Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )
Raspunsuri - Pagina 3
Biancas spune:
Unele inca sarbatoresc, altele invata
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anca_27 spune:
Unele descanta de deochi A fost ieri o gasca pe la noi, apoi de la 3 pana aseara la 11 a fost teroare, la 11 o sunam pe mama sa-mi zica cum se descanta de deochi, eu credeam ca e burtica, poate o fi fost doar burtica...
Criss, ce de bunatati in pozele tale, mi-e foameeeee si uite inca o `bunatate` aici http://s247.photobucket.com/albums/gg160/criss75/?action=view¤t=S5020132.jpg , esti o sexoasa, pe unde umblarati prin concediu?
Bia, ce de stegulete, originala idee, fiecare cu tara-sunca lui.
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Criss75 spune:
Merci de aprecieri, Anca. Poza aceea e facuta pe malul Mediteranei, pe o plaja neamenajata din Tunisia.
Criss si Alex (11.05.2003)
Biancas spune:
Anca...am uitat sa iti spun...mie imi place ciorba de cartofi daca are si niste carnat afumat in ea . Nasol cu deochiul...si eu o pateam dar stiam sa descant.
Criss si eu am admirat bunatatile tale. Tortul ala de pistoturi...va place? Eu am facut..tort spiridus ii spunea dar nu m-a incantat cu nimic. Piscoturile nu au de la ce sa se inmoaie si erau tari, crema e ca ea...fructele ca fructele...si cam atat/.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biancas Anca...am uitat sa iti spun...mie imi place ciorba de cartofi daca are si niste carnat afumat in ea . Nasol cu deochiul...si eu o pateam dar stiam sa descant. Criss si eu am admirat bunatatile tale. Tortul ala de pistoturi...va place? Eu am facut..tort spiridus ii spunea dar nu m-a incantat cu nimic. Piscoturile nu au de la ce sa se inmoaie si erau tari, crema e ca ea...fructele ca fructele...si cam atat/. Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006) www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3 Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
Piscoturile sunt insiropate si se topesc efectiv in gura, crema e deosebit de fina si ce-i mai imortant, e fara unt sau margarina. Sotul meu nu mananca prajituri cu creme de unt/margarina si atunci trebuie sa ma orientez spre altceva. Crema e ca la diplomatul din cofetarie. Chiar mai buna, zic eu.
Criss si Alex (11.05.2003)
lizzy spune:
buna dimineata si la multi ani!
sarbatorile acasa, minunat, dupa 3 ani de sarbatori nereusite am avut in sfarsit bucuria unor sarbatori normale, placute, alaturi de cei dragi revelionul la un baruletz aflat la 5 minute de casa noastra, cu niste prieteni. primul revelion departe de spitale in ultimii 3 ani Doamne, cat de putin am avut nevoie sa fiu fericita!
sunt putin racita acum, zilele trecute a fost rau de tot, ca de fiecare data... cu dureri musculare, ameteala extrema, stare gripala care m-a tinut la pat. si... am avut timp sa ma gandesc la viata mea, la cei dragi mie, la ce trebuie sa fac zi de zi si la ce mi-ar place de fapt sa fac... si am scris despre mine, despre ce ma consuma si despre ce-mi doresc. am scris mult...
mi-am facut un wish-list pt 2009. si mi-am deschis un bucket-list pt viata.
wish-list-ul cuprinde lucruri pe care am decis ca le voi face in 2009. de exemplu sa ma las de fumat, sa ma duc la un curs de dansuri de societate sau sa-mi cumpar eliptica pt acasa si altele...
bucket list-ul este ceva mai special. lucruri pe care vreau sa le fac/sa le vad in viata. de exemplu sa invat sa fac scufundari, sa invat sa schiez, sa invat sa joc tenis de camp. in 2009 nu va fi timp pt astea, dar intr-o buna zi le voi face.
va recomand din suflet sa vedeti filmul "The bucket list". pe langa faptul ca joaca fenomenal 2 mari actori, jack nicholson si morgan freeman, am trecut de la plans extrem la euforie si mi-am schimbat mult perceptia asupra unor lucruri. merita vazut in liniste si singuratate.
va doresc sanatate si un an linistit.
edit: si mai vreau sa fac o fapta buna, vrea sa ajut pe cineva... am eu o datorie acolo Sus, de care vreau sa incep sa ma achit...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
OanaRusu spune:
Poate aveti vreo idee pt sciatica mea
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
anca_27 spune:
Oanarusu, eu habar n-am ce e o sciatica, cum se manifesta, cum doare? Spatele? Banuiesc ca e urat... tin pumnii!
De pregatita ce sunt pt boli, n-am nimic prin casa, ce sa iau pt febra la asta mica daca face Doamne fereste? Supozitor? Panadol? Nurofen? Sper sa ne mosteneasca si sa n-aibe nevoia de medicamente... Voi ce pediatri aveti la copii? Mi-ar prinde bine o recomandare, cineva care sa vina si acasa daca se poate, contracost bineinteles.
Dianarus, vazut Bucket list, superb, chiar ca te face sa-ti reanalizezi prioritatile.
Criss, Bia, tort de piscoturi scrie pe mine, numai sa am timp. Credeam ca in sarcina se pofteste, nu in alaptare. Eu urasc sa fac praj cu foi, torturi cu blat mai fac dar mai rar. Cu piscoturi e mai simplu si rapid.
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Oanarusu, eu habar n-am ce e o sciatica, cum se manifesta, cum doare? Spatele? Banuiesc ca e urat... tin pumnii! De pregatita ce sunt pt boli, n-am nimic prin casa, ce sa iau pt febra la asta mica daca face Doamne fereste? Supozitor? Panadol? Nurofen? Sper sa ne mosteneasca si sa n-aibe nevoia de medicamente... Voi ce pediatri aveti la copii? Mi-ar prinde bine o recomandare, cineva care sa vina si acasa daca se poate, contracost bineinteles. Dianarus, vazut Bucket list, superb, chiar ca te face sa-ti reanalizezi prioritatile. Criss, Bia, tort de piscoturi scrie pe mine, numai sa am timp. Credeam ca in sarcina se pofteste, nu in alaptare. Eu urasc sa fac praj cu foi, torturi cu blat mai fac dar mai rar. Cu piscoturi e mai simplu si rapid. Mami de Sara (8 dec 2008) _ There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in. (L. Cohen) |
1. iti recomand sa alegi pt sara un medic de familie care sa aiba habar de copii, chiar daca specializarea lor acum e in medicina generala. dna dr varodi emilia, de la poli este un astfel de medic, parerea mea . o recomand. are f.multi copii inregistrati la dansa.
2. in caz de ceva nasol - ceea ce evident nu-ti doresc ever! - e bine sa ai un pediatru de spital "in maneca". sa nu ajungi pur si simplu la garda in policlinica sau urgente pt ca te trateaza asa... intr-o doara...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari