Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Robert vrea sa se faca postas!!!!il intreb eu cum ramine cu pompierii?dupa un timp vine la mine si imi explica (inchipuiti-va minutzele gesticulind):m-am gindit ca dupa ce duc scrisorile si ziarele iau masina si ma duc sa sting focul,si atunci am rezolvat problema.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui kover

Robert vrea sa se faca postas!!!!il intreb eu cum ramine cu pompierii?dupa un timp vine la mine si imi explica (inchipuiti-va minutzele gesticulind):m-am gindit ca dupa ce duc scrisorile si ziarele iau masina si ma duc sa sting focul,si atunci am rezolvat problema.

mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407
/

Super tare!!

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Carola, votarea incepe pe 15 feb

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ruga
de Elena Farago

Daca-mi aplec smerit genunchii,
Si mâinile mi le-mpreun
Nu ma gandesc sa fie, Doamne,
Nici cel mai drept, nici cel mai bun…

Si nu te rog sa-i dai nici haruri,
Nici minte cine stie cât…
Mi-ar fi destul sa-l vad ca-mi creste
Nici prea frumos, nici prea urat;

Si nu l-as vrea nici prea cuminte,
Si nici din cale-afar-nebun;
Nici prea de tot supus s-asculte,
Dar nici sa rada de ce-i spun.

Si mai ales, as vrea sa simta
În orice pas din trai, mereu,
Ca cel mai credincios prieten
I-oi fi de-a pururi numai eu…

Fug sa-nvat ceva cat am timp. V-am pupacit, revin. Tania, nu te-am uitat.

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Tania, bine ai venit pe topic. unele suntem mai active altele mai putin, dupa cum avem sau nu probleme in viata de zi cu zi, daca putem ajuta cu o informatie sau un sfat, cu drag. Curaj, intreaba, discuta, in masura posibilitatilor noi raspundem.
Eu am 2 cezariene la activ, nasteri premature, fara travaliu si cu probleme. La judetean ambele, medicul meu a fost dr.Capalna, el m-a taiat ambele ture. Prima data era de garda, a 2-a oara a venit pt mine, chit ca era duminica.
In spital am avut totul de acasa, inclusiv hainele de pat pt mine si copil si hartie de pus pe colacul toaletei, pompa de muls (ca nu aveam lapte dupa cezariana). Pt bebelusi am avut de asemenea tot-tot, mai putin biberon, ca am insistat sa le dau sa suga, iar cat timp nu au putut suge (primele zile) ma mulgeam si duceam laptele la TI si asistenele il dadeau cu seringa sau biberonul. Nu am avut restrictii de nici un fel, mai putin la partea cu vizitele, sotul meu a avut acces doar la terapie intensiva dupa operatie, ca l-a rugat pe dr., si apoi pe coridor in zilele de vizite.

Bianca, ce imensitate de tort!!! Banuiesc ca a fost si yummy... cat costa inchirierea spatiului pt un party si cati copii incap? Pt aprilie ma intereseaza, pt cineva...
Nu stiam ca sandra poarta ochelari... arata foarte intelectual...

Bianca si anca, multumesc de aprecierile vis-a-vis de pozele copiilor. Da, ianis e dulcic, cam de la 3 ani incoace s-a facut tot mai frumusel, mai ales ca are ochii aia albastri...

Ah ce poezie sensibila... anca...

Carola, ianis vrea sa se faca politist sa dea amenzi si sa prinda hoti. Cine i-o fi bagat ideea asta in cap? Noi nu!!! Sper sa se razgandeasca la timp...

aura, cum te simti la cei 18 anisori? cum ati petrecut? sunteti acasa w-end-ul ce vine?

scuzati scrisul ba mic ba mare, am scris in word si am copiat aici

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Tania, bun venit printre muresence.
Ce pot eu sa-ti spun? N-am fost in situatia ta, cu toate acestea iti inteleg temerile. Eu cred ca e foarte important sa ai un medic bun pe care sa te poti baza in orice situatie. Eu l-am avut slava domnului pe cel mai bun (in opinia mea), pe dr. Gliga Marius, in orice caz un om extraordinar, dar am nascut la maternitatea veche. Tot prin cezariana, tot dupa o sarcina cu ceva probleme si dupa un travaliu nu foarte lung, dar dr. a considerat ca cea mai buna solutie e cezariana in cazul meu. A venit la nastere cu toate ca era intr-o zi de duminica si era ziua lui de nastere.
Am avut pregatit de acasa toate cele necesare pentru mine si pentru bebelus, in fine , a trecut c eva timp de atunci, aproape 6 ani.
Uneori ma gandesc la eventualitatea de a mai avea un copil, deocamdata nu sunt foarte hotarata, cand zic da, cand ba , problema e ca nici timp prea mult nu mai am sa ma hotarasc, am totusi 34 ani, deci daca nu ma decid anul acesta sau cel tarziu anul viitor, categoric nu mai fac.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

aseara am fost la teatru, la "straini in noapte". a mai fost cineva? revin cu povestea...

Mergi la inceput

cum a fost la teatru

am fost aseara la teatru, a fost ceva special, in primul rand pt ca maestrul implineste azi 73 de ani. eu nu i-am mai vazut live pe nici unul dintre ei, dar m-a impresionat totul.
incepand cu faptul ca, inainte de spectacol, a aparut el pe scena si... s-a adresat publicului ... lucru ce nu se face... ei bine, a facut (el, piersic) un apel de a inchide telefoanele mobile! nu mi-a venit sa cred unde s-a ajuns in salile de teatru... dar a povestit o faza haioasa de saptamana trecuta de la constanta unde a sunat mobilul in randul 1 in toiul piesei, cand era liniste... si... ala a si raspuns! plin de umor, piersic a povestit cum i-a cerut aluia telefonul, era nevasta tipului la telefon... cine e acolo? florin piersic! vai, dl piersic, va apreciez enorm! stiti doamna, noi suntem in timpul spectacolului... cum, unde suntem? la teatru, sotul dvs e aici in randul 1... cum unde? la teatru, si din cate vad e cu o doamna... (tipul disperat facea din maini ca respectiva nu e cu el...) ah lasati ca va rezolvati dilema deseara...
bey toata sala radea, dar, vai... ce trist ca un actor de asemenea calibru este nevoit sa ROAGE sala sa-si inchida mobilele...

apoi a fost spectacolul in sine. nu sunt un critic de teatru si nici macar nu ma pot mandri cu experienta de spectator (desi dupa seara de aseara mi-am promis ca voi avea grija sa ajung mai des!) ce pot insa sa spun sigur este ca... m-a prins asa tare incat la final... am plans ... cred ca si ei plangeau pe bune in piesa, era ceva foarte foarte emotionant. nu va spun ce ca se pierde farmecul piesei, in cazul in care mergeti sa o vedeti. e o comedie romantica, eu am ras in hohote si am plans cu drag si fara jena... pt mine... au jucat exceptional...

la final au fost aplaudati cam 20 de minute fara intrerupere. toata sala, plina ochi, in picioare... nu puteau pleca... au primit flori, el a primit o sampanie, un tablou desenat cu figura lui (si cu un 73 maaree pe spatele tabloului). au plecat, sala continua sa aplaude frenetic. ma dureau palmele dar nu ma puteam opri. s-au intors, ea era inlacrimata de emotie, el la fel, impresionati de suflul de admiratie care se simtea din sala. probabil nu stiti sala de teatru din mures... are capacitate de 600 locuri. si din 600 de voci s-a ridicat "laaaaa multi aaaani cu sanataaateee, sa va dea Domnul tot ce doriiiiiti..." si maestrul a inceput sa planga... vizibil... isi stergea lacrimile si o strangea pe emilia popescu de mana, si ea ii era alaturi, privindu-l ca pe zeu...
si la sfarsitul cantecului a vorbit din nou, la inceput cu glasul tremurat, apoi cu umor... a multumit, a spus ca este absolut coplesit, ca e cea mai surprinzatoare experienta in relatia cu un public, ca nu va uita niciodata aceasta seara... ca oricand, oriunde, oricare dintre noi, se poate apropia de el, il poate atinge si ii poate spune ca a fost in sala asta din mures, cu 24ore inainte de a implini 73 de ani... si dupa asta a fost aplaudat in continuare, minute in sir...

ahh, ce experienta frumoasa am avut...
ps: am fost singura, cu cativa colegi de birou, sotul meu drag era acasa cu copiii, nu avea cine sa stea cu ei si sa-i culce... mi-a facut el hatarul si m-am putut duce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Diana, imi imaginez cum a fost ieri la teatru. Doamne de cand n-am mai fost. Desi cunosc multi actori din generatia actuala. Pe unii i-am vazut inca in studentie, in piesele jucate la Studio.(Rares Budileanu, Alexandru Pavel, Serena Muresan, etc). Pe Florin Piersic poti sa-l asculti si sa-l vezi la nesfarsit. E unic.
Fetelor, ati observat schimbarea de la semnatura Aidei? E cea mai frumoasa semnatura, menita sa-i aduca lumina si bucurie in viata. (4+) Doamne ce ma bucur pentru ea!

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetelor..nu prea am timp de povesti, azi am avut examen si acum invat pt cel de joi, mai am o gramada si nu mai pot .
Diana, am citit cu sufletul la gura...of ce m-as fi dus si eu dar cand naiba? Off...nu mai este piesa? Nu am mai fost de un car de ani la teatru si recunosc ca imi pare rau. Dar pe al meu sot nu il urnsc la chestii dinastea si singura nu merg. Cu siguranta a fost frumos, e un actor mare Florin.
Criss cine e Aida? Ai citit ca ti-am raspuns cu postul de la primarie unde s-a deschis? Nu ai spus nimic...sper sa nu fi sarit peste mesaj.
Anca, Brigita
Kover, lasa-l draga sa se faca ce vrea numai sa fie o meserie banoasa .
Oana, multumesc de urare, invat cu spor .
Diana...pt preturi intereseaza acolo ca are diferite oferte, pachete si preturi...ea spune ca e pt toate buzunarele . pt mine a fost gratis deci nu ma bag in detalii cat costa ...depinde ce vrei asta stiu..
Joi examen, sambata inventar la servici + dupa masa o onomastica la nepoata mea si sora-mea. De duminica o iau de la capat cu invatatul pt data de 5, si la ultimul examen din 6...d-zeu cu mila
Noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput