Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )
Raspunsuri - Pagina 12
lizzy spune:
bianca un nr de tel de la centrul acela de joaca de unde pot lua? scuze ca insist...
succes la examene. n-as mai putea sa invat la varsta asta, in sensul de a face scoala... no way. abia mi-am terminat master-ul acum cativa ani, cu burta la gura...
florin piersic a zis ca in martie vor avea din nou spectacol la noi. deci mai e cel putin o sansa sa-l vezi. e cu totul altceva live decat la tv.
aida este o mama eroina, a carei fiica se lupta cu cancerul de ani de zile. si nu renunta. si sper ca vor invinge boala in ultimul ceas, pt ca... acum e ultimul ceas... mai multe gasesti, daca ai putere sa citesti, pe forumul umanitar. sau ai link la semnatura mea.
as vrea sa va rog ceva pe toate. daca aveti lucruri de copii de care nu mai aveti nevoie si doriti sa le donati, exista un bazar umanitar pt andrei si sonia, doua cazuri de pe forumul umanitar.
cum functioneaza? eu donez de ex. o jucarie si "cer" pe ea cat consider, cineva liciteaza produsul, "plateste", dar nu mie ci direct in contul lui andrei sau al soniei, apoi eu expediez produsul. e un alt mod de a ajuta. am inceput sa fac ordine la hainute si jucarii de bebei si ce mai am donez acolo. si va invit si pe voi, daca aveti de dat sau de "cumparat"
bazarul e aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132176&whichpage=1
tuturor
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
iubita_tiana spune:
buna fetelor, va multumesc de primire, se pare ca sunt deocamdata singufra gravifutza activa pe acest topic....din ce am vazut eu toate sunteti mamici deja,...dar ma bucur o sa am pe cine intreba ce nu stiu....
raman pe langa voi....chiar daca uneori nu voi posta, neavand ce sa comentez....
21+
am ajuns la jumatate.....
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/
lizzy spune:
tania, daca ai ceva de intrebat, cu placere. chiar daca nu esti activa pe topic. uneori experienta proprie e alta decat ceea ce ti se povesteste. avantajul forumului este ca obtii variante si informatii diverse, tu trebuie totusi sa filtrezi si sa alegi ceea ce ti pare util si sanatos pt tine si copilul tau
edit: acum nu-s hotarata la linkul de poze esti taniutza, de unde mi-a venit mie cu tania iar la nick esti tiana. deci, cum preferi?
anca_27 spune:
Tiana, si eu pana acu 7 sapt si 3 zile eram doar gravidutza pe-aici, insa fetele au fost dragutze si nu m-am simtit in plus.
N-am timp de comentat, invat , Tiana comenteaza orice-ti vine, aici acceptam de toate.
Pusici!
"Daca traiesc in critica si cicaleala,
copiii invata sa condamne.
Daca traiesc in ostilitate,
copiii invata sa fie agresivi.
Daca traiesc in teama,
copiii invata sa fie anxiosi.
Daca traiesc inconjurati de mila,
copiii invata autocompatimirea.
Daca traiesc inconjurati de ridicol,
copiii invata sa fie timizi.
Daca traiesc in gelozie,
copiii invata sa simta invidia.
Daca traiesc in rusine,
copiii invata sa se simta vinovati.
Daca traiesc in incurajare,
copiii invata sa fie increzatori.
Daca traiesc in toleranta,
copiii invata rabdarea.
Daca traiesc in lauda,
copiii invata pretuirea.
Daca traiesc in acceptare
copiii invata sa iubeasca.
Daca traiesc in aprobare,
copiii invata sa se placa pe sine.
Daca traiesc inconjurati de recunoastere,
copiii invata ca este bine sa ai un tel.
Daca traiesc impartind cu ceilalti,
copiii invata generozitatea.
Daca traiesc in onestitate,
copiii invata respectul pentru adevar.
Daca traiesc in corectitudine,
copiii invata sa fie drepti.
Daca traiesc in bunavointa si consideratie,
copiii invata respectul.
Daca traiesc in siguranta,
copiii invata sa aiba incredere in ei si ceilalti.
Daca traiesc in prietenie,
copiii invata ca e placut sa traiesti pe lume.
"Copiii invata ceea ce traiesc" Dorothy Law Nolte & Rachel Harris, Editura Humanitas
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
lizzy spune:
intrebare: ce gradinite private stiti in tg.mures? si ce stiti despre ele?
Criss75 spune:
Gradinita romano-americana. Pe strada Transilvaniei sau Banat? pe langa scoala 18.
Dar de ce neaparat gradinita privata? Crezi ca sunt mai bune decat celelalte? Eu cred ca pretul e foarte mare si in rest nu ofera prea multe avantaje fata de celelalte gradinite.
Criss si Alex (11.05.2003)
iubita_tiana spune:
eu ma numesc TANIA, iar bebelina mea se va numi TIANA, daca nu se schimba sexul pana la urmatoarea ecografie....
21+
am ajuns la jumatate.....
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/
lizzy spune:
cris, mie mi-ar place sa deschid una, si vreau sa ma interesez de ce exista in prezent. asta e motivul intrebarii mele daca mai ai detalii despre cea romano-americana, merci in avans
anca_27 spune:
Gata examenele, Zibe a cazut lata pe-o parte, ea care nu doarme decat pe burta - am scos-o pe balcon putin. Acum muncim la statul pe spate in carutz, ca sensibiloasei nu-i place decat pe burta Asta i-o fi placand cuiva mai incolo, ca pica tot pe burta , dar acum n-o pot scoate cu carutzul afara ca urla de face ecou intre blocuri. Interesant ca-n scoica de masina la cumparaturi sta....tre sa ma mai informez cu psihologia astor mici-pitici-dulci-carenupotsaspunaceiidoare.
Tania, bine ca ne-ai lamurit ca nici eu nu stiam cum sa te iau. Ce nume original pt puiul tau , cu vara-mea n-am mai vb, o las sa-si revina ca e-n primele zile acasa cand nu stii cand e zi noapte, luni sau marti, uiti sa mananci, de-abia apuci sa te speli pe dinti, cu toate ca n-ai dupa ce, si mergi la baie lasand usa deschisa si povestind cu voce tare cu bb-ul, sa te-auda si vecinii de dedesubt... Asta e cazul meu, poate or fi bebei mai relaxati, sau parinti mai relaxati, eu in primele zile/saptamani eram rupta de oboseala si ametita parca asa, in ceata. Acum mi-am revenit...cred.
Na, pe cand ma laudam bine, s-a trezit ...sa vedem cat mai dureaza pana-ncepe sirena.
Diana, mmmm, Florin Piersic, de cand imi doresc sa-l vad...chiar, cat a fost biletul?
Fug.
_
Emma este iubire
anca_27 spune:
Da, mai vroiam sa zic de Aida, si eu o urmaresc zilnic si ma rog pt `matza` Emma cum ii spun fetele.
Fte faina ideea cu bazarul, am mai propus-o si eu pe forumurile pe unde ma-nvart, si poate ajuta si c-o am la semnatura, macar atat sa fac, deocamdata.
_
Emma este iubire