Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hi hi....eu am facut aseara ciorba de cartofi E asa de buna cu smantana, miam miam! Nici noi nu ne omoram cu mancarea, insa pun imediat si eu de cartofi frantuzesti, oua umplute si vinete si peste ca vin ai mei. Adica vreau sa fac, sa vad daca resusesc c-a stat asta mica pe mine toata noaptea, a mancat non stop, si-acum se foieste...Daca nu, ciorba de cartofi si hrana rece! A, si mai am niste ceafa. Si sampanie de bebei.

Am dat o tura de Kaufland azi, cu toate ca era plin nu mai era nebunie, lumea parea mai lejera, cosurile nu cu varf, nu stres, nu impinsaturi.O fi ceva in aer....e ziua bilantului... In schimb traficul in oras e demential.

Fetelor, un an cum il vreti voi, mai bun sau la fel de bun ca cel ce pleaca, daca a fost cu sanatate, ca restul le facem pe toate!

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu sunt cam nepriceputa la ornat...dar m-am chinuit sa iese ceva frumos:
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=DSC02755.jpg

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani! An nou fericit!

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Am intrat sa va spun si eu distractie placuta diseara, multe bucurii si sanatate in anul care vine! La multi ani!
Eu n-am gatit nimic deosebit pentru asta seara, deoarece vom merge la restaurant,impreuna cu mai multi prieteni.In schimb, am pregatit pentru maine ciorba de perisoare,salata de vinete, file de porc la cuptor si savarine cu frisca.
Acum va las, ca trebuie sa coafez printesa. Sa ne-auzim cu bine la anul!

P.S. Bianca,ce de bunatati ai pregatit acolo! Ne primesti la urat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Un an nou fericit va doresc si eu.
Anca, daca n-ai timp de pregatiri, serveste de aici, ca am pregatit eu destule.

http://s247.photobucket.com/albums/gg160/criss75/

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ma rog ca Bunul Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. LA MULTI ANI!
Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

ALEXANDRU,OLIMPIA SI MARIUS

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru voi si familia voastra. "La Multi Ani!" Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!
BUN VENIT 2009!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La multi ani si de la mine.... acum am venit din centru, au fost niste artificii super frumoase.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

SANATATE MULTA CA E MAI BUNA DECAT ORICE ALTCEVA SI SA NE FIE MAI BINE IN ANUL CE VINE.

LA MULTI ANI!!!!!!

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

LA MULTI ANI !!!!!!
Rares si Emilia va ureaza un an nou fericit, plin de bucurii, de copii cuminti, sanatosi si voiosi. Va pupam pe toate.

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
www.picasaweb.google.com/emycor/RARESSEBASTIAN

Mergi la inceput