LA MULTI ANI, ILINCA-IOANA!!
Ieri-noapte am uitat ca amai avem o papusica cu Ioana..oboseala.
Daniela, saracul Rares..sper sa nu faca febra
! Bine ca ai scris de urocultura si eu vreau sa-i fac Dianei. De mult inca. Nu se scapa pe ea, dar are perioade cand e rosie acolo jos.
Deea, tot e bine ca macar cu fratele tau a colaborat Daria. O fi fost mai timida. Ea se joaca mult cu alti copii, nu sunt fetele alea de la voi la bloc?
Nu mai zic nimic de somn, Daria e o pasare de noapte se pare. A mea doarme, cu asta nu am treaba. Si mananca..atat cat poate. Dar nu se vede pe ea, tot asa slaba si firava e. Poate din cauza prematuritatii? Si eu am fost prematura si in copilarie eram un schelet. Cine stie..
Sa pui poze, sper ca ai facut.
Ma duc sa-mi imbrac fata, sotul desface bradul.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Ingrid, dar la cate saptamani s-a nascut Diana ? Si Daria s-a nascut la 35 de saptamani ... si ... nu pare sa aiba intentii de schelet, si mai ales ca si ea mananca doar cateva imbucaturi la o masa. Nu cred ca sunt reguli la faza asta. Iar fetele de la bloc, nu se pun la categoria copii. Cea mai mica are 9 ani (sau 10, nu mai stiu sigur), celelalte au 13, 14, 15 ani. Evident ca nu se incadreaza la categoria ei de varsta. Cu copii de varsta ei, Daria nu vorbeste. 
blog
Subiect nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131585
MONI
8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">