa Ioana ii zice instant pleaca, iar daca ma prefac eu ca a cert cu ea, Rares imedia se duce sa-i dea o palma doua. Chiar daca ma cert cu altcineva tot pe ea vrea sa o bata.
Anda, vad ca avem amndoua copii pasionati de plastilina. Adevarul este ca eu in remiera i-a cumparat niste plastilina mai acatarii care are si ceva instrumente. Nu s-ar mai despartii de ea.
Aseara am facut prostia sa-i arat Ioanei niste jocuri pe calculator, nu o mai puteam dezlipi de acolo. Doar cu urlete am reusit s-o culc.
Dimineata a afot primul lucru ce mi l-a cerut. acum este la calculator, imbraca niste papusi.
Fug acum ca am treaba.
va pup pe toate.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
LunaNoua spune:
Daniela, eh .. .o sa gasesc eu ceva, dar .. nu a gasit Silviu ce i-am cerut, din Metro, magazin unde gaseam mereu. Dar il astept tot pe el, sa mearga la cumparaturi cand vine de la servici.
Eu nu ma dezlipesc de scaunul asta. Deja am prins forma lui. M-am bucurat ca am reusit sa fac un pic de magazin, am crezut ca o sa termin azi si am tras tare, dar ... din pacate, modulul de clienti e tare complex, si nu mai reusesc sa intrevad lumina de la capatul tunelului
. Credeam ca azi o sa pot pune produse deja ... dar ... de unde.
Inca programez de zor 
blog