FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)
Raspunsuri - Pagina 9
dma2007 spune:
fetele si burticile!
am intrat sa va scriu despre donator: eu cred ca atata timp cat cautati nod in papura donatorului nu sunteti pregatite pt acest pas
va rog sa nu va suparati pe mine...
credeti ca daca are analizele la zi e totul in regula?nu e va spun eu
cate cupluri n-au toate analizele la zi si puiutii lor au diferite boli grave?
asa ca n-aveti de unde stii ... mergeti cu Dumnezeu inainte
eu n-am stiut nimic despre donator doarc ca mi-a zis moisa ca seamana cu sotu...si m-am rugat in fiecare zi sa fie puiutul bine...si acum am o minune
si o sa mai fac si al doilea copil daca vrea Dumnezeu, si la fel o sa ma rog
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
andrabirni spune:
Rodicut,iarta-ma ca nu am luat sa citesc din urma povestea ta.Imi poti spune unde si u cine ai facut biopsia testiculara?

rodicuta32 spune:
Andra,noi am facut biopsia testiculara loco (adica la Oradea) cu Prof.Dr.Bumbu.A fost sotul internat pe Urologie si a 2-a zi dupa biopsie l-a externat.I-a facut sub anestezie generala, din ambele testicule,iar rezulatul l-am primit dupa vreo 7 zile,adica nici urma de spermatozoizi sau celule premergatoare spermatozoizilor.
rodicuta32 spune:
Azi am fost la eco de ziua a 13-a,foliculul era de 20/17 mm, iar endometru de 10 mm.Sa speram ca si luna viitoare va fi cel putin la fel de bine
tuturor!
montytaiana spune:
dma
asa cred si eu
imp e sa fie un pui de om sanatos
restul nu ma mai intereseaza
as da orice sa-l stang in brate
am facut 7 IAD fara sa stiu nimik de donator si as mai face inca 7 daca as stii ca reusesc
cosicel spune:
Montytaiana - bine, dar cum e posibil ca din 7 incercari nici macar una sa nu iasa?
Ma apuca disperarea... 

Adica, in cazul in care ai facut IAD, deci se presupune ca tu esti in regula, iar 'el' in standarde, care-i explicatia pt care n-a 'iesit'? Oare in nici una dintre proceduri nu s-a potrivit timpul? Adica ma intreb, iarta-ma ca insist, daca a avut loc nidarea, daca IAD-ul s-a facut la timpul potrivit, daca endometrul era pregatit pt bebe...
Imi pun o mie de intrebari... si cu cat caut mai multe informatii, cu atat intru mai tare in ceata! 
bytzi spune:
rodicuta,super ai un folicul si endometru ok ,cred ca merita sa faci si o incercare pe ciclu natural...
dma,stii cum e fiecare la inceput are teama asta de necunoscut ,poate si tu ai fost la fel la inceput ,dar trecand prin atatea esecuri si vazind ca nici macar asa nu reusim sa avem un bebe atunci chiar nu ne mai gandim la atatea detalii doar sa de DD sa fie...
andrabirni,imi place de tine ca nu te lasi batuta atata timp cat mai ai o speranta cat de mica ca veti gasi ceva spermatozoizi,merita sa lupti...cat mai are sotul tau acum FSH ?sotul meu nu a vrut sa mearga mai departe dupa intalnirea cu dr Damian s-a descurajat de tot,cu toate ca prof Sthromer a insistat sa facem o biopsie odata cu Fiv sotul meu tot nu a crezut in sansa asta .....poate daca stiam de varianta asta la inceput de drum acum 3 ani (ICSI+biopsie+donator)am fi incercat ,dar acum dupa atatia bani risipiti pe la diferite clinici si diferiti doctori nu mai avem cu ce....sper din tot sufletul sa-mi reusesca inseminare aceasta care o voi face (a-6-a)sa nu ajung tot la Fiv de care am fugit atat
cosicel,stii doar ca sansele la o IA sant de 15%,asa ca ne trebuie mult noroc..
va pup pe toate
raluca30 spune:
Montytaiana-incerc sa-mi dau seama prin ce situatie treci(trebuie sa fie groaznic ),eu am doar doua IAD nereusite si ma simt terminata
,ma pregatesc sufleteste pt a treia in martie.Totusi nu inteleg ce poate cauza acest esec de sapte IAD,ai facut vreo stimulare sau ai mers doar pe ciclu natural?unde ai facut procedurile?Iti doresc sa reusesti cat de curand sa ai bebe!
andrabirni spune:
Bytzi, in luna mai anul trecut am fost la dr. Damian care ne-a dat 0 sanse, mai mult, nici nu a vrut sa facem o eventuala biopsie la FIV.Sotul a fost foarte afectat si , dupa aceea consultatie, era hotarat :ori donor ori....nimic.Am ramas socata de decizia lui....eu nu, vreau sa incerc totusi FIV cu biopsie.Pe riscul meu.Vad ca acum si sotul vrea sa strangem bani si sa incercam ori la Gynera, ori in Germania.Iti doresc sa iti indeplinesti toate visele.

.
Rodicutz, multumesc pentru raspuns.

montytaiana spune:
raluca si cosicel
stiu ca pare socant
dar nu este
sunt multe fete printre care si dodo care au facut mai multe IAD decat mine si fara rezultat
asta e sanse de reusita cf procentelor maxim maxim 15 %
desi daca ar fi sa fac eu un sondaj din cate fete cunosc cu problema noastra ele fff ok, cu toate analizele bune iar sperma donorului cica de cea mai buna calitate as spune 1% si nu exagerez
si IA simple la fel dar bine acolo fetele au multe alte probleme
am toate analizele la zi, inclusiv temutele HSG si histerocum ii mai zice
an facut si stimulare
numai in cap nu am stat
am facut de toate
motive
daca ar fi sa ma intrebi as gasi 1000 pt nereusita
insa ma multumesc sa spun si chiar cred asta ca Dumnezeu sigur are un plan
si o sa se intample cand o fi vremea
criza chiar m-a afectat pe mine si sotul meu
si ma gandesc ca cu greu facem fata
poate dupa