PRIETENE FARA TITLU (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Acum ma gandesc ca pentru Diana ar fi trebuit sa cumpar joc "nu te supara frate" ,sau orice fel de joc din asta,dar neaparat ... MAGNETIC

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Abia astept comanda cu enciclopediile alea,saptamana viitoare ar trebui sa soseasca.I-am comandat asa:
"Prima mea enciclopedie" de Leonid Galperstein
"Enciclopedia copiilor"
"Abecedarul Vesel - Carte De Colorat Si Invatat Alfabetul" de Anastasia Popa
"Puzzle 60 - Basme 1 (3+)"
"Super Puzzle 100 Basme 2 (6+)"
O sa vad la ce nivel sunt si poate o sa pastrez una pentru Pasti,poate si puzzle de 100 la fel,depinde cum inainteaza cu cele de 60.Acum am profitat ca erau la reducere si numai bine se incadreaza in banii primiti cadou de la socru.
Si din cartile comandate data trecuta cea mai mare si scumpa i-am dat-o cadou nepotelei nemtzoaice ,e vorba de "Nemuritoarele povesti clasice" .Continea 10 povesti clasice tare frumos povestite si cu ilustratii super,dar Diana mai are povestile astea in alte carti.De-aia am si pastrat-o special, ca stiam ca or sa apara prin tzara de Craciun.M-am gandit sa ii citeasca povesti si in romaneste,dar tare mi-e ca ea nu ii citea mai deloc - desi e o tipa cultivata si citea mult pe vremuri.Cred ca oboseala e de vina,toata ziua e pe drumuri doua ore dus,doua intors cu masina pe unde are ore de pian de predat ... Tot pe drumuri sunt si cu afacerile sotului,iar pe fetita au carat-o de mica dupa ei,nu au avut deloc cu cine o lasa ... Acum a zis ca o sa ii citeasca Deea,verisoara Clarei cea mai mare din Timisoara povestile.Poate daca ii vor placea,o va bate Clara la cap pe ma-sa sa i le citeasca si in Germania.Clara e doar la gradinita,n-are decat 5-6 ani,dar e inalta si solida ,seamana pe taica-su.

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Io-s pe aici, am citit pe la generale cu Orientul Mijlociu, ma mancau degetele sa scriu, dar m-am abtinut, din fericire.
Maine mergem la Moni, Diana e ok acum, mai tuseste, dar rar, in schimb eu...varza din butoi. Dar na', am avertizat-o pe Moni ca sunt bomba biologica, ea cica nu-i pasa...o sa vb mai de la distanta.
Deea, ti-am vazut fetitza, ea a lucrat ursuletul ala din plastilina? Ce sa spun, talent cu carul, felicitari! Da-i mama sa faca din fimo ce vrea ea, se pricepe de minune.
Daniela, sa mor daca mai stiu ce ai scris, mi-a zburat complet din minte. Gripa asta, bat-o vina. Dar as vrea si eu site-ul ala din care ai luat foile cu cifre. I-am aratat azi la Diana filmul si mi-a declarat ca si ea vrea. No, sa vedem, daca poate. Ca numa' gura ii de ea.
Anca, eu chiar am uitat sa-ti urez La Multi Ani!! Sper ca nu te-ai suparat. Sa scrii cand ai timp, stiu ca ti-e greu cu doi copilasi.
Denisa, lasa fata sa se joace. Nici eu n-am mai pus-o pe Diana sa faca nimic. A trecut asa un aer de vacanta zilele astea...ea vroia doar sa se joace cu trenuletul primit. dar e si econoama, il lasa putin, apoi il opreste ca se consuma bateria, cica. Misto..Ca sa stii, de aia a vrut trenulet, ca l-a vazut pe cel cu care se juca Emma. Ala cu sine de lemn. Puterea exemplului..
Florinini, l-am vazut azi pe David. O frumusete de baiat. Adevarul e ca ies pozele super ca ai material . Si trenuletul Thomas mi-a placut, am vazut ca are si pijama si chilotei cu el. Iar pomul de Craciun si cadourile m-au lasat paf. Si cum amesteca David cele doua limbi..era tare dulce!
Anda, acum ca nu mai ai musafiri, poti sa ne scrii mai des. Natural ca mi-a placut livingul, sa vii la mine sa vezi amestec de jucarii cu o aparenta normala de living. Macar la tine, e ca o camera maaare de joaca. Frumos!
Anam, ce mai face frumoasa Clara cu ochii senini? Nicio poza, nimic..Eu sper ca sunteti bine cu totii!
Moni, Diana a sortat azi jucariile si si-a pus in plase si puzzle. Vechi..de 12 si 16 piese. Le dau la finuta mea. Peste o luna implineste 2 ani si face deja de 12 piese. Desteapta foc! Dar puzzle de 35 n-a vrut sa le dea, cica ea mai face din ele. Ma rog...A facut o data pe ala de 60 de piese, acum stagneaza la capitolul asta, ca a primit plastilina si modeleaza copaci si soare si nori...
Bravo Dianei tale ca face cu atat de multe piese, eu as lasa-o sa lucreze cu ce vrea ea. Litere, plastilina, pictura...se face iute curatenie daca asta e baiul.
Am vazut pozele de la ziua ei, mi-a placut realmente cum ai imbracat-o si s-a vazut pe ea cat era de bucuroasa. Si cata rabdare a avut sa i se cante LMA. Pana sa sufle in lumanari..
Pozele de la locul de joaca le-am vazut cu Diana in brate, asa ca nu am putut sa las comentarii, ca se enerva. Vroia sa scrie ea...atunci sa vezi idei. A fost fain...Diana s-a simtit bine in centrul atentiei. Draga de ea!
Mira, JG, Ursoaica, va !
Ma duc si eu la nani, maine ne asteapta un drum la Arad.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

INGRID si eu am mai citit la subiectul ala,dar atat au scris,ca nu am apucat sa citesc tot,oricum nu mai e mult pana parcheaza la zz ,asa cred ... Acum am mai rasfoit si revista presei putin.Super finuta ta cu puzzle! Si eu trebuie sa le pun deoparte pe cele cu mai putine piese,dar sa vad intai daca vrea Diana.Ca ea le mai face cu placere si pe-ala inca.
Merg sa ma culc,am pus ceasul sa sune sa nu ma gasiti in pijama Abia astept pe maine
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ingrid, ursuletul acela nu era facut de Daria. Eh ... nici chiar asa Era facut de Diana noastra (9 ani). Daria a facut drumul ... si fara borduri

Eu am lucrat, cu spatele la Daria, ea a colorat. Apoi, s-a facut liniste. A adormit pe canapea. S-a acoperit cu paturica de polar, si bineinteles ca nu l-a uitat nici pe Bambi. Strang culorile, si carticelele de colorat...si ... ce vad??? O frumusete de pagina de carte de colorat, colorata perfect si integral !!!! De cand asteptam sa vad asa ceva !!! Pana acum se plictisea, nu colora decat portiuni dintr-un desen, iar daca colora, colora cu o singura culoare. Am tot stat pe capul ei sa faca cu mai multe culori, si nu si nu ! "Cum vrea Daria !" Iar acum ... uitati-va in drop ce surpriza mi-a facut.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Ingrid, ma bucur ca Diana e bine si ca a trecut totul, sper sa te refaci si tu pana ajungeti la Moni. Multumim de comentariile la poze .
Deea m-ai lasat fara cuvinte, desenul e super reusit, eu cred ca David nici la 5 ani nu o sa coloreze asa, te mosteneste pe tine scumpa mica .Multumim de comentariile din drop.

Mergi la inceput

Monice replica isteata ti-a dat Diana...auzi tu la ea "face lepede ca e lepezita"...a asociat foarte bine sensul ceror 2 cuvinte. Vad ca te simti bine cu sarcina, bine ca poti manca de toate, auzi ai inceput sa ieie acid folic si vitamine prenatale, cica sunt foarte importante de luat mai ales la varste mai "serioase"

Mergi la inceput

Moni am vazut pozele de la locul de joaca, sunt foarte faine. Ce bine ca nu trebuie sa te superi daca pui kg in plus pe tine la sarcina asta, arati tareee bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Flori

Neata.

Cafea am baut ... de dormit n-am dormit. Acum pot sa ma trezesc

Ma pregatesc sa vina socrela la mine, si nu am nici un chef. Trebuie sa fac si curat, si ma mai tine si din treaba. Cand prinsesem si eu spor la programare... uufffff. Vreau neaparat sa termin pana la ziua Dariei, ca apoi uit ce am facut, si iar raman in plop. Dar ... ce sa mai sper .. ca de fapt maine trebuie sa fac tortul deja .. iar nu pot sa lucrez

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata, hai ca dau si eu o cafea, cam mult lapte pun eu dar este buna.

Scriu repede ca azi nu o mai am pe matusica si deja am pus mancarica pe foc. Fac niste pipote cu orez. Copii ok, Ioana cam tuseste dar ii dau bilute homeopate. Sper sa fie scurta incursiunea pe taramul racitilor. la rares i dau ferum sa nu i si el.
Monica, tu de ce te rabesti sa ai puzzle la altii? Nu urmeaza un bebe la tine ce va avea si e nevoie de ele?? Si nu te mai grabi sa dai din rochitele Dianei pana nu aflii sexul copilului ca tare bine iti vor prinde. Misto rau cartile alea, pune si tu site-ul de unde le cumperi sa va si eu.
Ioana este tare pasionata de zane. A primit o carte de la teora cu abtipilduri si ieri i-am dat-o, am facut impreuna un capitol ar ea nu s-ar mai fi oprit. Abia am convins-o ca azi urmeaza capitolul doi. Tare scumpe sunt rahaturile astea de carti, nu-i mare lucru de ele, ca is aproape numai poze, frumoase nimic de zis dar 30 o carte...oricum a primit-o cadou. Tot asa a mai primit o carte cu zane dar cu 5 puzzle de cate 12 bucati pe care le facea din dua miscari asa ca le-am lua pe toate si le-am amestecat si asa i le dau sa le faca, macar sa se chinuie care de unde este.
Denisa, am vazut putinele poze ce le-ai pus de la cabana. Muuulta zapada pentru care va invidiem. Am vazut ca A a avut companie, inclusiv la baie dar Emma nu prea apare prin poze.
Deea, felicitari pentru desenul dariei, foarte frums l-a facut si ce frumos doarme ea cu bambi alaturi inveliti in paturica. Deci i se mai face si ei somn din cand in cand.
Anca, o sa-ti dau site-ul pe mess azi cand intru din casa la comp.
Ingrid, sa-mi dai si messul tau. sau ti-l pun pe privat aici. vad eu. Distractie placuta la Arad azi.
Mni, chiar ca seamana Diana cu Ioana. Asa picteaza si a mea. ii place sa baltoaceasca foaia in cat mai multa apa.
Fug!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput