PRIETENE FARA TITLU (25)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
Buna dimineata la o cafea!.Noi suntem inn asteptarea musafirilor.Diana acum e pe drum sa vina acasa,s-a trezit tarziu azi ca a adormit abia pe la ora 2,asa mi-a zis taica-meu 
DANIELA asta e site-ul de pe care am comandat acum :http://www.depozituldecarti.ro/categorie/66/carti/Carti-pentru-copii Aici au si puzzle si jucarii,pe langa carti.
Data trecuta am cumparat cartile de pe asta:
http://www.edituracrisan.ro/index.php
Nu ai inteles bine,eu am zis doar ca strang puzzle si le pun deoparte,nu le dau inca.Haine in schimb am dat si oi mai da.O sa mai primesc altele,o sa mai cumpar,poate chiar o sa mai primesc inapoi chiar din astea date
Ca doar suntem in familie . Acum i-am pregatit mai mult pantaloni grosi,pulovere,caciuli etc. ca e iarna.Am mai si pastrat din cei ce mi-au placut mai mult.Ce nu am dat mai deloc sunt hainele de bebe de pana la un an,ca le tineam si pentru frate-meu la o adica.Doar s-o insura si el vreodata.
Am negociat cu Diana si ii da cadou laptopul ala al ei,de fapt un pian si are si ecranul ala pe care apar imagini colorate,luminoase in timp ce canta.E numai bun pentru Maria acum,o sa ii placa.I-am zis Dianei ca acum ea are orga si a zis din prima ca i-o duce Mariei,eu ma asteptam sa faca mofturi dar vad ca nu e asa.Nu prea mai avem din astea cu melodii intacte ca i-as mai duce.A avut Diana grija sa le tranteasca sau dezmembreze cat cuprinde cand era mica.Oricum mi-a zis vara-mea ca are Maria jucarii cat cuprinde si nu se joaca mai deloc cu ele,doar cu alte tampenii de prin casa.
Daniela io sa nu mai aud de carti cu abtibilduri.Nu ca nu i-ar placea,dar dupa ce rezolva ce-i de rezolvat,Diana dezlipeste abtibildurile de la locul lor si le pune pe masutza,pe parchet ... pe unde apuca!
FLORI nu ma supar daca pun kile si data trecuta am pus 20 de kg,dar cum au venit asa s-au dus.Poate mai raman acum cu cateva totusi ...
DEEA bravo pentru Daria,cata rabdare a avut!!! Si tu iar n-ai dormit???
Eu am facut papica supa de pui cu taitei si piure de cartofi cu pulpe de pui.Sper sa manance Dianele ![]()
MONI
7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
szaboali spune:
La multi ani Dienuta!!!
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama
szaboali spune:
Moni felicitari!!!! sa fie intr-un ceas bun.
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama
monica70 spune:
ALI mersi
Ce mai faceti voi? Nici poze nu ai mai prea pus in drop in ultima vreme!
MONI
7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Uitam.Pozele cu distractia Dianelor la toboganul gonflabil:
http://www.dropshots.com/dia5#
Pap ceva si revin ,ca am dormit tun si eu cu Diana,mi-a prins bine toboganul se pare ![]()
MONI
monica70 spune:
Hai ca profit ca Diana e ocupata rau de tot cu trenuletul suuuper
primit cadou de ziua ei de la Ingrid
sa mai scriu. E suuuper grozav mai ales ca nu ocupa deloc loc
,perfect adaptat zonei
INGRID sa pui un film sa il vedem si pe al vostru!
Intalnirea a fost super,poate cam scurta,ca deja erau cam obosite fetele.Totusi am apucat aproape trei ore de tobogan.Am fost la celalalt loc de joaca,nu unde i-am tinut ziua,ca aici e mai putin aglomerat.Singurul minus e ca a fost cam racoare (e mare spatiul),dar ne-am incalzit prin labirint.Ingrid a avut parte din plin de tobogan,ca Diana ei a vrut doar cu ea sa se dea.E o figuraaa! La un moment dat cand erau in varful toboganului striga: "MURIIIM!!!"
Au tras cateva ture de tobogan si taticii dupa cum se poate vedea in drop.
Am descarcat si un film cu trenuletul:
http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-01-04/19:35:14
MONI
pisoi3 spune:
Salutare fetele,
Apar si eu, am fost lenesa rau la scris zilele astea, asa e, INGRID, au plecat musafirii si ar trebui sa scriu mai des dar nu am avut chef deloc de scris, am cam lenevit toti trei, cred ca ne-am revenit dupa sarbatori.
Am citit ca azi se intalnesc Dianele, petrecere frumoasa, abia astept sa vad pozele.
Acum ne jucam cu plastilina, asa ca ma duc sa stau cu ochii pe el sa nu puna pe pereti.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
monica70 spune:
ANDA nu mai pui poze? Cum se joaca Mark cu plastelina?
Diana ma scoate din toate alea.A primit de la vara-mea din Germania 4 mos-craciuni cat degetul mic,sunt din aia de agatzat in pom.Acum m-a pus sa ii iau jos sa se joace cu ei.Cica de ce nu au picioare,sa stea in picioare.Dupa aia a observat ca doi dintre ei au cate un pachetzel-cadou in maini (de cativa mm) si ca ea vrea sa il desfaca sa vada ce e inauntru 

Pana la urma i-am distras atentia de la pachete,ca i-am instalat in casutza primita http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-01-04/20:36:28 ![]()
Acum e iar la tren ... l-a pus langa sine si e incantata ca trenuletul ... impinge sinele si toata instalatia 
MONI
Ana_m spune:
Hola,
Fetelor , mi-e si jena ca va ganditi la noi si va faceti griji daca suntem bine, si eu nu apuc sa scriu 2 vorbe macar
.
De ¨¨bine¨¨ , suntem asa cum se poate , tot pe drum, fac planuri dar nu mereu iasa , acum am fugit pana la sat , voima sa ma intorc cu Nicu si Clara marti, dar mama nu era deloc bine, asa ca maine dimineta deja trebuie sa ma intorc inapoi.
Toata ziua bucataresc cate ceva , asa m-am saturat , cu gatitul pt 5 persoane
, dar macar bine ca suntem toti impreuna .
Clara e bine, fericita cu mami si tati , face puzzle de 24
, se joaca cu casa printeselor si canta la microfon.
V-am pupat
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANAMARIA
spor la bucatareala ,dar nu uita de poze!!! Felicitari Clarei pentru puzzle
Ce-as mai vrea sa o vad si aud cantand la microfonul ala!!!!
Noi ne uitaram acum la poze si filmulete cu Emma si Alex,Mark si David.Diana a fost fascinata de filmuletele cu David ,alea unde desfacea pe cadouri de la mos ![]()
ANDA aia e foarfeca speciala pentru plastelina sau ce cauta acolo? Ca m-a intrebat Diana ![]()
Mami zice ca asa frig cum e acum afara nu a mai fost inca iarna asta si ca sa o las sa doarma dimineata pe Diana,sa nu o duc inca la gradinita,daca tot sunt acasa ... Probabil ca asa o sa fac,asta daca nu cumva ne da desteptarea ea matinal,ca atunci o duc!
MONI